Ghent University - Faculty of Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fakultetet for naturvitenskap er veldig variert. Forskere innen fakultetet fokuserer på studiet av de minste og de største i universet, levende og ikke-levende materie, søker kunnskap på det mest grunnleggende nivå eller utvikler høyteknologiske applikasjoner. Derfor gir vi utdanning og forskning på høyt internasjonalt nivå, med vitenskap og teknologi rettet mot samfunnets behov. Ved siden av dette tilbyr vi kurs og programmer på alle tradisjonelle felt, men også i mange mer spesialiserte fagområder.

utdanning

Gjennom aktive samarbeidsavtaler, ønsker vi velkommen 120 utvekslingsstudenter hvert år, og dette tallet øker fortsatt. De fleste utvekslingsstudenter kommer fra europeiske land. Mange av disse studentene deltar i forskningsarbeid i fakultetets laboratorier. Vi aksepterer også rundt 150 vanlige internasjonale studenter fra hele verden i våre bachelor-, master-, postgraduate og PhD-programmer.

Vi er stolte over å være oppmerksomme på behovene til våre utenlandske studenter, og tilbyr veiledning på alle nivåer.

Forskning

Fakultetet for vitenskap bidrar til utviklingen av vitenskap og kunnskapsvekst i Flandern og verden. Fakultetet investerer i forskning som oppfyller de internasjonale kvalitetsstandardene. I våre 13 avdelinger med tilhørende forskergrupper tilbyr vi unge forskere et stimulerende forskningsmiljø. Hver forskningsgruppe har identifisert en rekke forskningsfelt. Emnene i forskningsfeltene spenner over et bredt spekter.

Fakta og tall

Avdelinger: 13
Ansatte
  • Professorer: 130
  • Assistenter og vitenskapelig stab: 700
  • Administrativt og teknisk personale: 160
studenter
  • Bachelorstudenter: 1250
  • Masterstudenter: 950
  • Doktorgradsstudenter: 1500


Ghent Universitet Global Campus

Ghent Universitet er det første europeiske universitetet som blir en del av Global Campus i Incheon, Korea. Ghent Universitet-Globale Campus tilbyr tre bachelorgradsprogrammer: Molekylærbioteknologi, Miljøteknologi og Matsteknologi.

nettsted

https://www.ugent.be/we/en

PublicDomainPictures / Pixabay

Steder

Gent

Address
Krijgslaan 281 - S2
9000 Gent, Flandern, Belgia

Programmer

Denne skolen tilbyr også: