Les den offisielle beskrivelsen

I 1995 Howest ble Høgskolen Brugge en eneste autonom institusjon for høyere utdanning på grunn av en sammenslåing av seks fremtredende institusjoner for høyere utdanning i Flandern. Siden da har utviklingen innen Howest har tatt på seg en frisk impuls, og vi er nå en av de ledende leverandørene av høyere utdanning i provinsen. I dag om 5600 heltidsstudenter er registrert ved Howest forfølger 24 Bachelors og 7 Masters dekker et bredt spekter av fagområder. Howest består av fire studiesteder som ligger i Brugge og Kortrijk. Studentene finner her et åpent, levende, kosmopolitisk og vennlig miljø som tilbyr et vell av utdanningsmuligheter, med vekt på høy kvalitet og praksis-orienterte kurs. Bolig, spesialiserte biblioteker, selvstudium ordninger, student rådgivning og studie-relaterte tjenester på avdelingsnivå stress vår student-orientert politikk. Vår kompetent undervisning og administrativt personale danne et kompakt samfunn og er alltid imøtekommende. Alle klasserom og auditorier er godt rustet til å møte dagens undervisningsutstyr. Internett-kontoer er tilgjengelig for alle studenter. Howest har et voksende internasjonalt renommé, som er de mulighetene det gir til studenter for å gjøre deler av sine studier i utlandet. Sine forbindelser til industrien og andre utenfor institusjoner er også i vekst. Howest fortsetter å tiltrekke seg de beste tilgjengelige vitenskapelige ansatte og for å endre og utvikle sitt pensum å inkludere nye områder av kunnskap og for å møte de skiftende behovene til dagens studenter. Howest velkommen internasjonale studenter og er i stadig utvikling sitt kurs tilbud i engelsk.Studerer i Brugge eller Kortrijk inkluderer å ha en rekke svært attraktive steder innenfor en stein 's throw: den belgiske kysten så vel som våre flamske byene som Antwerpen, Brüssel, Ghent ... Du kan også nå kjente europeiske steder som Paris, London, Amsterdam, Köln i en en eller to timer togtur. Kort sagt, er Howest en institusjon hvor studere er både effektivt og behagelig.

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Howest University College West Flanders

DAE er en 180 studiepoeng fulltids bachelor program designet av og utviklet for kreative, ambisiøse, lidenskapelige og eksepsjonelle individer. ... [+]

BSc i International Digital Arts and Entertainment

DAE er en 180 studiepoeng fulltids bachelor program designet av og utviklet for kreativ, ambisiøs, lidenskapelig og eksepsjonelle individer, klar til å gå utover grensen av interaktiv 3D.

Den spektakulære vekst høyt teknologisk 3D-sektoren og den raskt ekspanderende spillet virksomheten, har skapt en økende etterspørsel etter fremragende spesialister. Dette er hva Digital Arts and Entertainment handler om!

Som en DAE'er, verden er din lekeplass. Helt fra første semester er studentene nedsenket i en internasjonal sammenheng, som søkere kommer fra hele verden. Vår bransje godkjent, prisbelønte og internasjonalt støttet læreplanen er undervist av eksperter ved hjelp av state-of-the-art utstyr og industri-standard praksis.... [-]

Belgia Kortrijk
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk