Ghent University - Summer School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

110790_rsz_adobestock_80501595.jpg

TRANSFERSKILLS 2019 internasjonal sommerskole

"Overførbare ferdigheter for forskere"

Ghent Universitet, Gent, Belgia, 8. juli til 19, 2019

TRANSFERSKILLS 2019 internasjonale sommerskole fokuserer på overførbar ferdighetsopplæring for både mastergrad og ph.d.-studenter og postdoktorale forskere. Overførbare ferdigheter er et allsidig sett med ferdigheter og evner som kan brukes til et bredt spekter av ulike jobber og næringer. Selv om det er litt "mykere" enn ferdigheter for å bygge opp teknisk kunnskap, er overførbare ferdigheter utrolig verdifulle for arbeidsgivere og kan ofte gi deg en kant i beslutninger om ansettelse og forfremmelse. De demonstrerer at du er den beste passformen for laget og viser hva en kandidat kan gi i tillegg til en rolle. Under opplæring overses ofte overførbare ferdigheter, og master, doktorgradsstudenter og postdoktorale forskere oppnår vanligvis ikke mange nyttige overførbare ferdigheter i løpet av studiet eller når de gjennomfører forskning i et akademisk miljø. Derfor er det svært verdifull å delta i treningsarrangementer for å skaffe seg noen overførbare ferdigheter ved siden av teknisk opplæring!

Inntakskrav

I TRANSFERSKILLS 2019 internasjonale sommerskole er en allsidig verktøykasse med overførbare ferdigheter demonstrert og utdannet med workshops av profesjonelle trenere. Vår sommerskole fokuserer hovedsakelig på studenter og forskere fra anvendt (biovitenskap) og biovitenskapsteknologi. Men som de overførte ferdighetene er overførbare og treningsøktene er svært interaktive, er det også studenter og postdoktorale forskere fra andre felt og (startende) ansatte fra ikke-akademiske miljøer velkommen til å bli med! Generelt er minst ett års forskningserfaring bedt om å forstå konseptene fra denne internasjonale sommerskolen. Engelsk forståelse på nivå B2 eller lignende er nødvendig.

Alle treningsmoduler i TRANSFERSKILLS 2019 er organisert for små grupper på maks. rundt 12-15 deltakere for å maksimere samspillingsmulighetene. Hver deltaker er fri til å velge treningsmoduler han / hun ønsker å følge i løpet av 2 uker på sommerskolen (unngår overlapping mellom moduler). Sommerskolen finner sted fra 8. juli til 19. juli ved fakultetet for biovitenskapsteknologi ved Ghent Universitet i Gent, Belgia. Deretter organiseres flere sosiale / kulturelle aktiviteter for hele sommerskolegruppen. Straks etter sommerskolen starter "Gentse Feesten" så deltakerne er gratis å kombinere sommerskolen med et besøk til denne verdensberømte 10-dagers byfestivalen i Ghent.

Steder

Gent

Address
Faculty of Bioscience Engineering Coupure Links 653 9000 Gent - Belgium
Gent, Flandern, Belgia

Programmer

Denne skolen tilbyr også: