Les den offisielle beskrivelsen

Om KdG

Karel De Grote University College har over 12.000 studenter og har ca. 1000 ansatte. Dette gjør oss til det største universitetet i Antwerpen.

Misjon, visjon og verdier

Misjon Karel De Grote University College ( KdG ) støtter bærekraftig utvikling: for studenter, ansatte og samfunn. I gjensidig interaksjon, basert på en innbydende læring, leve- og arbeidsmiljø. Å alltid få det beste ut av alle, og å streve for excellence sammen. Visjon Karel De Grote University College ( KdG ) skaper utfordrende og motiverende skreddersydd læringssammenheng. For alle som ønsker å utvikle seg til en profesjonell med personlighet. Vi utdanner og veileder våre studenter slik at de oppdager og utvikler sine talenter, og skaffer seg de nødvendige kompetansene for å bidra til samfunnet. Selvbevisst, med en følelse av ansvar og verdsatt av samfunnet. Vi oppfordrer våre ansatte til å fortsette å vokse både på personlig og profesjonelt nivå. KdG er en allsidig organisasjon. Vi tenker fremover og har en følelse av dynamikken i en raskt skiftende global kontekst. Vi deler kunnskap og investerer i sterke samarbeidspartnere med våre partnere: takket være disse samspillet og løsningen som løsningen våre universitetshøgskole utmerker og innoverer i (kunst) utdanning, praksisorientert forskning og tjenester. Verdier Som verdibasert organisasjon velger vi:

  • student-orienterte handlinger
  • oppnå resultater
  • samarbeide med selvtillit
  • forplikte oss til en bedre verden
  • bærekraftig innovasjon.

Perspektiv på utdanning

Karel De Grote University College har som mål å gi studentene og medarbeiderne muligheten til å oppdage sine talenter og utvikle dem. Vi tror sterkt på at samarbeidet gir både studenter og ansatte mulighet til å skaffe seg kompetanse - som kunnskap, ferdigheter, innsikt og holdninger - som er avgjørende i arbeidskontekst og i bredere sammenheng av samfunnet vårt. En av de mest vitale kompetencer er uten tvil muligheten til å gjøre en innsats for de som, på grunn av visse omstendigheter, ikke er i stand til å fullt ut utvikle sine talenter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Karel De Grote University College

Graden av bachelor i Business Management - International Business er din opptak til en fascinerende jobb i den internasjonale næringslivet. ... [+]

Business Management (International Business) er et treårig engelskspråklig utdanningsprogram som forbereder globalt tenkende studenter for en karriere i internasjonal virksomhet.

Det gir studentene mulighet til å studere i et internasjonalt klasserom, med rundt 40 prosent av studentene blir med på programmet fra utlandet. Foreleserne er like forskjellige, og med sin bransje know-how lærer du hvordan du bruker din teoretiske kunnskap gjennom praktiske øvelser, saker og teamoppgaver.

Du vil oppdage prinsippene om etisk forretningspraksis og bærekraft, og utvikle dine faglige ferdigheter og kulturell bevissthet klar for den globale arbeidsplassen. Dette kurset er også et springbrett for et mastergradsprogram.... [-]

Belgia Antwerpen
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Karel De Grote University College

I de neste tre årene vil du utvikle nyskapende kreativitet og tekniske ferdigheter for å hjelpe deg med å skinne i den raske verden av multimedia. ... [+]

Alltid på utkikk etter gjennombrudd i teknologi? Fikk et entreprenørskap instinkt og ideene til å begynne å innovere?

Kom og oppdag hvordan vi lager teknologi for oss, låser opp potensialet, og samfunnet kan takke deg.

Vår bachelor i multimedia og kommunikasjonsteknologi er en engelskspråklig grad som forbereder globalt tenkende studenter for en karriere i den digitale verden.

Påfør og du kan tilbringe de neste tre årene i den livlige og historiske byen Antwerpen i Belgia.

Graden i korthet

Du vil utvikle tekniske ferdigheter, nyskapende kreativitet og strategisk innsikt for å hjelpe deg med å skinne i den raske verden av multimedia.

Fra dag én forbereder vår prosjektbaserte tilnærming og globale utsikter deg for arbeid som digital nomad.... [-]

Belgia Antwerpen
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerpen, Flandern, Belgia
Nettsted
Telefon
+32 350 221 92