Les den offisielle beskrivelsen

Født i 1940 i byen Mogi das Cruzes, Braz Cubas, som startet sin virksomhet med en liten forberedende kurs, har i dag rundt 20.000 studenter, mellom klasserom og fjernundervisnings modaliteter.

Over 75 år i markedet, har institusjonen gjennomgått flere transformasjoner, boliger, inkludert treningskurs, mid-level handel, inntil den nådde juridiske fakultet i 1965.

Høyere utdanning, stimulert av utdanningspolitikk, har vokst over hele landet og Braz Cubas, møte krav og behov i markedet, fortsatte å vokse, både i fysisk plass og sosial, inntil i 1985, Federal Board of Education gjenkjenner daværende Federation of Colleges Braz Cubas som University.

Den viktigste nyheten kom til å verdsette Mogi das Cruzes regionen og belønne en lang karriere av god service til den brasilianske utdanning, forming kompetente fagfolk og dyktige arbeidsmarkedet.

Mission

Verdsette mennesker, oppvåkning talenter gjennom en annen læring i dag for å utvikle mennesket til i morgen.

Utsikt

Bli anerkjent som en pedagogisk institusjon med fokus på læring.

Verdier

Statsborgerskap, menneskeliggjøring, visdom, ydmykhet og åpenhet.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Universidade Braz Cubas (UBC)

Produksjons Engineering Kurset er kurset som gir det største utvalget av applikasjoner mulige fagfolk fordi det gir faglig produksjon ingeniør opererer i ulike markedsseg ... [+]

Produksjons Engineering Kurset er kurset som gir det største utvalget av applikasjoner mulige fagfolk fordi det gir faglig produksjon ingeniør opererer i ulike markedssegmenter. Blant temaene som er behandlet er de av engineering, prosesser, ledelse, kvalitet og mange andre områder av kunnskap som lar deg større fleksibilitet, slik at yrkes et bredt område av ekspertise.

Alle produsenter av forbruksvarer og tjenester har muligheten til å ha en profesjonell i dette området opptrer i sine enheter. Produksjons ingeniør kan arbeide i alle segmenter av selskaper, ansvarlig for ulike aktiviteter, som innebærer en stor arbeidsevne.

[-]
Brasil Mogi das Cruzes
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
10 semestre
Campus
Les mer på norsk
Universidade Braz Cubas (UBC)

Gjør elevene til å studere, design, kontroll og tilsyn med bygging av boliger og bygninger, veier, broer, tunneler, installasjon og drift av hydrauliske vann nettverk og ... [+]

Gjør elevene til å studere, design, kontroll og tilsyn med bygging av boliger og bygninger, veier, broer, tunneler, installasjon og drift av vann nettverk og kloakk vann, sørge for sikkerheten, soliditet og holdbarhet av prosjektet. Det kan sies at det er to sivilingeniør arbeidsplasser: hans kontor og arbeidsstedet.

Den sivilingeniør er en som er dedikert til konstruksjoner, om bygninger, bruer, boliger, vann nettverk, tunneler, viadukter, og kan arbeide i bygging av kontorer, fabrikker, byggefirmaer, offentlig service, spesifikke institusjoner, utviklingsbanker og investeringer

[-]
Brasil Mogi das Cruzes
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
10 semestre
Campus
Les mer på norsk