VUZF University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VUZF University I KORT


114504_261-1024x255.jpg

VUZF01

VUZF University er en privat institusjon for høyere utdanning, som ligger i hovedstaden i Bulgaria - Sofia by. Det er det første private universitetet spesialisert innen finans, forsikring, ledelse og markedsføring i Republikken Bulgaria. Den ble grunnlagt i 2002 ved Nasjonalforsamlingens resolusjon. De siste fem årene har det sterkt fokusert sitt utdanningsprogram på økonomi, innovasjon, næringsliv og entreprenørskap.

VUZF tilbyr bachelor-, mastergradsstudier og doktorgradsprogrammer innen fagområdet økonomi. Studieprogrammene i bachelor- og masterprogrammene tilbys i regelmessige, deltid og fjernundervisning. Ph.D. Programmene tilbys i regelmessige, deltidsformer og i form av individuell forberedelse. Universitetet har alle nasjonale akkrediteringer (institusjonell og programgodkjenning) gitt av Nasjonalt evaluerings- og akkrediteringsagentur og britisk akkreditering gitt av British Accreditation Council. Dette bekrefter at universitetet har integrert standarder for høy kvalitet på utdanningsprosessen, fakultetet, ansatte og anlegg i samsvar med alle standarder som gjelder for høyere utdanningsinstitusjoner i Storbritannia.
I de siste 16 årene klarte VUZF å etablere seg som et av de beste bulgarske universitetene innen næringsliv og økonomi. Den siste utgaven av det bulgarske universitetets rangordningssystem i 2018 rangerte VUZF i topp 5 i fagområdet økonomi ut av 26 universiteter på dette feltet.

VUZFs oppdrag er å forberede høyt kvalifiserte spesialister innen økonomi, næringsliv og entreprenørskap for å utvikle teoretisk og praktisk kunnskap i tråd med dagens moderne praksis. Universitets akademiske politikk er rettet mot å inkorporere de beste utdanningspraksis i Europa. På den ene siden er hovedformålet å gi høykvalitetsstudier og karriere suksess for studenter ved å opprettholde et godt samarbeid med næringslivet. Om lag 90 prosent av universitetsstudenterne begynner å jobbe innen den overtagne hoveddelen i den private finanssektoren, så vel som i forretningsforetak.

VUZF University hovedstyrker er:

Spesialisering innen økonomi som gir en sterk sammenheng mellom teoretisk og praktisk kunnskap i de tilbudte programmene

Utmerket akademisk stab med betydelig forretnings og ledelseserfaring

Bred portefølje av programmer tilbys både på lavere og høyere nivå

Fleksibilitet sammen med sterke bånd med virksomheten som gir rask implementering av nyhet i utdanning når det gjelder åpning av nye programmer og kurs

Boutique universitet, individuell behandling, fokus på studentens tilfredshet og erfaring med å studere

VUZF University studenter starter ofte sin egen virksomhet. For å hjelpe dem tilbyr universitetet gratis konsulenttjenester knyttet til opplæring i ulike store, samt muligheter for faglig og personlig utvikling. På den annen side tilbyr VUZF University opplæring på høyt nivå, i forhold til de ledende universitetene i Europa. Bevis og en av hovedprioritetene i VUZFs utviklingspolitikk er gjennomføring av samarbeid med utenlandske universiteter innen ulike bachelor-, master- og post-graduate programmer. VUZF University samarbeider med 20 universiteter i Europa under ERASMUS, og har et solidt samarbeid med ledende europeiske og verdensuniversiteter.

114501_12670173_10153334358623314_3374912197086528175_n-Copy.jpg


Foreleserne har et viktig bidrag til den høye kvaliteten på studiene som universitetet tilbyr. Fakultetets medlemmer er blant de mest fremragende forskerne i landet, med omfattende opplæring og praktisk erfaring. Mange av foreleserne har også en god stilling i det profesjonelle samfunnet som konsernsjef for bedrifter, ledere i bedriftssektoren og statsoverhoder (for eksempel tidligere ministre, styre av finansregulatorer, medlemmer av nasjonalparlamentet). Finn mer om VUZF University på nettsiden: www.vuzf.bg

Steder

Sofia

Address
1 Gusla Str., Ovcha Kupel District
1618 Sofia, Sofia City Province, Bulgaria
Nettsted
Telefon
+359 2 40 15 807; +359 2 40 15

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss