Les den offisielle beskrivelsen

Mission

USU misjon, å utdanne for frihet, for autonomi inspirert av kristne verdier, gjennom menneskelig og etisk dannelse, oppmerksomme på realitetene og kompleksiteten i dagens verden, forankret i den nådegave St Angela, som Serveres motto (vil tjene).

Prinsipper

• dissosiasjon av undervisning, forskning og utvidelse, som er fastsatt i den føderale grunnloven, samt opplæring av profesjonelle medarbeidere med høyere utdanning, forskning og forlengelse og domenet av menneskelig kunnskap i form av lov av retningslinjene og baser of National Education.

• servert - "tjene" er universitetet plassert i tjeneste for mennesket, familien, samfunnet og kirken, å tilby denne tjenesten til sin raison d'être.

• FRIHET konstruksjon og autonomi i formidling av kunnskap.

• RESPEKT til alle forekomster av organisert samfunn.

Verdier

• Kvalitet i tjenestelevering og satsing på produksjon, bevaring og formidling av kunnskap og opplæring av kompetente og engasjerte sosialarbeidere.

• ETIKK brukes i alle relasjoner, en pluralistisk miljø hvor debatten er et instrument for demokratisk liv.

• Respekt for menneskelig mangfold, kulturelle og natur bevaring og formidling av brasiliansk kultur.

• ENGASJEMENT universitetssamfunnet med institusjonen.

• Innovasjon og kreativitet underordnet etikk.

• Dialog med deltakende ledelse, dynamisk og gjennomsiktig forpliktet til bedre arbeidsvilkår og livskvalitet.

• Bærekraft, effektivitet, effekt og effektivitet i utviklingen av institusjonelle aktiviteter med finansiell stabilitet og ledelseskapasitet på institusjonen.

• ISONOMY behandlingen som er gitt til institusjonen Units.

• Planlegging og kontinuerlig evaluering av universitetslivet.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Universidade Santa Úrsula (USU)

Kurset of Biological Sciences, en pioner innen området for naturvitenskap i Rio de Janeiro så dyktige fagfolk med høy vitenskapelig produktivitet, inn i miljøet som en vi ... [+]

Kurset of Biological Sciences, en pioner innen området for naturvitenskap i Rio de Janeiro så dyktige fagfolk med høy vitenskapelig produktivitet, inn i miljøet som en viktig kvalifiseringsprosess på flere områder.

Opplevelsen av biologi ved Santa Ursula University (USU), internasjonalt respektert, sier universitetet som en av de mest godt forberedt institusjoner i vårt land for faglig kvalifikasjon i helse- og miljø.

The Professional uteksaminert fra USU vil være i stand til å: Utføre oppgaver og ansvar knyttet til diagnostikk i menneskers helse og økosystemer, plante- og dyre helsestasjoner, sykehus, laboratorier, sentre og forskningsinstitusjoner og produksjonsselskaper og dyreparker; Plan, utvikle, lede og evaluere prosjekter innenfor biologi of Health i henhold til de nye teknikker og metoder, samsvar med gjeldende regler og protokoller, samt kvalitetssikring; Oppsøk utvikling av metoder og metoder kontekst og tilpasset ulike sosioøkonomiske realiteter, med sikte på effektivitet, kvalitet, kostnadsreduksjon og bruk av ren teknologi.... [-]

Brasil Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade Santa Úrsula (USU)

Den lavere grad i elektroteknikk fra Universidade Santa Ursula tar sikte på å trene genera ingeniører med kunnskap i Power Systems. ... [+]

Presentasjon

Den lavere grad i elektroteknikk fra Universidade Santa Ursula tar sikte på å trene genera ingeniører med kunnskap i Power Systems.

Apostlenes gjerninger (fra design til vedlikehold) i industrielle og systems eller måleutstyr og elektrisk styring, samt alle generasjon skritt, overføring, distribusjon, bruk og energisparing til de tradisjonelle kildene samt alternative kilder sier angår feltet av kraftsystemer.

USU tilbyr samfunnet en kvalitet selvfølgelig, oppdatert som mål å danne Electrical Engineers passer dagens virksomhet og fremtidige markedet og deltakelse i samfunnsutviklingen.

Institusjonelle verdier er til stede i utformingen av kurset for elektroteknikk, som gir omfattende opplæring omfatter vitenskapelige, humanistisk, økonomiske og sosiale miljø, kombinert med muligheten til å møte og løse problemer, for å assimilere og utvikle ny teknologi og kontinuerlig søke å oppdatering og forbedring.... [-]

Brasil Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
10 semestre
Campus
Les mer på norsk