Les den offisielle beskrivelsen

Foreningen, som har hovedkontor i Forest (1190), Besme Avenue 97, har som mål å organisere undervisningen. Det kan ta handlinger knyttet direkte eller indirekte til sitt formål eller det er sannsynlig å lette realiseringen av det. Det kan særlig organisere etterutdanning, anvendt forskning og samfunnstjeneste. Det kan fungere som en del av selskapets formål, med en person eller institusjon kunst. 3 av vedtekter).

Foreningen følger en konstant pedagogisk utviklingspolitikk: ny kurs organisasjon og (med) trening (inter) nasjonal via CREA, innføring av nye mestere, co-eksamener, teknisk tilnærming med ulike kurs i regi av sosial markedsføring (PAAC) og gjenopptatt 1. juli 2011, den sosiale fremme av Institute of Optics Raymond Tibaut (IORT) med etablering av psykomotorisk utdanning i 2012-2013.

Søk

Anvendt forskning er en av oppdrag gitt til HE og vårt styre har vilje til å utvikle denne sektoren. Forskning i HE er faktisk den viktigste kilden til forbedring og berikelse av eksisterende faglig praksis.

For å gjøre dette, er retningen på UDR (Research Unit), som dépendhiérarchiquement formannskapet Direktoratet, i konstant kontakt med alle avdelinger og sitter i styret.

Den UDRagit hovedsakelig som tilrettelegger for å utvikle anvendt forskning prosjekter både innenfor kategoriene på tvers i pluricatégorielsen interne.Elle prosjekter omgir også eksterne samarbeidspartnere.

Prosjektene er foreslått av UDR kategorier og seksjoner, ofte som svar på samtaler til eksterne tilbud, men også komme fra kategoriene seg selv og er strukturert i UDR. Så dette er en god støtte struktur for å tjene samfunnet.

Programmer gitt i:
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Grensesnitt mellom ledelsen og den interne og eksterne offentlige, er PR-offiser ansvarlig for å administrere bildet av sin organisasjon ved å etablere og design ... [+]

Kommunikasjonsferdigheter i hjertet av virksomheten og media

Grensesnitt mellom ledelsen og den interne og eksterne offentlige, er PR-offiser ansvarlig for å administrere bildet av sin organisasjon ved å etablere og utforming:

En kommunikasjonsplan og bruk av relevant måte kommunikasjonsverktøy tilpasset målgrupper. En medieplan i tråd med selskapets strategi, og håndtere medierelasjoner, sosiale medier, web og audiovisuell informasjon. Hendelser tilpasset behovene i organisasjonen, planlegge oppgaver, administrere lagene, kontrollere budsjettet.

Kunnskap om faglig miljø og oppfatningen av sin sosioøkonomiske miljø er avgjørende for å utføre sitt oppdrag.

PR, en flerbruksfunksjon ... [-]
Belgia Brussels
September 2020
Fransk
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Fortsatt eller bevegelige bilder invadere mer og mer vårt daglige liv. Denne produksjonen kan sikres bare av kompetente teknikere! ... [+]

Den pedagogiske prosjekt av High School of Brussels -

Bachelorbildeteknikker (mål: Technique of Photography) av High School of Brussels - Ilya Prigogine (tidligere INRACI)

En omfattende utdanning

Fortsatt eller bevegelige bilder invadere mer og mer vårt daglige liv. Denne produksjonen kan sikres bare av kompetente teknikere!

Opplæring gis innenfor bildeutsnittet HELB vil i tråd med de krav og kravene til det profesjonelle miljøet.

Trening Photo gjør det mulig å mestre de tekniske bilder, video og multimedia lett. Denne første innebærer en kunnskap om prinsipper for lyssetting, komposisjon og grammatikk av bildet av estetiske koder ... for strøm mettreensuite serverer et begrep, en tilnærming, en stil en kreativitet som er involvert i reklame bilde, dokumentar eller reportasje.... [-]

Belgia Brussels
September 2020
Fransk
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Den bachelor i sosialt økologi er organisert på tre års studier, i løpet av dagen. Den CESS er nødvendig (eller tilsvarende i en grad av fullføring av sekundære eller lav ... [+]

Den bachelor i sosialt økologi er organisert på tre års studier, i løpet av dagen. Den CESS er nødvendig (eller tilsvarende i en grad av fullføring av sekundære eller lavere grad).

Atmosfæren på EOS er preget av et svært variert studentmassen: mange nasjonaliteter, et bredt spekter av aldre, fra 18 år til 40 år, en perfekt blanding, studenter med lidenskaper, kulturer, interesser svært forskjellige, unge mennesker med en følelse av ansvar, av voksne som allerede er i arbeidslivet. Alle sammen for å gi utdanning en livlig atmosfære.

Den bachelor i sosialt økologi er organisert i 3 år i løpet av dagen (fra 8 am til 17.30). Den CESS (eller brett med egenmetoden) er viktig.... [-]

Belgia Brussels
September 2020
Fransk
Heltid studier
6 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Avenue Besme, 97 à 1190
Brussels, Belgia