Les den offisielle beskrivelsen

Private Technical University UNITEPC Cosmos er en institusjon for høyere utdanning, lovfestet og beskyttet av artikkel 94 i Grunnloven av flernasjonale staten Bolivia.

Ånden som ble opprettet den tekniske universitet Private Cosmos, UNITEPC, 24 år, ikke bare har en sosial plass yrkesopplæring, men er et sted som gir en reell mulighet for en omfattende profesjonalisering i disse dager av post- modernitet, globalisering og informasjonsteknologi, der det ikke er lett å finne pedagogiske forslag som dekker å fremme etiske og moralske verdier som samfunnet krever. I UNITEPC er "høyere utdanning live" med en entreprenørånd og menneskeheten.

For dette formålet har en misjon og klar og objektiv syn som genererer høye forventninger til suksess for sine elever, en pedagogisk stab av prestisjetunge fagfolk fra ulike felt av menneskelig kunnskap som er opplært til å gjennomføre opplæringsprosesser i høyere utdanning, forvaltning basert på vitenskapelig kunnskap. Velkommen til denne fagmiljø.

misjon

"Å bidra til en bærekraftig utvikling av landet og verden gjennom vitenskapelig og teknologisk forskning, innovative produksjonsformer og dannelsen av sosialt ansvarlige fagfolk, proaktive, forskere og ledere med kritisk kapasitet, for å støtte utviklingen av kulturelt mangfold, sosial rettferdighet, demokratisk sameksistens og velstand".

utsikt

"Å være et universitet av nasjonale og internasjonale projeksjon, i stand til å møte behovene til høy strategisk prioritet i yrkesopplæring, med et kall til tjeneste for den interkulturelle samfunnet på områder av betydning for omfattende, bærekraftig, vitenskapelig og teknologisk utvikling, gjennomføring pedagogiske prosesser kvalitet og egenkapital".

Programmer gitt i:
Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

For å trene kvalifiserte fagfolk med høy kapasitet og ledelse, som leder utviklingen av flernasjonale staten Bolivia, med stiftelser og teknisk og teoretisk kunnskap med ... [+]

misjon

For å trene kvalifiserte fagfolk med høy kapasitet og ledelse, som leder utviklingen av flernasjonale staten Bolivia, med stiftelser og teknisk og teoretisk kunnskap med sosial forstand, slik at låne deres avgjørende bidrag i ledelsen, utvikling og implementering av teknologier spissen, leverer løsninger rettet til nåværende og voksende behovene i landet.

utsikt

Løpet av Electronic Engineering ved det tekniske universitetet Private Cosmos orientert profesjonell opplæring ledere med fortreffelighet, teknologiske og kulturelle, i stand til å øke forskning og forpliktet til utviklingsprosesser varige relevans. Dessuten er løpet hovedpersonen i transformasjonen av miljøet for å oppnå bedre livskvalitet.... [-]

Bolivia Cochabamba
Februar 2020
Spansk
Heltid studier
10 semestre
Campus
Les mer på norsk
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Profesjonalisere menneskelig kapital i kommersiell teknikk med entreprenørånd, utvikle ferdigheter og evner i ditt område, å anvende sin kunnskap og verktøy; utkikk etter ... [+]

misjon

Profesjonalisere menneskelig kapital i kommersiell teknikk med entreprenørånd, utvikle ferdigheter og evner i ditt område, å anvende sin kunnskap og verktøy; utkikk etter en omfattende og innovativ utvikling i det kommersielle og forretningsområdene.

utsikt

Å være den ledende karriere opplæring av entreprenører og innovatører til å løse nye problemer i det kommersielle og forretningsområdene.

Generelle mål

Tog fagfolk på bachelornivå, tar sikte på å møte sosiale behov og arbeidsmarkedet, gjennom intensive tekniske og vitenskapelige metoder orienterte plan, formulere, analysere og implementere retningslinjer og strategier på områder innenfor økonomiske grener, administrative , økonomiske og handel; slik konfrontere problemer i et svært konkurranseutsatt marked.... [-]

Bolivia Cochabamba
Februar 2020
Spansk
Heltid studier
9 semestre
Campus
Les mer på norsk
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Engineering Sound oppgave er å trene etisk og sosialt ansvarlig fagfolk, i stand til å analysere og forstå aktuelle problemstillinger, bruke fysisk-matematisk grunnmur me ... [+]

misjon

Engineering Sound oppgave er å trene etisk og sosialt ansvarlig fagfolk, i stand til å analysere og forstå aktuelle problemstillinger, bruke fysisk-matematisk grunnmur med kunstneriske og kulturelle kriterier, i hovedsak forskning og høres vitenskapelig og teknologisk kunnskap.

utsikt

Å være leder for høyere utdanning i området av lyd og at kandidatene er de beste i landet dedikert til inter samfunnstjeneste.

Generelle mål

Tog fagfolk som er i stand til å designe, overvåke og produksjoner leve lyd, platestudio, radio film og fjernsyn, i stand til å utføre akustiske diagnostikk vedlegg for å implementere løsninger med akustiske materialer, styrke eksisterende akustiske forhold når det er nødvendig implementering høyttalere.... [-]

Bolivia Colcapirhua Municipality
Februar 2020
Spansk
Heltid studier
10 semestre
Campus
Les mer på norsk

Aquí se forman las nuevas generaciones

Location address
Pasaje Fidelia Sánchez
entre Heroínas y España

Cochabamba, Cochabamba Department, BO
Social Media
Location address
Av. Blanco Galindo Km 7 1/2
Miguel Lanza esq. Daniel Campos Zona Florida Norte s/n

Colcapirhua Municipality, Cochabamba Department, BO
Location address
Av. Blanco Galindo s/n km. 4 1/2
Entre Av. Cuarta y Carlos Araníbar

Colcapirhua Municipality, Cochabamba Department, BO