Les den offisielle beskrivelsen

Universidade de Caxias do Sul - UCS er en brasiliansk videregående institusjon som er karakterisert som en institusjon som tilhører fellesskapet. Dets aktiviteter dekker direkte den nordøstlige delen av delstaten Rio Grande do Sul, som ligger i den sørligste delen av landet. Det er en del av Fundação Universidade de Caxias do Sul, som er et tilknyttet medlem av "Consórcio das Universidades Comunitárias Gaúchas" - COMUNG (en forening som går sammen med høyere utdanningsinstitusjoner i Rio Grande do Sul) medlem av "Associação Brasileira das Universidades Comunitárias" - ABRUC (en forening som går sammen med høyere utdanningsinstitusjoner i Brasil); av "Conselho de Reitores das Universidades Brasileiras" - CRUB (presidenter for brasilianske universiteter); og til "Fórum das Instituições de Ensino Superior Gaúchas" (Forum for høyere utdanning institusjon i Rio Grande do Sul). 1 Internasjonalt er UCS medlem av "Associação das Universidades de Língua Portuguesa" - AULP (Association of Portuguese-speaking Universities); "Organização Universitária Interamericana" - OUI; og "Red Latinoamericana de Cooperación Universitaria" - RLCU (Latin-American Network for University Cooperation), blant andre. Universidade de Caxias do Sul ble grunnlagt i 1967 og er det eldste universitetet i regionen. Den ble bygget på en kollektiv innsats av samfunnet, og den drives fortsatt i henhold til engasjement og engasjement fra ulike samfunnssegmenter som tror på høyere utdanning som kilde til sosial utvikling. De er representert i styret i støttestiftelsen av offentlige myndigheter - fra by, stat og føderalt nivå - og av enheter som representerer sivil samfunnsgrupper. 2

Misjon og veiledende prinsipper

Misjon og veiledende prinsipper som styrer Universidade de Caxias do Suls handling i sine ulike aktivitetsområder, kommer fra en bred deltakende prosess som involverer hele det akademiske samfunnet som beaconerer handlingsplanene for institusjonen de neste ti årene, og sikrer dermed sin egen og unik identitet.

Fokus

Kunnskap

Syn

Å være avgjørende for bærekraftig utvikling i form av kunnskap.

Oppdrag

Å produsere, systematisere og sosialisere kunnskap med kvalitet og relevans for bærekraftig utvikling.

prinsipper

 • Respekt for mennesker - Folk vil alltid bli verdsatt og respektert som enkeltpersoner og borgere.
 • Sosialt ansvar - Den felles eiendelen vil være kriteriet som styrer handlingene på universitetet.
 • Institusjonell kvalifikasjon - UCS vil søke en permanent kvalifisering av sitt stab, struktur; organisatoriske prosesser samt programmer og handlinger.
 • Utbredelse av institusjonell interesse - De institusjonelle interessene bør overordne de enkelte, sikre sameksistensen av mangfold.
 • Innovasjon - Jakten på vitenskapelig innovasjon, teknologisk og kulturelt samarbeid bør lede institusjonens handlinger.
 • Lokal og global inkludering - Universitetet vil søke en samtidig deltakelse i lokale, regionale, nasjonale og internasjonale planer.
 • Demokratisk ledelse - Universitetet vil fremme den demokratiske opplevelsen ved å søke det akademiske fellesskapets deltagelse i planleggings- og styringsprosessene.
 • Forpliktelse til miljøet - Universitetet bør fremme og delta i tiltak som bidrar til bærekraftig utvikling med det endelige målet om å bevare livet.
 • Autonomi - Universitetet vil bevare den nødvendige pedagogiske og vitenskapelige, administrative, disiplinære og økonomiske og kapitalforvaltningsautonomi for å sikre oppfyllelsen av sitt oppdrag.
 • Bærekraft - Universitetet vil søke økonomisk, sosial og miljømessig bærekraft gjennom en effektiv og effektiv ledelse.

3

Programmer gitt i:
 • Portugisisk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Universidade de Caxias do Sul

Turister og deres bevegelser; forvaltning av reiselivsbedrifter; gjestfrihet relasjoner i turisme og fritid; offentlig forvaltning, planlegging og sosio-økonomiske, kultu ... [+]

Presentasjon

Universitetet i Caxias do Sul er en referanse innen Hospitality and Tourism i Brasil, etter å ha vært en pioner i å tilby Superior Hospitality Course (1978). Over mer enn tre tiår med erfaring i feltet, Universitetet i Caxias do Sul lagt til nye kurs og tiltak innen gjestfrihet og turisme, oppmuntre utviklingen av denne sektoren som har nå, i Minnesota, en av landets sentre for fremragende forskning . UCS står også ut for å være en av de første institusjonene til å produsere og gjøre tilgjengelig gjennom sin forlegger (EDUCS), en samling av vitenskapelige arbeider dedikert til dette området av kunnskap.

Study objekt

Turister og deres bevegelser; forvaltning av reiselivsbedrifter; gjestfrihet relasjoner i turisme og fritid; offentlig forvaltning, planlegging og sosio-økonomiske, kulturelle og miljømessige virkninger av turisme.... [-]

Brasil Caxias do Sul
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade de Caxias do Sul

International Trade ble opprettet for studenter å forfølge en tverrfaglig opplæring. Med interesse for historie, geografi, kultur, språk, økonomi, administrasjon, jus, lo ... [+]

Internasjonal Handel

Administrative prosesser ledelsen på internasjonalt nivå og inkludering av organisasjoner i verdensmarkedet.

Verdensborgere

International Trade ble opprettet for studenter å forfølge en tverrfaglig opplæring. Med interesse for historie, geografi, kultur, språk, økonomi, administrasjon, jus, logistikk og økonomi. Studenter proaktive, nysgjerrige, interesserte i å vite hva som ligger utenfor grensene til sin by og sitt land, villig til å ta risiko og åpne for forskjellige kulturer og ulike måter å se verden. Studentene er i stand til å lære og gjennomføre.

Det er et stort felt av handling for fagfolk i området, egnet for de ulike profiler av studenter. Dette innebærer teknisk område, for eksempel fortolling og logistikk; forhandlingsområde med hensyn til kjøp og salg av varer i utlandet; finansdistriktet, banker; offentlig sektor, som toll skatt; entreprenørskap som en internasjonal business manager; som rådgiver for internasjonale relasjoner institusjoner som universiteter og institusjoner for å støtte industri og handel; blant andre muligheter. ... [-]

Brasil Caxias do Sul
Mars 2020
Portugisisk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade de Caxias do Sul

Forskning, planlegging, design og administrative spørsmål knyttet til triaden mann / miljø / utvikling. Privat bedrift, offentlig, lokale, statlige og føderale myndighete ... [+]

Environmental Engineering

Forskning, planlegging, design og administrative spørsmål knyttet til triaden mann / miljø / utvikling.

Playing field

Privat bedrift, offentlig, lokale, statlige og føderale myndigheter, både i gjennomføring av prosjekter, planer og forebyggende tiltak og / eller tappe miljøbelastningene fra menneskelige aktiviteter og aktiviteter av tilsyn. Rådgivning og rådgivning.

Hva gjør den profesjonelle

Studier, utvikler og bruker spesifikke teknologier for å redusere de negative effektene av menneskelig handling på miljøet. Gjennomfører studier av miljøpåvirkning og bevare kvaliteten på vann, luft og jord. Utarbeide og gjennomføre planer, programmer og prosjektledelse av vannressurser, sanitær, avfallsbehandling og gjenvinning av forurensede og degraderte områder. Det dreier seg også praksisen med bærekraftig utvikling.... [-]

Brasil Caxias do Sul
Mars 2020
Portugisisk
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk

Universidade de Caxias do Sul - 2014