Les den offisielle beskrivelsen

College History

Det hele startet for mer enn sju tiår i Campo Grande med Høgskolen Afonso Celso, pedagogisk prosjekt forpliktet til idealene, behov og kultur av Rio West sone-området. Den første universitetspedagogikk enhet, etablert i 1969, var fakultetet for økonomi, regnskap og administrative Sreder Moacyr Bastos.

Over disse årene, får vi vite at bildet av et universitet er det bilde av hver av sine studenter - deres trening, sine kunnskaper, deres verdensbilde, deres evne til å møte hindringer. Og, fremfor alt, deres bevissthet om statsborgerskap. Studenten er vår største ressurs, vår speil. Så vi aldri tillate en rent markeds visjon om utdanning overlapper med etiske verdier.

Tradisjon og modernitet, kvalitet på faglig dyktighet og pionerånd, kompetanse og troverdighet, teknologisk utvikling og den beste infrastrukturen i Vesten Zone of Rio de Janeiro / RJ. Alle disse egenskapene definerer University Center Sreder Moacyr Bastos, som danner ikke bare gode fagfolk forberedt på å møte arbeidsmarkedet, men fremfor alt gode borgere.

Vårt mål har alltid vært å bidra til bygging og formidling av kunnskap, slik at borgeren til transformasjon av sosiale og profesjonelle medier. Og ønsket om å oppnå dette målet, fra det øyeblikket vi begynner å integrere Educational gruppe UNIESP ble enda sterkere innenfor hver av oss.

Mission

Vårt mål har alltid vært å bidra til bygging og formidling av kunnskap, slik at borgeren til transformasjon av sosiale og profesjonelle medier. Og ønsket om å oppnå dette målet, fra det øyeblikket vi begynner å integrere Educational Gruppe UNIESP ble enda sterkere innenfor hver av oss.

Infrastruktur

Hovedkvarteret Campus av University Center Sreder Moacyr Bastos ligger i sentrum av Campo Grande-området, vest for kommunen i Rio de Janeiro. Å ha to innganger, er Campus lett å finne og gir tilgang av folk fra ulike deler av byen, og også fra andre kommuner.

Hovedinngangen til Campus er på Rua Trinity Engineer, # 229 og er bedre tilgang til blokkene A, B, C og D av den pedagogiske komplekse. Den andre delen, som ligger på Rua Costa Amaral, nr 360, er den beste tilgangen til de som er ment å blokkere E (Building Evandro Lins e Silva).

The Headquarters Campus består, i tillegg til klasserom, følgende områder :. Theater Sreder Moacyr Bastos; . Kinosalen Prof .. Esther Figueiredo Ferraz; . Multi-sport gym; . Laboratorier anatomi og kjemiske og biologiske fag; . Media Centre minister Francisco Dornelles, sammensatt av multimedia auditorium, radio journalistikk lab, avis skriver lab, laboratorium reklamebyrå og reklame og TV-journalistikk lab; . Kjernen rettspraksis, dannet av to laboratorier, pilotkontor, rettssal, Judge rom, og spesielt reservert for rettsvesenet plass; . Kunstgalleri UniMSB;.

. CIEE sette Sreder Moacyr Bastos; . Tour Ander banktjenester; . Bibliotek; . Parkering for elever med spesielle behov, lærere og ansatte, med oppføring av Manai Street, # 116.

Hovedkvarteret Campus av University Center Srede Moacyr Bastos, omfatter videre de administrative sektorer, koordinatorene for lavere, høyere og forlengelse og prestegård.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Presentasjon og Professional Profile Kurset tar sikte på å sette studenten til å arbeide på flere områder, som for eksempel utenrikshandel, finans, logistikk, markedsføri ... [+]

administrasjon BA

Presentasjon og Professional Profile

Kurset tar sikte på å sette studenten til å arbeide på flere områder, som for eksempel utenrikshandel, finans, logistikk, markedsføring, produksjon, blant andre.

Generelt mål

Form høyt nivå fagfolk i stand til å arbeide i det administrative området, observere etiske prinsipper, som er i stand til å samhandle i det sosiale miljøet, bidrar til å styrke institusjonen, enten i næringslivet eller offentlig område, og bidra til å fremme de transformasjoner som finner sted i samfunnet.

spesifikke mål

De spesifikke mål med kurset, de viktigste ferdighetene som vil bli utviklet i elevene er: - Påfør innhold som fremmer innovasjon og kreativ kapasitet; - Løs situasjoner med fleksibilitet og tilpasning; - Utvikle logisk, kritisk og analytisk tenkning; - Forstå administrative helhet; - Bruk interkommunikasjon og ekspresjon i korrekt tolkning av virkeligheten; - Utvikle evnen til å bestille aktiviteter og programmer, - Løse situasjoner som involverer beslutningsalternativer og design risiko; - Påfør teorier i ulike organisatoriske og sosiale sammenhenger.... [-]

Brasil Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Campus
Les mer på norsk
Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Det er den grenen av engineering som designer, styrer og utfører arbeid som hus, bygninger, broer, viadukter, veier, demninger, kanaler, porter, etc. Sivilingeniør design ... [+]

Bachelor of Civil Engineering

Presentasjon og Professional Profile

Det er den grenen av engineering som designer, styrer og utfører arbeid som hus, bygninger, broer, viadukter, veier, demninger, kanaler, porter, etc. Sivilingeniør design, styrer og overvåker alle stadier av en konstruksjon eller renovering. Sin opptreden omfatter analyse av jordegenskaper, studiet av sollys og ventilasjon av området og definisjonen av de typer fundament. Basert på disse data, utvikler det prosjektet, med angivelse av nett for elektrisk, hydraulisk og hygienisering av bygningen og som definerer det materiale som skal benyttes. På byggeplassen, som leder arbeidsteam, tilsyn tidsfrister, kostnader, kvalitet og sikkerhetsstandarder. Opp til ham å sikre stabiliteten og sikkerheten i bygningen.... [-]

Brasil Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Campus
Les mer på norsk

Uniesp 100