Les den offisielle beskrivelsen

Misjon, visjon og verdier

Metodistkirken veilede sine pedagogiske aktiviteter guidet av en filosofi på kristne prinsipper og en forpliktelse til bygging av statsborgerskap.

Mission

Delta effektivt i dannelsen av mennesker, trene makt til å påvirke og bidra til å forbedre livskvaliteten, basert på kunnskap og etiske verdier.

Utsikt

Være pedagogisk referanse i å bygge et læringsfellesskap, nasjonalt og internasjonalt anerkjent for kvalitet og samfunnsrelevans, med fleksible, kreative og nyskapende praksis.

Kjerneverdier

Kritisk bevissthet om utvikling av virkeligheten; Utvikle sans for rettferdighet og solidaritet, og dens praksis, blant annet i arbeidslivet; Reflekterende praksis fokusert på omfanget av kristen spiritualitet; Utvikle bevissthet om de sosiale og individuelle interesser er like viktig for balansen i sosiale relasjoner; Innovasjon og kreativitet underordnet etikk, bygging og sosialisering av kunnskap.

Historie

Satsingen på utdanning har preget arbeidet med Metodistkirken fra stiftelsen av den første Methodist utdanningsinstitusjon, Kingswood School i England i 1748. I løpet av de siste 255 årene, har denne pedagogiske yrke også blitt manifestert i Brasil, der ulike utdanningsinstitusjoner Methodist innlemme mer enn hundre års kontinuerlig aktivitet.

Historien om Methodist University of São Paulo har blitt sporet i over 70 år siden etableringen av Det teologiske fakultet i Metodistkirken i Sao Bernardo do Campo, i 1938. På den tiden hadde Metodistkirken bare slå sammen to teologiske utdanning sentre, som ligger i Minas Gerais og Rio Grande do Sul. Det var av interesse for den nyopprettede college - det første bygget i kommunen São Bernardo do Campo - var til stede i en region som er konfigurert som en av de viktigste sentre for sosial, politisk og økonomisk av landet.

For å styrke satsingen på utdanning, undertegnet i 40-årene, institusjonen gikk for en mer dristig prosjekt, i tråd med deres pedagogiske yrke. Tilstedeværelsen av profesjonelle og kvalifiserte lærere og tilstrekkelig infrastruktur aktivert styrking av sin innsetting i den nasjonale akademiske verden. Derfor, i 1970, ble det opprettet IMS - Methodist Institute for Higher Education.

Med konsolideringen av utdanningsprogram og fortreffelighet oppnådd i løpet av de årene har IMS blitt integrert blant de mest prestisjetunge institusjoner for høyere utdanning i landet. Dette gjorde i 1997, erobret Universitetet i status, øke antall høgskoler og kurs som tilbys. I dag har Methodist tre studiesteder i São Bernardo do Campo (Rudge Ramos, Vergueiro, Plateau). Det er mer enn 117.000 kvadratmeter areal, som inkluderer et stort grøntområde. Metodistkirken har ca 70 mellomrom mellom laboratorier, moderne eksperimentelle og kliniske etater, slik at elevene kan sette ut i praksis den kunnskap ervervet i klasserommet, samt bibliotek og haller spredt over tre studiesteder ved Universitetet.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Kurset Methodist Economics fått karakteren 4 (range 1-5) i den siste evalueringen av MEC og søker å trene fagfolk forpliktet til studiet av brasiliansk virkelighet og kla ... [+]

I løpet

Kurset Methodist Economics fått karakteren 4 (range 1-5) i den siste evalueringen av MEC og søker å trene fagfolk forpliktet til studiet av brasiliansk virkelighet og klar over viktigheten av relasjonene som knytter økonomiske fenomener til den sosiale helhet og spesielt dens rolle som en agent for disse sammenhengene. Dermed studentene får en solid teoretisk, historisk og instrumental opplæring.

Ifølge filosofien av institusjonen, søker opplæring for å forene de tekniske etikk og forberede studentene til å arbeide i ulike områder av offentlig eller privat sektor. Kurset, med klasser på natten, kan bli gjennomført i fire år.

Midler

Kurset har klasserom med multimedia funksjoner, ergonomiske stoler og simuleringsprogram og forskning, og datarom med Internett-tilgang og med lignende institusjoner database. Studentene har også bred og oppdatert samling av biblioteket.... [-]

Brasil São Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
8 - 8 semestre
Campus
Les mer på norsk

Institucional Metodista