Les den offisielle beskrivelsen

Den FMJ - Mackenzie River er en institusjon for høyere utdanning tverrfaglig, private, hvis formål er å trene menneskelige verdier oppskalere, i stand til å oppfatte og tolke dagens paradigmer, ser nye muligheter og foreslå etablering av alternative ruter, i møte med krav av aktualitet.

Den institusjonelle Prosjekt FMJ - Mackenzie River har som mål å utvide og skape noe utover konvensjonelle forslag som er relevante for dagens eksisterende institusjoner for høyere utdanning. Utvidelsen og nødvendig innovasjon, basert på en standard high school, har, som en retningslinje, en forståelse av virkeligheten, som forutsetter bevissthet om samfunnet og derfor en kunnskap ressurs, ikke bare kunnskap, men også kritikk og boligbyggelag.

Disse funksjonene gjør den institusjonelle utformingen bygger inn en prøveordning, som produserer ny kunnskap om sosiale forhold, som betyr å ha som en metode for å integrere undervisning / forskning og tverrfaglighet, og, som et prinsipp, samspillet med samfunnet.

Misjon, visjon og verdier

Mission

Utdanne mennesket skapt i Guds bilde, for full utøvelse av medborgerskap, bidra til utvikling av seg selv og samfunnet gjennom undervisning, forskning og utvidelse, og kulturelle, sportslige, sosiale og åndelige aktiviteter, Miljø reformerte kristne tro.

Utsikt

Å bli anerkjent av samfunnet som skrifte Presbyterian institusjon, filantropiske og samfunnet profil, som er dedikert til det guddommelige og menneskelige vitenskaper; preget av den kontinuerlige arbeidet for god undervisning, forskning og utvidelse; streve for integrert dannelsen av mennesket, i reformerte kristne tro miljø.

Verdier og prinsipper

I personlige atferd: verdighet, karakter, integritet og mackenzista ånd; I mellommenneskelige relasjoner: lojalitet, gjensidig respekt, forståelse, ærlighet og ydmykhet; I utøvelsen av faglig aktivitet: etikk, kompetanse, kreativitet, disiplin, engasjement og vilje til å jobbe frivillig; I beslutningsprosessen: søk etter konsensus, rettferdighet, sannhet, like muligheter for alle; Forholdet mellom kollegiale organer, enheter og avdelinger: samarbeid, lagånd, profesjonalitet og forsvarlig kommunikasjon; Forholdet til andre institusjoner: ansvar, uavhengighet og åpenhet; I samfunnet: deltakelse og service til samfunnet; Og til alle tider, handle med kjærlighet, som er fullkommenhetens bånd.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Administrasjon er en anvendt samfunnsvitenskapelig utvikle planlegger strategier for forvaltning av menneskelige, materielle og økonomiske ressurser i en organisasjon. ... [+]

Administrasjon er en anvendt samfunnsvitenskapelig utvikle planlegger strategier for forvaltning av menneskelige, materielle og økonomiske ressurser i en organisasjon. Administratoren skal kunne oppnå de mål og organisatoriske mål gjennom prosessen med å planlegge, organisere, direkte og kontrollere handlingene som vil bli utviklet i de områdene av menneskelige ressurser, markedsføring, økonomi og produksjon.

Noen reiser differensialer er: Cine debatt (filmer eller forelesninger knyttet til spørsmål som er viktige for forståelsen av etiske, sosiale, juridiske og økonomiske); tverrfaglig seminar; forelesnings sykluser; case-studier brukes på utdanning; og forretnings spill (tillater studentgruppen, ta avgjørelser i virtuelle bedrifter, forhandle med andre selskaper i andre klasserom grupper eller andre klasser, perioder og kurs).... [-]

Brasil Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Regnskapsloven Course tar sikte på opplæring tellere med kapasitet til å opptre profesjonelt i hele det nasjonale territoriet. ... [+]

Regnskapsloven Course tar sikte på opplæring tellere med kapasitet til å opptre profesjonelt i hele det nasjonale territoriet. Læreplanen er godt balansert med tanke på antall obligatoriske fag fastsatt i minimum læreplan for MEC, så vel som de for skikkelig opplæring av profesjonelle topp-nivå regnskap, Counter.

Regnskapsloven Course ved Fakultet Mackenzie River har eksistert i 48 år fra den tidligere Fakultet Moraes Júnior, hvis navn og tradisjon for kvalitet har tillatt inkludering av store regnskap fagfolk i det innenlandske markedet. Kurset har en pedagogisk personale top notch, hvor raffinert akademisk utdanning (spesialister, mestere og leger) kombinert med stor yrkeserfaring differensierer og attraktivt for de som er interessert i kursing regnskap, bestemmer fakultetet Mackenzie-elven.... [-]

Brasil Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk