Les den offisielle beskrivelsen

Tiden du får på college vil være en del av sin historie: mange venner; erfaringer; nye veier og karriereutvikling skal bygges.

Newton er beæret over å delta i denne fasen av sitt liv og alltid vil heie på sin personlige og faglige suksess.

Besøk våre enheter, fremme en utveksling mellom campus, utveksle ideer, studere, ha det gøy, nyte så mye som mulig. Våre lærere, ansatte og struktur er her for å sikre at denne gangen er det mest lønnsomme mulig.

Din fremtid: det er hva Newton andre mener. Så når du velger å bygge din historie med oss, vet vi at målet er trivsel. For å nå toppen av sitt potensial, forene tradisjon og modernitet i den beste strukturen. Vi tilbyr bredt spekter av tradisjonell undervisning, teknologisk og avstand, og utdannet. Den faglige nivået er høy kvalitet med 80% av fakultetet består av lærere og leger, moderne laboratorier, sentre og praksis sentre i ulike områder av kunnskap og forskning og forlengelse programmer. I tillegg til den anerkjente kvaliteten på undervisning og fokus på praksis, Newton stadig investerer i forhold til markedet, etablere viktige partnerskap for å gi sine studenter med de beste prospektene og karrieremuligheter.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Med omfattende innhold, dynamisk og fokus på de mest moderne praksis for ledelse, utvikler kurs kritisk tenkning, etisk og sosialt ansvarlig. ... [+]

Med omfattende innhold, dynamisk og fokus på de mest moderne praksis for ledelse, utvikler kurs kritisk tenkning, etisk og sosialt ansvarlig. I tillegg gir det studentene erfaringer i reelle situasjoner i næringslivet, jobber deres entreprenørskap og ferdigheter som kreves for innovativ handling.

Administratoren uteksaminert fra Newton er i stand til å håndtere alle prosesser i et selskap i ulike sektorer av det offentlige, private eller tredje sektor. Lederen av selskapet består i beslutningsprosesser og ressursforvaltning for å oppnå målene på ulike nivåer i et selskap. Kan være generell, i tilfelle av strategisk ledelse, eller spesifikke, i tilfelle av kommersiell ledelse, HR, økonomi eller markedsføring.... [-]

Brasil Belo Horizonte
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Den Electrical Engineer gjelder kompetanse og metoder i systemer med elektrisitet. ... [+]

Den Electrical Engineer gjelder kompetanse og metoder i systemer med elektrisitet. Driftsområdet omfatter analyse, prosjektgjennomføring og ledelse av arbeidet på alle aspekter av systemer og utstyr innenfor områdene elektroteknikk, elektronikk, telekommunikasjon og automasjon.

Kurset for elektroteknikk fra Newton Paiva måten gründere ingeniører med lederegenskaper og problemløsning, klar til å møte dagens krav. Det utvikler også i fremtidige fagfolk de nødvendige ferdigheter til å tilpasse seg teknologiske fremskritt og å arbeide i tverrfaglige team, med etisk, vurderer de sosiale, økonomiske, politiske og miljømessige konsekvenser, dirigere sine bidrag til å bedre livskvaliteten mennesker. Stole på fakultetet, sammensatt av mestere og leger med lang erfaring i arbeidsmarkedet, har studenten anledning til å kombinere teoretisk kunnskap med praktisk erfaring, opplever reelle situasjoner av daglig bruk.... [-]

Brasil Belo Horizonte
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
10 semestre
Campus
Les mer på norsk