Les den offisielle beskrivelsen

Institusjonen bringer inn sin historie på nesten 50 år, bekymring for bygging av kunnskap om deres faglige, og være forberedt på å effektivisere læringsprosessen. Flinke på moderne oppfatning av undervisning som verdsetter sosial interesse, respekterer individuelle forskjeller og fremmer kollektiv handling og tverrfaglige prosjekter, innenfor et univers preget av berikende sameksistens av kulturelt mangfold.

Den Univille erkjenner at hans perspektiv øker når respekterer og aksepterer forskjeller. Flertall som livet, forstår at et miljø med mangfold av ideer, kulturer, holdninger og kunnskap gir balanse og muligheter universet.

Universitetet mener at visdom er ervervet over tid, i å overvinne utfordringer og overføring av kunnskap, så det oppfordrer folk til å leve sine erfaringer og oppdage mengde kunnskap som er på alle måter.

Den Univille, hver dag, oppfordrer folk til å møte og oppnå sine mål. Forstår at alt har sin grunn for å være, og gjennom det mangfold av ideer og kulturer, mener han at folk kan oppdage og bygge sin sanne formål.

Universitetet vurderer dannelsen av høgskolen til doktorgrad, og er det eneste universitetet i nord for Santa Catarina. I 50 års historie, har befestet sin rolle som referanse i undervisning og som mening forming på de viktigste utfordringene i lokalsamfunnet.

Vær Univille du også!

Misjon, visjon og prinsipper

Mission

Fremme humanistisk og yrkesopplæring referanse for samfunnet, arbeider i undervisning, forskning og forlengelse og bidra til en bærekraftig utvikling.

Utsikt Det er nasjonalt anerkjent som et fellesskap college, bærekraftig, nyskapende, internasjonalisert og referanse i undervisning, forskning og forlengelse.

Institusjonelle verdier og prinsipper

Statsborgerskap: autonomi, engasjement, motivasjon, trivsel og ansvarlig demokratisk deltakelse fremme personlig og sosial utvikling.

Integrasjon: samarbeidsvillig og samarbeids handling med interne og eksterne miljøer bygge det felles beste.

Innovasjon: makt til å generere og omforme vitenskapelig kunnskap til bærekraftige løsninger på interne og eksterne miljøer bidrar til sosioøkonomisk utvikling.

Miljøansvar: forvaltning av ressurser og handlinger begått i den miljømessige balansen favoriserer økt livskvalitet.

Mål

Produsere og formidle vitenskapelig, teknologisk, kunstnerisk og kulturell rettet mot sosial bra. Innovate ansvarlig, for å utvide tilgjengeligheten og studentens opphold i institusjon. Gjennomføre skjøtselstiltak som søker å forbedre kvaliteten på arbeidslivet. Integrere nye konsepter og teknologier til pedagogisk prosesser, forskning og forlengelse. Utvikle og forbedre den kritiske, undersøkende og interaktiv ånd med interne og eksterne miljøer.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Danner kritiske borgere og etisk holdning, oppfordret entreprenørånd av hvert studieår. ... [+]

OM KURS Danner kritiske borgere og etisk holdning, oppfordret entreprenørånd av hvert studieår. Bidrar til hans rolle i skapelsen, ledelse og administrasjon av organisatoriske systemer. Aktiverer akademisk øvelse profesjonelle funksjoner for bærekraftig utvikling i overvåkingen av stadige endringer i markedet.

Titrering: Bachelor

Varighet: 4 år

Bout: Morning eller Night

Profesjonell profil:

Aktiverer faglig forståelse av vitenskapelig, teknisk, sosial og økonomisk produksjon og ledelse. Stimulerer personlig / faglig trygghet for beslutningstaking, hensiktsmessig utvikling og kvalitetsstyring.

Instigates assimilering av ny informasjon, forming fleksibel, med mulighet for tilpasning i ulike administrator fagområdene kompetanse fagfolk.... [-]

Brasil Joinville
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Kurset Produksjon Engineering Univille forener kunnskap om virksomheten, økonomi og engineering. ... [+]

OM KURS Kurset Produksjon Engineering Univille forener kunnskap om virksomheten, økonomi og engineering. Studenten er forberedt på å planlegge, distribuere og administrere produksjonssystemer, fremme økt produktivitet i et selskap. Produksjonen ingeniør engasjert i design, gjennomførbarhet og bruksgjenstander drift, å være grunnleggende element i bransjer og bedrifter.

Titrering: Produksjonsingeniør

Varighet: 5 år

Bout: Morning eller Night

KOMPETANSEOMRÅDER

Omfanget av virksomheten:

Produksjonsprosessen; Industriell ledelse; Kvalitetsstyring; Statistisk prosesskontroll.

Noen innhold som du vil studere:

Vitenskap og mate... [-]
Brasil Joinville
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk