Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Foreningen, som har hovedkontor i Forest (1190), Besme Avenue 97, har som mål å organisere undervisningen. Det kan ta handlinger knyttet direkte eller indirekte til sitt formål eller det er sannsynlig å lette realiseringen av det. Det kan særlig organisere etterutdanning, anvendt forskning og samfunnstjeneste. Det kan fungere som en del av selskapets formål, med en person eller institusjon kunst. 3 av vedtekter).

Foreningen følger en konstant pedagogisk utviklingspolitikk: ny kurs organisasjon og (med) trening (inter) nasjonal via CREA, innføring av nye mestere, co-eksamener, teknisk tilnærming med ulike kurs i regi av sosial markedsføring (PAAC) og gjenopptatt 1. juli 2011, den sosiale fremme av Institute of Optics Raymond Tibaut (IORT) med etablering av psykomotorisk utdanning i 2012-2013.

Søk

Anvendt forskning er en av oppdrag gitt til HE og vårt styre har vilje til å utvikle denne sektoren. Forskning i HE er faktisk den viktigste kilden til forbedring og berikelse av eksisterende faglig praksis.

For å gjøre dette, er retningen på UDR (Research Unit), som dépendhiérarchiquement formannskapet Direktoratet, i konstant kontakt med alle avdelinger og sitter i styret.

Den UDRagit hovedsakelig som tilrettelegger for å utvikle anvendt forskning prosjekter både innenfor kategoriene på tvers i pluricatégorielsen interne.Elle prosjekter omgir også eksterne samarbeidspartnere.

Prosjektene er foreslått av UDR kategorier og seksjoner, ofte som svar på samtaler til eksterne tilbud, men også komme fra kategoriene seg selv og er strukturert i UDR. Så dette er en god støtte struktur for å tjene samfunnet.

Steder

Brussel

Address
Avenue Besme, 97 à 1190
Brussel, Belgia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss