Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Paraíba dalen - Univap anerkjent av MEC i 1992, er et samfunn non-profit, undervisning, forskning og forlengelse. Historien om Univap begynte fra 1954 med etableringen av Fakultet for Paraíba dalen lov.

Deretter andre fakultetene har oppstått på grunn av behovene i regionen, hovedsakelig i São José dos Campos, som ble raskt voksende med ankomsten av en rekke bransjer. I dag har universitetet mer enn 40 graduate-programmer i ulike områder av kunnskap, administrert av Law Schools, helsefag, ingeniørfag, arkitektur og byplanlegging, utdanning og kunst og samfunnsvitenskap og kommunikasjon. Som et universitet tilbyr også videreutdanning og Graduate stricto Sensu, seks masterprogrammer og tre doktorgrader.

Den Univap har på Campus urbanova, den største infrastrukturen i University: Institutt for Forskning og Utvikling (IR & D), som gir 44 laboratorier, utstyrt med høy presisjon og nyskapende enheter; Nature Study Center, som samler de Serpentarium, butterfly garden and Nursery medisinplanter og Observatory of Astronomy og romfysikk. Foreløpig har tre campuser, 2 i São José dos Campos (urbanova og Castejón) og en i Campos do Jordao (Platanus).

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

The Bachelor of Chemical Engineer uteksaminert fra UNIVAP er en profesjonell generalist, som tar seg av å legge kunnskap til å gjøre deg i stand til å arbeide i alle sekt ... [+]

The Bachelor of Chemical Engineer uteksaminert fra UNIVAP er en profesjonell generalist, som tar seg av å legge kunnskap til å gjøre deg i stand til å arbeide i alle sektorer av industrien samt administrere og forskning de ulike endringsprosesser som er involvert i dagens marked arbeid.

kvalifisering: kjemiingeniør

timer: 3840 timer (minimum 5 år)

Profilen til nyutdannede

Kurset søker å gi egress en faglig profil som gjør dem i stand til å absorbere, utvikle nye teknologier og å opptre kritisk og kreativt i å identifisere og løse problemer, vurderer sin politiske aspekter av økonomiske, sosiale, miljømessige og kulturelle, etiske synskrav av samfunnet. Den søker også å utvikle en holdning av kontinuerlig faglig utvikling.... [-]

Brasil São José dos Campos
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk