Les den offisielle beskrivelsen

The College of Engineering and Management School er bare ni år på markedet, men er allerede viser gode resultater og skiller seg ut blant de nasjonale skolene på grunn av sine forskjeller. Det anses av MEC en av de beste private høgskoler i produksjonsteknikk av São Paulo, tar hensyn til CPC, kompositt indikator for notat i ENADE, lærere, undervisning-læringsressurser, infrastruktur og fasiliteter.

Fakultetet er fin og har VALGT POST-leger, leger, lærere og eksperter med bred erfaring, begått i FORM komplett produksjons ENGINEERS, kombinerer teknologisk kunnskap til produktive prosesser og strategisk visjon av virksomheten.

Mer enn det, det er ekte bekymring i å sørge for at studentene utvikler ikke bare deres faglige kunnskaper, men også deres personlige utvikling. De oppfordres til å oppdage og utforske sitt fulle potensial, noe som resulterer i fagfolk klar til å komme inn på arbeidsmarkedet og for å møte utfordringene i fremtiden vil bringe for samfunnet.

Hvorfor ESEG The School of Engineering and Management har en innovativ undervisning metodikk, og bringer frem det beste i hvert område for å forvandle studenten til en komplett profesjonell.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Produksjon Engineering er et kurs med mange muligheter: det innebærer design, styring og forbedring av produksjonssystemer av varer og tjenester ved å bruke egne teknikke ... [+]

Varighet: 10 semestre

Perioder: Day and Night

Hva er det du gjør?

Produksjon Engineering er et kurs med mange muligheter: det innebærer design, styring og forbedring av produksjonssystemer av varer og tjenester ved å bruke egne teknikker og metoder for å forbedre effektiviteten i bedriften.

Derfor kan produksjonsingeniør forfølge muligheter innen kvalitetskontroll, produksjonsplanlegging, strategi, informasjonssystemer, logistikk, blant andre.

Hva studien?

En av de evaluerte av MEC egenskaper som setter ESEG på nr 1 ble innviet didaktiske og pedagogiske ressurser ved institusjonen.

Her, fordelt vi kurset i to brede områder av kunnskap.

Produksjonsledelse Design og produksjon Systems Management PCP (produksjonsplanlegging og kontroll) Logistikk og Supply Chain Arbeid Organisering og ergonomi Quality Management Ytelse og Cost Measurement Simulering Prosjektledelse Produktutvikling og entreprenørskap Product Development Process Management Markedsføring Produktdesign Process Design Business Law Business Plan ... [-]
Brasil São Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
10 semestre
Campus
Les mer på norsk
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Sivilingeniør er en profesjonell med omfattende teknisk trening. ... [+]

Varighet: 10 semestre

Perioder: Day and Night

Hva er det du gjør?

Sivilingeniør er en profesjonell med omfattende teknisk trening. Det er i stand til å tenke, planlegge, designe, bygge, vedlikeholde og feilsøke bygninger, bruer, demninger, tunneler, stiftelser, oppdemming og skråningsstabilitet, vannforsyning, vannressurser, vannkraft; vanning og drenering, vannbehandling og kloakk, solid avfallshåndtering og kontroll av vannforurensning, transport infrastruktur, havner, flyplasser, vassdrag, veier og transport operasjon.

Hva er de nye ferdighetene som kreves for sivilingeniører?

I andre halvdel av forrige århundre, var innen design og konstruksjon teknikker det største behovet for en kompetent utøvelse av Civil Engineering yrke. I dag er mange andre dimensjoner er inkludert. Forstå aspekter som prosjektledelse, kvalitet, miljø, human resource management, globalisering, innovasjon og entreprenørskap inne på listen over de ferdigheter som kreves for en sivilingeniør fra første linje.... [-]

Brasil São Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
10 semestre
Campus
Les mer på norsk