Howest College - University College West

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fokus på cybersikkerhet hos Howest

Start din karriere innen Cyber Security. Våre programmer ved Applied Computer Science - Cyber Security ved Howest University, Brugge, Belgia tilbyr deg den ideelle utdannelsen.

Howest tilbyr deg et bredt spekter av interessante emner innen Cyber Security. Har du noen gang ønsket å forstå hvordan en hacker fungerer og motvirke angrepene deres gjennom omvendt malware-prosjektering ? Er du interessert i å bli en etisk hacker og hjelpe private og offentlige organisasjoner med å finne sine svake steder gjennom penetrasjonstesting (system, web og nettverk) ? Vil du bidra til å bekjempe cybercrime og finne skurkene ved å foreta en rettsmedisinsk analyse ? Eller er ditt livs mål å styrke sikkerheten i bransjen ved å lære om Industrial Control Systems Security (OT) ? Eller vil du forstå kryptografi og hvordan den kan brukes til å beskytte eller angripe (ransomware)? Datasikkerhet og GDPR gir deg den essensielle kunnskapen på vei til å bli en databeskyttelsesansvarlig (DPO) . Du vil skaffe deg grundig kompetanse innen informasjonssikkerhetsstyring og trusselmodellering og etterretning . Alt dette og mer tilbys i dette programmet.

Som en pioner i å tilby utdanning for banebrytende nye teknologier, var Howest en av de første som reagerte på mangelen på bransjeklare, praksisorienterte Cyber Security Professionals ved å tilby dette bachelorprogrammet. Innovative fag som Cyber Warfare og sikkerhet i 5G, Blockchain og AI er inkludert.

Vi tilbyr tre spor for Cyber Security.

I bacheloren lærer du det grunnleggende om maskinvare- og stasjonære operativsystemer, nettverk og programvareutvikling inkludert Secure Development og mye mer. Dette innebærer at vi ikke krever forkunnskaper eller erfaring med IT (sikkerhet), selv om en tilhørighet til å jobbe med datamaskiner selvfølgelig er en fordel.

Forskning

Howest har bygget et solid rykte innen praksisrettet vitenskapelig forskning, tjenester og etterutdanning, alltid med fokus på det faglige feltet både nasjonalt og internasjonalt. Dette oversettes til nasjonale, europeiske og internasjonale prosjekter innen anvendt forskning, alltid på forespørsel fra og for private og offentlige organisasjoner.

Et ord fra vår rektor

"Å dristig dra dit ingen har gått før!"

Captain Kirk, The Enterprise, Star Trek, en guttedrøm jeg har forfulgt gjennom hele min karriere.

Å se fortidens hindringer og skape muligheter. Å gi sjanser. Utvikler talenter. Inspirerende folk til å realisere sitt fulle potensial, heve baren, våge folk å gjøre ting annerledes.

Forutse fremtiden, det er det vi ser for oss med vårt Howest-samfunn. Vi kaller oss atypiske, vi kommer med en kant. Vi er åpne for folk som trekker utenfor linjene, som tenker utenfor boksen, vi oppmuntrer til entreprenørskap og gir rom for entreprenørskap.

Serve, styrke, ta vare: Dette er våre verdier, beacons som veileder oss, som har trengt gjennom selve kapillærene i samfunnet vårt. De er en del av Howest DNA.

Studenten og studiet hans er sentrale i vår visjon om utdanning. Samfunnet og det brede arbeidsfeltet er berøringsstenene våre. Å skape sosial merverdi er vårt formål.

Lode De Geyter
rektor

138530_image2.jpg
Shutterstock / Novikov Aleksey

Brugge, den perfekte byen for studenter

Visste du at det historiske sentrum er et fremtredende UNESCOs verdensarvsted? Du deler byen med turister fra hele verden, og den blandingen fungerer perfekt.

Brugge “the fair city” byr på en lang mengde tidsfordriv. Slapp av på en terrasse, tren i de grønne områdene, se kanalene eller nyt en av de mange restaurantene eller barene med dine medstudenter. En inspirerende by for studenter!

Hva står Howest for?

  • Howest, Hogeschool West-Vlaanderen, er et atypisk, kreativt, nyskapende og driftig universitet for anvendt vitenskap og kunst.
  • I en utforsking av talentene og lidenskapen til hver student, coacher Howest studentene sine til å bli kompetente, svært ansatt, teamorienterte fagpersoner, i stand til å forutse utviklingen i vårt globale samfunn.
  • Howest jobber i et nært samarbeid med og for det regionale og internasjonale arbeidsfeltet . Følgelig integrerer Howest ledende, samfunnsrelevant og kompetanseorientert utdanning, valoriseringsrettet forskning og tjenester i alle studieprogrammene.
  • Howest er et åpent og pluralistisk universitet for anvendte vitenskaper og kunst , med respekt for mangfold . Howest inspirerer sine ansatte og studenter til å integrere sine kjerneverdier i deres personlige og profesjonelle liv.

Steder

Brugge

Address
Rijselstraat 5
8000 Brugge, Flandern, Belgia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss