VIVES University College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til VIVES University College . Denne nye høgskolen er et resultat av samarbeidet mellom KATHO, med campus i Kortrijk, Roeselare, Tielt, Torhout og KHBO, med campus i Brugge og Oostende. For øyeblikket er fusjoner innen høyere utdanning en felles trend i Flandern. Med ca. 13 000 studenter er VIVES det største universitetet i Flandern.

Design din fremtid

VIVES University College , med sin moderne og kompetansebaserte videregående opplæring, nyskapende, praktisk forskning og tjenester til samfunnet, gir et tilstrekkelig svar på dagens og morgendagens sosiale utfordringer. VIVES er en prisvennlig, vennlig og folkeorientert høyskole som konsentrerer seg om profesjonelt orienterte bachelorgrader og tilknyttet grad. Herved sikrer universitetet at elevene bidrar til den globaliserte verden både som mennesker og fagfolk.

VIVES er fullt og aktivt engasjert i kompetanseutvikling. Studentene får alle muligheter til å jobbe med sin fremtid. Design fremtiden som universitetets grunnlinje understreker dette. VIVES mener det er viktig for sine medarbeider å gjøre jobbene sine med entusiasme. Det er derfor høyskolen gir dem store muligheter til å utvikle og spre sin kompetanse.

VIVES velger å gi senterfasen til ansvar og eierskap, og takknemlighet og respekt for hver enkelt person. Bærekraft er en annen viktig forpliktelse for VIVES. VIVES har som mål å være en trendsetter i høyere faglig utdanning gjennom innovasjon.

Mission statement


Kjøre/>

  • Å bli det beste du kan være. Studenter og forelesere fortsetter å utvikle sine styrker og utdype sine personlige og faglige identiteter med entusiasme. De tar valg som er i tråd med sine talenter og mål.
  • Administrere din egen læringsprosess. Studenter og forelesere forvalter sin egen læringsprosess. Som fagfolk er de forpliktet til livslang læring, og for å utvide og utdype deres forståelse og kompetanse.


Forbindelse/>

  • Lære fra og med hverandre. Studenter og forelesere lærer sammen som et lag. De bygger sitt eget profesjonelle nettverk med muligheter for uformell og tverrfaglig læring. For å oppnå det, gjør de full bruk av fasilitetene til den digitale verden.
  • Finne deg i høyere utdanning. For å hjelpe studenter med å ta de riktige valgene, og for å hjelpe dem med å klatre på lærestigen, samarbeider VIVES sammen med sine pedagogiske partnere. VIVES anerkjenner også fullt anerkjente kompetanser.
  • Delta i aktiv dialog med arbeidsplassen og samfunnet som helhet. Studenter og forelesere lærer fra og med eksterne parter. De tar et kritisk syn på samfunnet og gjør deres kompetanse lett tilgjengelig utenfor universitetets miljø.


Innovasjon/>

  • Skape den inspirerende utdanningen i morgen. Studenter og forelesere jobber i et utfordrende læringsmiljø, som kanskje er uavhengig av tid og sted. Innovasjoner kapitaliserer på forskningsresultater og på forventningene til nåværende og fremtidige generasjoner av studenter, arbeidsmiljø og samfunn.
  • Forbereder for fremtidens arbeidsplasser. Studenter og forelesere forsøker å skaffe seg de kompetanseene som trengs for dagens og morgendagens yrker. Samspillet mellom teori og praksis utfordrer dem til å presse sine grenser. Utdanning, praktisk erfaring og egen praksisbasert forskning er sammenvevd i den hensikt.

Steder

Kortrijk

Address
Campus Kortrijk, Roeselare, Torhout
Doorniksesteenweg 145

B-8500 Kortrijk, Flandern, Belgia

Brugge

Address
Campus Brugge, Oostende
Xaverianenstraat 10

B-8200 Brugge, Flandern, Belgia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss