Faculdade Ideal (FACI)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den ideelle School (FACI) startet sin virksomhet i første halvår 2000, med kurset leder. Siden da har det fokusert på den faglige kvaliteten på sine kurs og i dag er omtalt i Para, og institusjonen for høyere utdanning med den beste PMI staten.

Med ca 2500 studenter, og tilbyr FACI lavere, bachelor- og teknologi, og graduate kurs i ledelse, teknologi, ingeniørfag, arkitektur, Utdanning og jus.

I desember 2014, den FACI ble en del av DeVry Education Group, et amerikansk utdanningsgruppe med over 80 års historie i utdanning og er til stede i 55 land, med 160.000 studenter. Dette gjør FACI den første og eneste internasjonale skolen i Betlehem, som gir våre studenter tilgang til en rekke fordeler og programmer, som utveksling til USA og engelskkurs subsidiert. Ligger i et førsteklasses område av byen, i Batista Campos-distriktet, har FACI moderne klasserom, laboratorier med det nyeste utstyret, bibliotek og en infrastruktur med internasjonal standard som bare en høyskole DeVry Brasil kan tilby.

Være utdannet profesjonell i FACI betyr å ha levd alle opplevelsene som trengs for å ta posisjoner, finne løsninger og satt umiddelbart i praksis alt innhold absorbert i college.

Kom til våre lærere, velge det beste kurset for deg og meld deg på vårt opptaksprøve. Hvis du ønsker en verdensklasse utdanning, er den FACI det beste alternativet.

Steder

Belém

Address
Tv. Tupinambás, nº 461, Bairro Batista Campos
66025-610 Belém, Delstaten Pará, Brasil

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss