Les den offisielle beskrivelsen

For over 40 år, den Ibirapuera Universitetet tilbyr et solid fundament av erfaringer i det siste, dagens virkelighet praksis og oppmerksomhet til fremtidige muligheter for å trene sine fagfolk.

Målet er å utdanne ledere: de som er i stand til å oppfinne endring og foreslå løsninger.

De års historie viser at tusenvis av studenter, ansatte og lærere er involvert i en innovativ pedagogisk prosjekt og fokusert på opplæring ledere, basert på markedskrav og sosiale verdier.

Eksempler som attest til pedagogisk fortreffelighet tilbys av Universitetet Ibirapuera florerer. Disse inkluderer investeringer og insentiv gjort til området av akademisk forskning, en av bærebjelkene i universitetets virksomhet. Institusjonen holder grupper dannet av sertifiserte lærere forskere fra National Research Council and Technology (CNPq).

Vi kan også markere masterkurs i Law and Dentistry, begge anbefalt av Capes.

Det er fortsatt mulig å snakke om samfunnsansvar ved å tilby gratis omsorg til lav inntekt folk i klinikkene ved Universitetet.

Understreker Ibirapuera universitetets bekymring med dannelsen av student, kan vi nevne at institusjonen investerer i nyskapende undervisning og tilbyr studenter så vel som lavere kurs, teknologiske fag og utvidelse med tverrfaglig visjon av humanistisk og allmennutdanning.

Enten det er også leder for sin fremtid. Universitetet Ibirapuera er klar til å hjelpe deg å sikre faglige og profesjonelle liv suksess.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Sivilingeniør design, styrer og overvåker alle stadier av en konstruksjon eller renovering. ... [+]

Curriculum Matrix:

Sivilingeniør design, styrer og overvåker alle stadier av en konstruksjon eller renovering. Det er opp til ham å sikre stabiliteten og sikkerheten av bygningen, å beregne styrken av de benyttede materialer.

Den profesjonelle er ansvarlig, for eksempel bygging av bygninger, tunneler, motorveier, flyplasser, og vanninstallasjoner, industri, transport og trafikk.

Markedet er oppvarmet. I tider med vekst av fast eiendom og investeringer i infrastruktur, er det gode muligheter.

Universitetet Ibirapuera, vil den profesjonelle være fullt utdannet, som kurset utvikler den nødvendige tverrfaglig bakgrunn, utover den ånd Student entreprenør. I klassen, elevene lærer å utføre aktiviteter innenfor områdene planlegging, design, bygging og teknologisk forskning.... [-]

Brasil São Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
10 semestre
Campus
Les mer på norsk
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Det er den grenen av engineering som styrer menneskelige ressurser, finansielle og materielle ressurser for å øke produktiviteten til et selskap. ... [+]

Curriculum Matrix:

Det er den grenen av engineering som styrer menneskelige ressurser, finansielle og materielle ressurser for å øke produktiviteten til et selskap.

Produksjonen Engineer er det profesjonelle ansvaret for utforming og utvikling av industrielle produksjonslinjer som øker effektiviteten og redusere kostnadene.

Universitetet Ibirapuera, vil den profesjonelle være fullt utdannet, som kurset utvikler ressursforvaltning kapasitet og ånden Student entreprenør.

Du kan arbeide i organisasjonsutvikling av næringslivet, business økonomi, administrasjon av økonomiske liv, bruk av ressurser, kostnader, arbeidskraft, planlegging og kontroll i produksjonsprosesser, utvalg og produksjon av produktet, landbruksproduksjon og foredling.... [-]

Brasil São Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
10 semestre
Campus
Les mer på norsk