Les den offisielle beskrivelsen

Den institusjonelle oppdrag viser at University Center FACEX vil være forpliktet til den intellektuelle kvaliteten på opplæring av sine studenter med kvaliteten på omsorgen til de behov, ønsker og forventninger i samfunnet, forming kompetente og dyktige fagfolk til å finne kreative løsninger på lokale problemer , regionalt og nasjonalt.

Denne institusjonelle engasjementet er sterkt forankret i filosofiske prinsipper og etiske og pedagogiske oppfatninger som styrer deres handlinger, blant disse vi markere:

bevisst sitt samfunnsansvar, er forpliktet til verdiene av rettferdighet, likhet og brorskap; permanent rolle i redningen av statsborgerskap - i dannelsen av borger, være etisk og politisk, bevisst sine rettigheter og plikter, i stand til å gripe inn i den samfunnsøkonomiske utviklingsprosessen av samfunnet der den opererer, med et integrert syn på samfunnet og verden; samlende handling, åpent for all kunnskap, kritisk, kreativ og kompetent, i stand til å bidra til utviklingen av staten og regionen der den opererer. engasjement resultater i den videre jakten på høyt faglig og vitenskapelig ytelsen til samfunnet; vilje til å danne partnerskap og allianser med andre institusjoner, med formål å utvikle integreringsprogrammer med sikte på opplæring og utvikling av menneskelige verdier; like vilkår for tilgang og varighet i institusjonen; frihet til å lære, lære, forskning og publisere kultur, tanke, kunst og kunnskap; pluralisme av ideer og pedagogiske forestillinger; respekt for frihet og forståelse for toleranse; standard kvalitetssikring og sammenhengen mellom faglig opplæring, arbeid og sosial praksis.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Centro Universitário Facex (UNIFACEX)

Den UNIFACEX Administration Kursets mål er å trene fagfolk i stand til å håndtere organisasjoner i lys av endringer og transformasjoner som ligger i nåtiden. ... [+]

MISSION

Den UNIFACEX Administration Kursets mål er å utdanne fagfolk i stand til å håndtere organisasjoner i lys av endringer og transformasjoner som ligger i moderne og fremme positive resultater innenfor de organisatoriske paradigmer, alltid internal verdier som menneske ekstrautstyr, yrkesetikk, rettferdighet, sosialt ansvar og miljømessige.

MÅL

Målet med UNIFACEX Administration kurset er å trene kandidatene i stand til å tilegne seg kontinuerlig, tekniske, sosiale, økonomiske, politiske, teknologiske og kulturelle grunnlag for å utøve sitt yrke gjennom innovative strategier som passer de regionale særegenheter, nasjonalt og internasjonale organisasjoner.

HVORFOR UNIFACEX ADMINISTRASJON? Vi er den femte beste løpet av ledelse i Brasil ifølge ENADE indikatorer; Starry kurs i evaluering av høyere utdanning utført av Student Guide 2012 og 2013 Editora Abril; Pedagogisk politisk prosjekt i forhold til de nye retningslinjene Kunnskapsdepartementet, med fokus på trening for kompetansebasert undervisning, forskning og forlengelse; Fakultetet består av 80% av mestere og leger med et gjennomsnitt på 5 år i løpet; utdannede lærere, dynamiske og artikulert med praksis; dynamiske leksjoner som bruker metoder som verdsetter utvikling av teori kombinert med erfaring fra næringslivet gjennom diagnostikk og organisatorisk analyse så tidlig som i første periode; Eksklusiv business simulering metodikk som favoriserer konsolidering av taus kunnskap og tverrfaglig; NE3 - Senter for studier i Business Strategy integrerer lærere og elever i anvendt forskning; Full integrasjon med høgare; De er utviklet kontinuerlig aktiviteter av ulike slag, for eksempel forelesninger, tekniske besøk, mini-kurs, bistand til fellesskapet blant andre; stipender for studenter i grunnleggende vitenskapelig forskning; pedagogisk oppfølging av... [-]
Brasil Natal
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk
Centro Universitário Facex (UNIFACEX)

Regnskap Course UNIFACEX University Center har som hovedmål å gi studentene en generell og humanistisk kultur. ... [+]

Regnskapsloven Course UNIFACEX University Center har som hovedmål å gi studentene en generell og humanistisk kultur, for å danne Bachelor i stand til å forstå virkeligheten og, under styret til etikk, identifisere, analysere og tolke økonomiske og finansielle fenomener gjennom verktøy, modeller og teknikker for regnskap, opptrer som en agent for endring i ledelse og løsninger for balanse problemer i organisasjoner.

MÅL

Den profesjonelle opplært i UNIFACEX ha evne til å håndtere forretnings- og økonomiske data, organisere regnskap, produsere informasjon og evaluering av kontroller og eiendeler. Læreplanen vedtatt vil gi god kunnskap som gjør at studenten til å utvikle sitt potensial, slik som kreativitet, ledelse og pro-aktivitet. ... [-]

Brasil Natal
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk