Les den offisielle beskrivelsen

Den UNISAL er et faglig fellesskap av lærere, studenter og administrativt ansatte, som fremmer nøye, kritisk og målrettet utvikling av mennesket og den kulturelle arven av samfunnet gjennom forskning, undervisning, høyere og videre opplæring og ulike tjenester tilbys til lokalsamfunn.

Christian inspirasjon, den katolske natur og Salesian identitet UNISAL anta en visjon av verden og mennesket forankret og i harmoni med evangeliet og en begrunnet pedagogikk på verdiene i den forebyggende System levde av Don Bosco.

Dette innebærer spesielt: en forpliktelse til samhold og fellesskap med kirken; en besluttet alternativ for unge mennesker; et faglig fellesskap med en klar Salesian identitet; en kristen og Salesian orientert kulturprosjekt og pedagogisk og pastoral tilnærming.

Integrasjonen av kunnskap, dialog mellom tro og fornuft, det stadige søken etter sannhet, etikk trening, en ånd av frihet i kjærlighet, gjensidig respekt og fremme av menneskerettigheter preger og gir liv til UNISAL som et senter for kunnskap som gir smake for studier og forskning og fremmer kjøp av ekte livsvisdom.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Den UNISAL Administration Kurset har som sentral akse entreprenørskap og entreprenørielle ferdigheter. ... [+]

Den UNISAL Administration Kurset har som sentral akse entreprenørskap og entreprenørielle ferdigheter.

Stilt overfor en enorm lokal service markedet, kurset Unisal Administration fokuserer på denne aktiviteten som feltstudier og forskning, analysere dens dynamikk, trender og business prospekter.

En av de grunnleggende mål med kurset er å utvikle ferdigheter til å administrere faglige ferdigheter som er knyttet til behovene til moderne bedrifter, særlig entreprenørielle ferdigheter, ledelse og beslutningstaking.

Den profesjonelle fremtid kan utøve sine funksjoner i private organisasjoner, aksjeselskaper, offentlige bedrifter, offentlige etater og stiftelser innen generell administrasjon, offentlig, økonomi, menneskelige ressurser, salg, markedsføring, logistikk, produksjon, organisering og metoder, utenrikshandel, gjestfrihet, informasjonsteknologi og innkjøp. ... [-]

Brasil São Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
8 semestre
Campus
Les mer på norsk
Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Det store behovet i landets profesjonelle teknikere (f.eks. Engineers) som er trent og oppdatert på nye teknologier. ... [+]

Det store behovet i landets profesjonelle teknikere (s. f.eks ingeniører) som er utdannet og oppdatert på nye teknologier. Det er unektelig også at denne situasjonen vil trolig forverre mot etterspørselen etter kvalifiserte fagfolk i det mekaniske området. For å snu denne situasjonen, blir mye arbeid er nødvendig for å muliggjøre dannelsen av et økende antall fagfolk med de kvalifikasjoner som kreves av arbeidsmarkedet i Mechanical Engineering, og den brasilianske universitetet en viktig rolle å spille i produksjon og formidling av kunnskap i de nevnte områdene. Dette regional aktivitet karakter UNISAL gjør elevene ikke bevege seg for mye i forhold til sine hjembyer, redusere kostnadene som ville under andre omstendigheter. Videre gjør denne faktoren de UNISAL tilbyr kurs som kommer fra møtet med egenskapene til området der den ligger, spesielt polarisert regionen ved UNISAL - Lorraine, som dekker kommunene Paraíba Valley-regionen ligger på akselen Rio de Janeiro - Sao Paulo. Selskaper generelt behov for innstillingen i denne konkurransepreget arbeidsmarked av stadige teknologiske utviklingen og dermed høyt kvalifiserte fagfolk med god teknisk og vitenskapelig grunnlag, i stand til å finne løsninger på markedet, alltid legge verdi og kunnskap til samfunnet. Den store industriparken i Paraíba dalen, er det en økende etterspørsel etter ingeniører som opptrer i Mechanical området. Med konstant utvidelse av denne industriparken vil kurset of Mechanical Engineering forbereder høy kvalitet, ingeniører, for å støtte utviklingen av den brasilianske industrien i årene som kommer.... [-]

Brasil São Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
Deltid
10 semestre
Campus
Les mer på norsk