Escola Britânica de Artes Criativas

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studie i Brasil og mottar den britiske DIPLOMA

Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) er et innovativt læresenter som tilbyr kurs i kreative fag med en verdensklasse standard. EBAC har partnerskap med Universitetet i Hertfordshire (UK) og Moskvas skolekonsortium, bestående av den britiske høyere kunst- og designskolen, Moskvas arkitekturskole MARCH, Moskva Filmskole og Skrikskolen for dataprogrammer. Skoler danner et fellesskap av studenter og lærere som samarbeider og utveksler informasjon og kunnskap, og skaper en unik atmosfære av undervisning.

Skolen tilbyr studentene mulighet til å studere i Brasil i et lignende kurs til Storbritannia, samt å være den eneste institusjonen i Latin-Amerika som tilbyr den britiske baccalaureat-graden, utstedt av University of Hertfordshire, gyldig i Storbritannia, EU og USA.

EBAC er en kreativ og entreprenørinstitusjon med grunn-, opplærings- og spesialiseringskurs innen kunst og design, audiovisuell og datagrafikk, med fokus rettet mot studentens fullutvikling. Ligger i nærheten av Vila Madalena, hjertet av den kreative industrien i São Paulo, har skolen den beste infrastrukturen og det nyeste utstyret på markedet, slik at elevene lærer av det som er mest innovative.

KURSER TILBUDET

Skolen tilbyr opplæring i kreative disipliner både i grunn- og spesialiseringskurs, med professorer som er fremragende fagpersoner innen sine fagområder. Studenter som velger å oppgradere - British baccalaureate, studere fra 3 til 4 år, avhengig av deres kvalifikasjon og erfaring. En annen måte å studere ved EBAC, også med internasjonal kvalitet, er å velge en av spesialiseringskursene, enten for fagfolk som jobber i markedet eller de som ønsker å endre karriere. I tillegg er det intensive kurs, opplæring og spesialkurs for tenåringer.

INTERNATIONAL KVALITETSUTDANNELSE

Ebac tilbyr en ny modell for undervisning i kreative disipliner med internasjonalt diplom, bruk av de beste tilgjengelige teknologiene, og som garanterer at studenten setter inn i arbeidsmarkedet.

STRATEGI

Gi internasjonal kvalitet i å undervise kreative disipliner, med kjente professorer i markedet og toppmoderne tekniske ressurser, som gir studentene de beste karrieremulighetene.

MISSION

Å tilby utdanning av kreative disipliner med internasjonal kvalitet og stimulere veksten av den kreative økonomien i Brasil.

SAMARBEID MED HERTFORDSHIRE UNIVERSITET

Siden etableringen har British School of Creative Arts samarbeidet med University of Hertfordshire (Storbritannia). Den ble grunnlagt i 1952 og er nå en av Storbritannias beste tertiære institusjoner. Campusene ligger i et funky område, som ligger 40 minutter fra London.

Tjenester og ressurser

Ved bruk av det nyeste tilgjengelige utstyret kan EBAC-studenter uttrykke sine ideer og arbeid i skjæringspunktet mellom kunst og høyteknologi. Laboratoriene brukes i klasser, masterklasser og seminarer, samt brukes til individuelt arbeid.

Steder

Pinheiros

Escola Britânica de Artes Criativas

Telefon
+55 (11) 3030-3200

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss