Karel De Grote University College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om KdG

Karel De Grote University College har over 12.000 studenter og har ca. 1000 ansatte. Dette gjør oss til det største universitetet i Antwerpen.

Misjon, visjon og verdier

Misjon Karel De Grote University College ( KdG ) støtter bærekraftig utvikling: for studenter, ansatte og samfunn. I gjensidig interaksjon, basert på en innbydende læring, leve- og arbeidsmiljø. Å alltid få det beste ut av alle, og å streve for excellence sammen. Visjon Karel De Grote University College ( KdG ) skaper utfordrende og motiverende skreddersydd læringssammenheng. For alle som ønsker å utvikle seg til en profesjonell med personlighet. Vi utdanner og veileder våre studenter slik at de oppdager og utvikler sine talenter, og skaffer seg de nødvendige kompetansene for å bidra til samfunnet. Selvbevisst, med en følelse av ansvar og verdsatt av samfunnet. Vi oppfordrer våre ansatte til å fortsette å vokse både på personlig og profesjonelt nivå. KdG er en allsidig organisasjon. Vi tenker fremover og har en følelse av dynamikken i en raskt skiftende global kontekst. Vi deler kunnskap og investerer i sterke samarbeidspartnere med våre partnere: takket være disse samspillet og løsningen som løsningen våre universitetshøgskole utmerker og innoverer i (kunst) utdanning, praksisorientert forskning og tjenester. Verdier Som verdibasert organisasjon velger vi:

  • student-orienterte handlinger
  • oppnå resultater
  • samarbeide med selvtillit
  • forplikte oss til en bedre verden
  • bærekraftig innovasjon.

Perspektiv på utdanning

Karel De Grote University College har som mål å gi studentene og medarbeiderne muligheten til å oppdage sine talenter og utvikle dem. Vi tror sterkt på at samarbeidet gir både studenter og ansatte mulighet til å skaffe seg kompetanse - som kunnskap, ferdigheter, innsikt og holdninger - som er avgjørende i arbeidskontekst og i bredere sammenheng av samfunnet vårt. En av de mest vitale kompetencer er uten tvil muligheten til å gjøre en innsats for de som, på grunn av visse omstendigheter, ikke er i stand til å fullt ut utvikle sine talenter.

Steder

Antwerpen

Address
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerpen, Flandern, Belgia
Telefon
+32 350 221 92

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss