Les den offisielle beskrivelsen

Laget i 1962, Fakultet for ingeniør of Minas Gerais - er et nasjonalt referanse i undervisningen av mekanikk - FEAMIG. Foreløpig tilbyr høgskolen lavere kurs i Engineering landmåling, Civil Engineering and Engineering Produksjon og sensu etter konfirmasjonen kurs i Occupational Safety Engineering, Road Engineering, kvalitetsteknikk, miljøteknikk og Geo-referanse av landlig eiendom .

The College blir vedlikeholdt av Educational Institute Cândida de Souza. Integrere undervisning, forskning og utvidelse, gir FEAMIG sine studenter en fullstendig utdanning, stivnet i vitenskapelig, teknologisk, administrative, humanistisk, etiske og sosiale kunnskaper. For dette formål, fakultetet har vitenskapelige innvielsesprogrammer, veiledning, internships Center, Pedagogisk Veiledning i tillegg til kurs og Coordination Board, som koordinerer arbeidet til lærere og gi støtte til studenter. Trene dyktige fagfolk, i stand til å utvikle gode løsninger på behovene i markedet og samfunnet er målet for FEAMIG.

I 2009 ble publisert Anerkjennelse Fornyelse orden landmåling Engineering Course, i 2012, godkjenning Fornyelse rekkefølgen av produksjon Engineering kurset. I 2013 ble det publisert forordningen brukstillatelse Course of Civil Engineering, som fikk karakteren 4 av MEC.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

The Civil Engineering Course of FEAMIG tar sikte på å trene sivilingeniør ved å arbeide med kunnskap. ... [+]

Presentasjon

Den sivilingeniør jobber i bygg- og industriinstallasjons sektorer. Det er den profesjonelle som designer, styrer og analyserer verk i boliger, bygninger, veier, jernbane, flyplasser, vannforsyningssystemer og sanitær, havner, elver, kanaler, demninger, diker, drenering, vanning, broer og andre konstruksjoner. Hans prestasjoner inkluderer også analyser av jord og undergrunnen, revisjoner og inspeksjoner, budsjetter, studere isolasjon, ventilasjon og type setting stiftelser.

Gitt denne spekter av muligheter, søker Civil Engineering Course of FEAMIG å etablere et sterkt fundament i matematikk og grunnleggende vitenskaper, engineering verktøy, prosjektledelse og produksjon, og anvendelse av sivilingeniør teknologi. Pluss en bred grunnleggende opplæring, og tilbyr selvfølgelig muligheten for konsentrasjon av studier i topografi, geokoding og bygging generelt.... [-]

Brasil Belo Horizonte
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
6 måneder
Campus
Les mer på norsk
Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Ordet opprinnelig betyr måling oppmåling og demarcating land. Imidlertid er arbeidet med Engineer Surveyor ikke lenger begrenset til landbruket territorier, er deres felt ... [+]

Ordet opprinnelig betyr måling oppmåling og demarcating land. Imidlertid er arbeidet med Engineer Surveyor ikke lenger begrenset til landbruket territorier, er deres felt svært bred. Kartleggingen er til stede i ulike grener av Engineering og deltakelse av Surveyor Engineer er viktig i mange prosjekter, fra planlegging til måling av ferdigstillelse.

The Engineer Surveyor er aktivert i engineering selskaper, bransjer, anleggsbransjen, verktøy og utdannings- og forskningsinstitusjoner. I tungindustri, er å undersøke et større overvåkingsverktøy og kontroll av store strukturer, nøyaktig posisjonering av deler og maskiner, kvantifisering av innskudd og overvåking av sin produksjon.... [-]

Brasil Belo Horizonte
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk