Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Møt FASM

Den Faculdade i Santa Marcelina - FASM, som en institusjon for høyere utdanning, har sitt grunnlag i høyere utdanning Lovgivning i Brasil og som katolikk i de offisielle dokumentene av Kirken på den universelle nivå, spesielt i den apostoliske konstitusjon om universiteter og katolske universiteter i den apostoliske Grunnloven Høyesterett paven Johannes Paul II - retningslinjer og standarder for katolske universiteter og i dokumentene i International Institute of Søstrene Saint Marcellina, for å utvikle sine kristne pedagogiske aktiviteter, sosiale og kulturelle. Siden 1929, dato for grunnleggelsen, har spilt sin misjon, prioritering alternativ for unge mennesker, åpen til behovene til dagens verden. Den ble anerkjent av Federal resolusjon 2,708 / 34. Etter gjeldende lovgivning Faculdade i Santa Marcelina er anerkjent av Opinion No. 1043/80 og ved ministermøtet resolusjon nr 519 31. august., 1981

Den FASM innser sitt oppdrag å danne kompetente fagfolk for utvikling av vitenskapelige, tekniske, kunstneriske, kulturelle, politiske og sosiale aktiviteter.

Utsikt

Den Marcelinas, i fellesskap med lekfolket, er myntet på å gi utdanning, kultur, helse og sosialfag dyktighet i en ånd av familien, basert på etiske verdier, moralske og Christian, etter tegn i tiden.

Mission

Forandre samfunnet i lys av evangeliet, og vitenskap som et verktøy og miljø, og tilbyr mennesket opplæring i sin helhet.

Prinsipper

Tro på Jesus Kristus ifølge Skriften Menneskeverdet Lojalitet og lydighet til læreembetet av Kirken og Kongregasjonen Livet vitne Familie ånd Fasthet og mykhet Etikk, sannhet og åpenhet Se etter tegn i tiden Enhet i mangfold

Verdier

Handling og ettertanke Engasjement og forpliktelse Mottak og omsorg Broderlig sameksistens Samarbeid og avløsning Enkelhet og ydmykhet Rettferdighet og ærlighet Livet konsistens Glede og entusiasme i tjeneste Vitenskapelig og kulturell oppdatering Faglig kompetanse Bærekraft: økonomiske, sosiale og miljømessige

Enheter

Den Faculdade i Santa Marcelina har to enheter: Rapphøns og Itaquera.

Rapphøns

I Rapphøns, tilbyr kurs Mote, musikk, visuell kunst, internasjonale relasjoner, Bachelor of Music og Bachelor i Visual Arts. En utdannet tilbyr mote og design kurs; Design tilbehør; Parfyme kultur; Populær sang: skapelse, musikkproduksjon og ytelse; Undervisning / læring; Praksis; Skulptur og installasjon; MBA i Strategi og Global Risks og MBA i Business Strategic Management.

Itaquera

Siden 1999 FASM også aktiv i East Zone of São Paulo, i Itaquera. I denne enheten er de medisinske kurs holdt; Administrasjon; Regnskap; Sykepleie; Ernæring; Sykepleie; Fysioterapi og medisinsk radiologi Technologist. I gradsstudier, blir de tilbudt Decisorial Fylkesrevisjonen kurs; Quality Management; Business management; Økonomisk økonomistyring selskaper; Sykepleie Intensive Care; Sykepleie i Neonatology; Obstetrisk; Pediatric Nursing; Nursing Services Units ledelse; Emergency og haster; Radiologi; Computertomografi og Magnetic Resonance; Stråling og helse.

Steder

São Paulo

Address
Unidade Perdizes:
Rua Dr. Emílio Ribas, 89
São Paulo | SP

Unidade Itaquera:
R.Cachoeira Utupanema, 40
São Paulo | SP

São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil

São Paulo

Address
Unidade Perdizes:
Rua Dr. Emílio Ribas, 89
São Paulo | SP

Unidade Itaquera:
R.Cachoeira Utupanema, 40
São Paulo | SP

São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss