UNINORTE - Centro Universitário do Norte

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The North University Center (UniNorte) ble grunnlagt i 1994 med navnet Manauara Institute of Higher Education (IME) og bare tre kurs: Administrasjon, Technology and Tourism Data Processing. I 1998 utvidet det sin virksomhet for å skape kulturinstitutt Amazonas Higher Education - ICESAM og å gjennomføre kurs av Sosial- og Media Services med spesialisering i annonsering. I løpet av denne perioden, UniNorte hadde fancy navn Colleges mål.

Det var i 2004, med akkreditering som universitet sentrum, ga navnet College Goal måte å UniNorte, nå mer enn 50 undergraduate kurs. Fire år senere, ble institusjonen medlem av det globale nettverket leder i høyere utdanning, prisvinner internasjonale universiteter (LIU), til stede i 29 land og med over 1 million studenter i 80 institusjoner, som tilbyr klasseromskurs og online .

I dag UniNorte delt inn i 14 akademiske enheter ligger i sentrum av byen og tilbyr mer enn 50 kurs av tradisjonelle og teknologi konfirmasjonen; i tillegg tilbyr Faglig oppgradere bred forstand og stricto Sensu i samarbeid med ledende brasilianske universiteter.

Den faglige strukturen UniNorte i dag er delt inn i fire forskjellige skoler: Arts and Humanities; Helsefag; Nøyaktig og grader. Den har viktige fordeler for studentens utdanning, for eksempel Internasjonalt kontor for utveksling; de UniNorte selskaper, for praksisplasser og jobber før eksamen student og statlige laboratorier.

Selv om det er en ung institusjon, har UniNorte vunnet sosial anerkjennelse som en viktig utdanningsinstitusjon fagfolk som spiller en nøkkelrolle i dette området. Absorber i sin profesjonelle stab avgangselever på ulike kurs holdt av institusjonen.

Det har i sin oppgave å gi kvalitet høyere utdanning for kjøp av verdier, ferdigheter og evner som gjør ham statsborgerskap med bedre arbeidsvilkår, med det styrende prinsippet letingen etter en modell for bærekraftig utvikling.

Steder

Manaus

Address
Av. Leonardo Malcher, 853 - Centro
Manaus, State of Amazonas, Brasil

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss