Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Institusjonen bringer inn sin historie på nesten 50 år, bekymring for bygging av kunnskap om deres faglige, og være forberedt på å effektivisere læringsprosessen. Flinke på moderne oppfatning av undervisning som verdsetter sosial interesse, respekterer individuelle forskjeller og fremmer kollektiv handling og tverrfaglige prosjekter, innenfor et univers preget av berikende sameksistens av kulturelt mangfold.

Den Univille erkjenner at hans perspektiv øker når respekterer og aksepterer forskjeller. Flertall som livet, forstår at et miljø med mangfold av ideer, kulturer, holdninger og kunnskap gir balanse og muligheter universet.

Universitetet mener at visdom er ervervet over tid, i å overvinne utfordringer og overføring av kunnskap, så det oppfordrer folk til å leve sine erfaringer og oppdage mengde kunnskap som er på alle måter.

Den Univille, hver dag, oppfordrer folk til å møte og oppnå sine mål. Forstår at alt har sin grunn for å være, og gjennom det mangfold av ideer og kulturer, mener han at folk kan oppdage og bygge sin sanne formål.

Universitetet vurderer dannelsen av høgskolen til doktorgrad, og er det eneste universitetet i nord for Santa Catarina. I 50 års historie, har befestet sin rolle som referanse i undervisning og som mening forming på de viktigste utfordringene i lokalsamfunnet.

Vær Univille du også!

Misjon, visjon og prinsipper

Mission

Fremme humanistisk og yrkesopplæring referanse for samfunnet, arbeider i undervisning, forskning og forlengelse og bidra til en bærekraftig utvikling.

Utsikt Det er nasjonalt anerkjent som et fellesskap college, bærekraftig, nyskapende, internasjonalisert og referanse i undervisning, forskning og forlengelse.

Institusjonelle verdier og prinsipper

Statsborgerskap: autonomi, engasjement, motivasjon, trivsel og ansvarlig demokratisk deltakelse fremme personlig og sosial utvikling.

Integrasjon: samarbeidsvillig og samarbeids handling med interne og eksterne miljøer bygge det felles beste.

Innovasjon: makt til å generere og omforme vitenskapelig kunnskap til bærekraftige løsninger på interne og eksterne miljøer bidrar til sosioøkonomisk utvikling.

Miljøansvar: forvaltning av ressurser og handlinger begått i den miljømessige balansen favoriserer økt livskvalitet.

Mål

Produsere og formidle vitenskapelig, teknologisk, kunstnerisk og kulturell rettet mot sosial bra. Innovate ansvarlig, for å utvide tilgjengeligheten og studentens opphold i institusjon. Gjennomføre skjøtselstiltak som søker å forbedre kvaliteten på arbeidslivet. Integrere nye konsepter og teknologier til pedagogisk prosesser, forskning og forlengelse. Utvikle og forbedre den kritiske, undersøkende og interaktiv ånd med interne og eksterne miljøer.

Steder

Joinville

Address
R. Ministro Calógeras, 439 - Centro Joinville - SC
Joinville, Delstaten Santa Catarina, Brasil

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss