Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Paraíba dalen - Univap anerkjent av MEC i 1992, er et samfunn non-profit, undervisning, forskning og forlengelse. Historien om Univap begynte fra 1954 med etableringen av Fakultet for Paraíba dalen lov.

Deretter andre fakultetene har oppstått på grunn av behovene i regionen, hovedsakelig i São José dos Campos, som ble raskt voksende med ankomsten av en rekke bransjer. I dag har universitetet mer enn 40 graduate-programmer i ulike områder av kunnskap, administrert av Law Schools, helsefag, ingeniørfag, arkitektur og byplanlegging, utdanning og kunst og samfunnsvitenskap og kommunikasjon. Som et universitet tilbyr også videreutdanning og Graduate stricto Sensu, seks masterprogrammer og tre doktorgrader.

Den Univap har på Campus urbanova, den største infrastrukturen i University: Institutt for Forskning og Utvikling (IR & D), som gir 44 laboratorier, utstyrt med høy presisjon og nyskapende enheter; Nature Study Center, som samler de Serpentarium, butterfly garden and Nursery medisinplanter og Observatory of Astronomy og romfysikk. Foreløpig har tre campuser, 2 i São José dos Campos (urbanova og Castejón) og en i Campos do Jordao (Platanus).

Steder

São José dos Campos

Address
Avenida Shishima Hifumi, 2911 - Urbanova
São José dos Campos - SP
CEP: 12244-000

2911 São José dos Campos, Delstaten São Paulo, Brasil

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss