Les den offisielle beskrivelsen

UNISANTA: Den største Coast University Paulista

Inkludert i utvalgt gruppe av Excellence høgskolerådet av Kunnskapsdepartementet (MEC), Universitetet i Santa Cecilia (Unisanta) bekrefter kvaliteten på deres pedagogiske prosjekt av naturvitskaplege fakultet, sin infrastruktur og strålende ytelse av deres aktive lærere, elever, studenter og ansatte. Kun 9% av brasilianske universiteter er en del av denne gruppen.

Siden 1961, den beskjedne skolen viste gradvis i Complex Educational Santa Cecilia, den eldste av Santos og en av de viktigste i landet, med ca 15 000 studenter, fra barnehage til post-graduate, og ca 100 tusen kvadratmeter bebygget areal.

Foreløpig Universitetet har 37 lavere kurs, inkludert tradisjonelle og kort (klasserom og avstand) og en rekke forlengelse kurs, bred forstand og mastergrad, godkjent enstemmig av CAPES: økologi og kyst Systems og fagfolk i Mechanical Engineering.

De to herrer møte dagens behov av landet. The Master of Ecology, på miljøområdet og bærekraftig utvikling, og engineering, har som mål å utdanne ingeniører for de stadig mer komplekse krav til pre-salt og andre lovende økonomiske sektorer av den brasilianske økonomien.

Men opplevelsen av Unisanta master av feltet er tidligere, gjennom partnerskap med anerkjente institusjoner som for eksempel Interagency avtale med Polytechnic School of USP og EU-institusjonene.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Til å tilpasse seg markedets behov, med sikte på en målrettet trening, har kurset avtaler og utveksling med bedriftens låntakere teknologi, e-verk, forskningsinstitutter ... [+]

LÆRERE er populære for studier i ENERGY konsesjonærer

Den elektroteknikk Course of Unisanta er innstilt til inkludering av nye teknologier som involverer de områdene av produksjon, overføring og distribusjon av elektrisitet, med tanke på integrering av nye fornybare energikilder som vind, sol, biomasse, etc. I denne sammenheng, det fokuserer på de konseptuelle og praktiske yrkesfaglige programmer relatert til anlegg prosjekter, analyse av elektriske nettverk, elektriske maskiner og elektrisk utstyr, beskyttelse og kontrollsystemer.

Til å tilpasse seg markedets behov, med sikte på en målrettet trening, har kurset avtaler og utveksling med bedriftens låntakere teknologi, e-verk, forskningsinstitutter og andre universiteter i Brasil og i utlandet. ... [-]

Brasil Santos Dumont
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
5 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Den mekaniske ingeniør er den profesjonelle arbeids i planlegging og oppfølging av produksjon materialer, spesielt metaller, deler og sammenstillinger. ... [+]

Den mekaniske ingeniør er den profesjonelle arbeids i planlegging og oppfølging av produksjon materialer, spesielt metaller, deler og sammenstillinger. Den bruker også en variasjon av trykk og temperatur, og hydraulisk, pneumatisk og termisk energi.

Det er derfor en profesjonell med store potensielle aktiviteter, som det viser seg muligheter for praksisplasser for studenter og arbeid for akademikere.

Siden den første semester, studentene delta i praktiske aktiviteter som design og bygging av en firehjuling til pedal, og endte med en omstridt konkurranse til slutten av semesteret. Men det er en meget alvorlig sak som det krever engasjement og studier av deltakerne, som må mestre de fysiske begreper. ... [-]

Brasil Santos Dumont
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk