Les den offisielle beskrivelsen

School of the Americas (FAM) ble grunnlagt i 1998, er en institusjon i byen São Paulo som tilbyr kurs i ulike felt av kunnskap.

Institusjonen kom opp med den hensikt å tilby et differensiert utvalg av private høyere utdanning i São Paulo, prioritere kvalitet i kurs, det vil gi tilstrekkelig og moderne fasiliteter som tilfredsstiller etterspørselen av interesserte studenter til å vokse både på et personlig nivå som profesjonell.

Kursene tilbys av FAM evalueres av Kunnskapsdepartementet (MEC) med gode konsepter, mange av dem med full merkene. Differensiert pedagogisk prosjekt, infrastruktur med internasjonal standard (den første i Brasil) og høyt kvalifiserte lærere, som består av lærere og leger. FAM komponentene som utgjør en ideell institusjon å danne stand og fagfolk som arbeider i arbeidsmarkedet.

Utdanningen Forslaget er basert på bekymring for studenten og deres profesjonelle fremtid. Investeringene er myntet på å gi tilstrekkelig og moderne fasiliteter for å møte behovene til universitetet.

For disse og mange andre grunner til at School of the Americas er inngangsporten til din karriere suksess, tross alt, er vår suksesshistorie ditt!

HISTORIE En personlig drøm av vedlikehold: tilbudet til byen São Paulo, i nærheten av Trøst, en differensiert utdanningstjenester som eksisterer på det private nettverket av høyere utdanning.

Dette er den mest innovative av nyere pedagogisk prosjekt ganger og så vi er stolte av å vise det fram.

Forvandlingen begynner med oppkjøpet av det tidligere hovedkvarteret til Theatre Record, med all den kulturelle fortid innskrevet i den kunstneriske historien til byen São Paulo, særlig i de tiårene av årene 60/70, hvor og når det var ulike kommunale og kunstneriske arrangementer som De startet opp den raske transformasjonen av den sosio-økonomiske, kunstneriske og kulturelle São Paulo.

Kall en House of Culture, vedlikehold forvandlet i 1995 av en arkitektonisk intervensjon tre år, bygningen-teatret, nå kalt Building Yara Vianna Lamacchia.

Åpnet i januar 1998, med fasiliteter som er designet til de mest moderne internasjonale standarder for komfort og sikkerhet. En vakker og avslappet plass til å legge kunnskap, utveksle ideer og bli mange venner.

I august 1998 er initiert til aktivitetene i School of the Americas, med ansettelse av et team av bemerket eksperter på utdanning, for å utvikle prosjektet Autorisasjon av følgende emner:

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Faculdade Das Américas (FAM)

Kurset leder gjør at profesjonelle til å fungere som leder av økonomiske, materielle eller menneskelige, påvirke beslutnings om tilgjengelige ressurser. ... [+]

OM KURS Kurset leder gjør at profesjonelle til å fungere som leder av økonomiske, materielle eller menneskelige, påvirke beslutnings om tilgjengelige ressurser. Det er også en sosial vitenskap som studier og utforsker praksis brukes til å styre og administrere ressurser.

Hovedaktiviteter Student Administration of School of the Americas vil være i stand til å: Administrere driften av et selskap; Organisere og koordinere de økonomiske aktivitetene til en etablering; Plan, fremme og forvalte offentlige og private institusjoner; Definere de operasjonelle strategier i et selskap, studere kundenes behov, utvikle produkter og tjenester for å tjene dem og planlegge salg; Planlegging og styring av budsjettet til et foretak, noe som gjør kostnadskontroll og intern revisjon; Bly, kommunisere, lede og motivere folk. ... [-]
Brasil São Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk
Faculdade Das Américas (FAM)

The Advertising er vitenskapen om planlegging, forberedelse, gjennomføring og formidling av reklamekampanjer for å bruke merkekjennskap og øke salget av et produkt eller ... [+]

OM KURS The Advertising er vitenskapen om planlegging, forberedelse, gjennomføring og formidling av reklamekampanjer for å bruke merkekjennskap og øke salget av et produkt eller tjeneste.

Ved School of the Americas, vil studenten of Advertising kunne lage reklamekampanjer, tar sikte på å presentere et produkt / tjeneste til publikum for å fremme sine salg.

Hovedaktiviteter

Studenten fra Annonsering School of the Americas vil være i stand til å:

Forske på markedet og samle inn data som vil lede en kampanje; Planlegge og utvikle et produkt / tjeneste, sette prisstrategier, distribusjon og salg; Vurdere effekten av kampanjer på offentlighetens interesse; Utvikle salgsstrategier og utvikle reklamekampanjer i ulike segmenter som supermarkeder, restauranter og butikker; Velge riktig redskap for å spre en kampanje. ... [-]
Brasil São Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
7 - 13 semestre
Campus
Les mer på norsk