Les den offisielle beskrivelsen

SENAI Institute of Technology (IST) Tekstil og Confection CETIQT SENAI er den største latinamerikanske sentrum av kunnskapsproduksjon brukes på tekstiler og klær produksjonskjeden.

Den dynamiske tilkobling dannet av innbyrdes av områdene utdanning, innovasjon, anvendt forskning og teknologi gjør at IST SENAI CETIQT tilby tekstilkjeden og gjøre den beste teknologien, laboratorietjenester, human resource opplæring, rådgivning og innovasjonsprosjekter .

Den høye standard for ytelse og kryss av disse linjer med handling tilføre verdi til hverandre, øker både produksjon og forsyning av teknologi- og innovasjonstjenester, målrettet for å øke konkurranseevnen til brasilianske industrien.

IST SENAI har CETIQT miljøer og komplette laboratorier for undervisningsformål og tjenester. Sine pilotanlegg reprodusere den industrielle produksjonsmiljø, noe som gjør det mulig å utvikle innovasjonsprosjekter i prosess og produkt, samt å fremme utviklingen av integrerte utdanningsprosjekter. Alltid overvåkes av et høyt spesialiserte fakultetet, danner den mest ettertraktede og respekterte fagfolk i markedet.

Ytelse

Bak enhver vellykket bedrift for en rekke prospektive studier og forskning som støtter ikke bare selskapene i produksjonskjeden, men også til sitt eget produkt i utdanning, Technology Services og innovasjon.

Utdanning

IST SENAI CETIQT med fleksible pedagogiske strategier og cutting-edge teknologi infrastruktur, tilbyr innledende kurs og kontinuerlig teknisk, undervisning, forlengelse og utdannet i klasserommet metoder og e-læring (avstand), med nasjonal tjeneste Network, gjennom de regionale avdelinger (RDS) av SENAI i hver stat, pluss spesielt formulert og målrettede programmer til bransjens behov over hele landet.

Programmer gitt i:
Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Kjemiingeniør er en fagperson som kan delta i alle ledd i den kjemiske industrien, fra utformingen av prosjektet, til det endelige produktet, men også i forskning og i so ... [+]

I løpet og differensial

Anmeldt av MEC med Note 4, gjør kurset elevene til å utvikle prosjekter, drive industri, utvikle nye produkter og kjemiske prosesser og aktiverer produksjonen med forbedring av en kjemisk eller biokjemisk prosess. Kjemiingeniør er en fagperson som kan delta i alle ledd i den kjemiske industrien, fra utformingen av prosjektet, til det endelige produktet, men også i forskning og i sosio-miljøspørsmål.

Siden starten i 2010 i løpet av Chemical Engineering CETIQT SENAI mål å holde tritt med markedets behov. Fra 2013, med ny grill, presenterer kurset et enda større fokus på trening Engineer, øker arbeidsmengden av spesifikke fagområder.

Målet med kurset er å trene allmennleger med en solid forankring i de grunnleggende fag som fysikk, kjemi, matematikk og biologi og er i stand til å designe, tilsyn, utarbeidelse og koordinering av ulike naturens prosesser.... [-]

Brasil Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Anerkjent med en grad av fortreffelighet, tildelt av Kunnskapsdepartementet - MEC danner selvfølgelig Textile Engineer, en fagperson som vil være i stand til å arbeide på ... [+]

I løpet og differensial

Anerkjent med en grad av fortreffelighet, tildelt av Kunnskapsdepartementet - MEC danner selvfølgelig Textile Engineer, en fagperson som vil være i stand til å arbeide på alle stadier av produksjon og service leveranse av et tekstilindustrien og klær: fra valg av mest egnede råmaterialer, gjennom produksjonsprosesser, til kvalitetskontroll og markedsføring av det endelige produktet.

Målet med kurset er å utdanne ingeniører med egenskaper, ferdigheter og holdninger som passer til løsning av problemer knyttet til produkter, prosesser og tjenester, for eksempel: design, utvikle og administrere integrerte systemer av mennesker, materialer, utstyr og informasjon; Bruker opp ressursene ervervet fra kunnskaper og ferdigheter i grunnleggende fag sammen med prinsipper og metoder for teknisk analyse og design å spesifisere, forutsi og evaluere resultatene som kan oppnås fra disse systemene.... [-]

Brasil Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk

SENAI CETIQT Institucional