Les den offisielle beskrivelsen

The Story of CMU

Canadian Mennonite University er et resultat av sammenslåing av tre skoler: Mennonite Brethren Bible College / Concord College (est. 1944); Canadian Mennonite Bible College (est. 1 947); og Menno Simons College (est. 1989).

Opprinnelsen til CMU gå tilbake til tidlig på 1990-tallet da folk fra næringslivet og fra fire Mennonite høgskolene i Manitoba-CMBC, Concord College, Steinbach Bible College og Menno Simons College-møttes for å snakke om inter-Mennonite samarbeid i høyere utdanning . Dette førte til formelle diskusjoner blant høgskolene, som begynner i 1995. Steinbach Bible College trakk seg fra prosessen i 1996.

I august 1998, regjeringen i Manitoba proklamerte charter for etablering av et universitetsnivå, grad-tildeling føderasjon av Mennonite høgskoler. Den 18. november 1998 de tre høgskolene signert en Memorandum of Agreement, som betyr endelig godkjennelse for opprettelsen av føderasjonen. 4. mai 1999 ble avtalen om å kjøpe 500 Shaftesbury avsluttet. The Mennonite College Federation begynte å tilby sine nye, felles sponsede akademiske programmer i september 1999. I september 2000, CMBC og Concord College ligger sammen på en felles campus på 500/600 Shaftesbury Boulevard. (Menno Simons College forble i sentrum av Winnipeg som CMU campus ved Universitetet i Winnipeg.) I oktober 2008 ble CMU et medlem av foreningen for universiteter og høgskoler av Canada (nå kjent som universiteter Canada).

Hver av de grunnleggende høgskoler har sin egen historie. Likevel, fra begynnelsen, de individuelle historier har ofte krysses, og er nå en del av en felles historie-en historie om hvordan Gud har ført dem til å samarbeide om en felles pedagogisk misjon kalt CMU.

Formålsparagraf

CMU er en innovativ Christian universitet, forankret i Anabaptist Mennonite tradisjon, beveget og forvandlet av liv og lære av Jesus Kristus. Gjennom undervisning, inspirerer forskning og service CMU og utstyrer kvinner og menn for livene til service, ledelse og forsoning i kirke og samfunn.

CMU formålsparagraf, som det av enhver organisasjon, er som et tettpakket spole med potensial og plikten til våren til liv i et levende utvalg av programmer og prosjekter, samtaler og forpliktelser. CMU formålsparagraf er skikkelige og ute i sin egenart. Trofasthet til historien om Guds skape og trans arbeid gjennom Jesus Kristus er selve nerven, den mindfulness og motiverende impuls for tjenesten, ledelse og forsoning gjennom hvilke CMU deltar i kirke og samfunn.

På CMU, er forsoning faglig arbeid med alle slags sosiale, personlige, teologiske, mellommenneskelige, kunstneriske, fysiske og miljømessige dimensjonene-for å nevne noen. Forsoning, som utdanning, er alltid om "bygge forståelser." Og "bygge forståelser" er alltid om å engasjere seg i både kunnskap og relasjoner, måter å se, engasjerende og deling i en verden som er forunderlig, som er plaget, og som noen gang trenger vår beste omsorg og fantasi.

Setningen "forankret i Anabaptist Mennonite tradisjon" er kanskje best kontaktet gjennom vitnesbyrd CMU studenter. Hva fanger i deres sinn, og deres hjerter på en gang er det sammenheng og konsistens mellom hva professorene underviser i klassen og hvordan disse "lærere i livet" går om hverdagen. Sterk overbevisning mot forsoning og integritet i livet og troen var i forkant av fremveksten av gjendøperne i det sekstende århundre. Integrasjonen av action og bekjennelse fortsette å være viktig i dag, som gjør praksis av samfunnet dømmekraft i å pågripe hva som er sant. Disse overbevisning foreslå en fet sårbarhet og en dynamisk frihet, og disse form dypt og bare gjennom tillitsforhold. Det er innen tillitsforhold og samfunnet dømmekraft at CMU forstår seg å være en kirke-relaterte universitet, noe som gir et forum for dialog om hvordan vi sammen er kalt til å snakke nåde og vedta forsoning i kirken, i samfunnet og i verden som vi vet det.

Fra strømmen av dette oppdraget, CMU har etablert fire forpliktelser som karakteriserer sitt arbeid på tvers av alle sine programmer og aktiviteter:

Utdanning for Peace and Justice

En forpliktelse til å utdanne for fred og rettferdighet farger alle våre programmer og vår institusjonelle liv som en helhet, og er eksplisitt representert i noen signatur programmer og i arbeidet med flere av våre institutter (f.eks Canadian Skole fredsbygging).

Læring gjennom å tenke og gjøre

Akademisk analyse er supplert med erfaringskunnskap på en måte som former både tenke og leve, særlig gjennom vårt practica, Outtatown, co-op, og internship-programmer.

Generous Hospitality ... Radical Dialogue

CMU tar imot alt som det fremmer dialog på tvers av religiøse, økonomiske, sosiale, politiske, etniske, nasjonale og kulturelle kløfter som deler menneskeheten, i Nord-Amerika og internasjonalt.

Modellering Invitational fellesskap

CMU temperamentet individualisme av vår tid ved å modellere og pleie invitt samfunn, som er mangfoldige, men lære sammen, der folk støtter hverandre, og hvilke fostre medfølelse og representerer håp til dem i dem og utover.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Canadian Mennonite University

Bibelske og teologiske studier (BTS) inviterer studenter til disiplinert og gjennomtenkt refleksjon på Bibelen, på de teologiske tradisjoner og historie i kirken, og på e ... [+]

Bibelske og teologiske studier (BTS) inviterer studenter til disiplinert og gjennomtenkt refleksjon på Bibelen, på de teologiske tradisjoner og historie i kirken, og på erfaringer og praksis i kristne miljøer rundt om i verden. Både treårig og fireårig Bachelor of Arts med fordypning i BTS gi en bredde av eksponering for humaniora, realfag og samfunnsfag, og betydelig dybde i bibelske og teologiske studier. Disse gradene forberede studentene godt for ethvert område av arbeid eller yrke med verdifull kompetanse-kommunikasjon, skriving, analytisk, kritisk tenkning og organisering. En tre- eller fireårig bachelorgrad i BTS også fungerer som et godt grunnlag for utsetting i profesjonsstudier som sosialt arbeid, jus, og så videre.... [-]

Canada Winnipeg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Canadian Mennonite University

Den Redekop School of Business er å utvikle potensialet for fremtidige bedriftsledere å samle god forretningsskikk med forpliktelser om tro, raushet og service. ... [+]

Den Redekop School of Business er å utvikle potensialet for fremtidige bedriftsledere å samle god forretningsskikk med forpliktelser om tro, raushet og service.

Gain Perspektiv

I og utenfor klasserommet, elevene utforske kompleksiteten i å gjøre kloke virksomheten og etiske beslutninger. Undervisning og veiledning av professorer, bedriftseiere, og ikke-for profit ledere, sammen med en entreprenør-in-residence program, practicum plasseringer, en on-campus Business Club, internasjonale studietilbud, og muligheten for co-op erfaringer, bygge en beriket læring fundament.

Studentene er forberedt for yrker i et globalt forretningsmiljø som de lærer innenfor en tverrfaglig virksomhet program. De har mulighet til å delta i ulike internasjonale reiser studie kurs som spenner fra mikrofinans og utvikling i Latin-Amerika til virksomheten i Den europeiske union. Studentene vil også dra nytte av et omfattende nettverk av internasjonale organisasjoner som CMU partnere med rundt om i verden for å skape praksisplasser eller karrieremuligheter.... [-]

Canada Winnipeg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
120 timer
Campus
Les mer på norsk
Canadian Mennonite University

Internasjonale utviklingsstudier (IDS) er studiet av fattigdom, ulikhet og hvordan å skape endring og gjøre verden til et bedre sted å leve. Studenter utforske etikken ru ... [+]

Internasjonale utviklingsstudier (IDS) er studiet av fattigdom, ulikhet og hvordan å skape endring og gjøre verden til et bedre sted å leve. Studenter utforske etikken rundt hva det egentlig vil si å yte hjelp til noen som lever i fattigdom, samt beste praksis i fattigdomsbekjempelse og lage en langsiktig forskjell i folks liv.

Mat rettferdighet, katastrofeinnsats, kanadiske bistandspolitikk, miljømessig bærekraft, væpnet konflikt, sykdom, og utdanning er eksempler på temaer som IDS berører. Både treårig og fireårig Bachelor of Arts med fordypning i International Development Studies gir en bredde av eksponering for humaniora, realfag og samfunnsfag, og inkluderer betydelig dybde i IDS. Denne store er designet for studenter interessert i global rettferdighet, statsborgerskap, og bærekraftig utvikling. Disse gradene forberede studentene godt for ethvert område av arbeid eller yrke med verdifull kompetanse, kommunikasjon, skriving, analytisk, kritisk tenkning og organisering. En tre- eller fireårig bachelorgrad i IDS også fungerer som et godt grunnlag for utsetting i profesjonsstudier som samfunnsutvikling, offentlig politikk, sosialt arbeid, jus, og så videre.... [-]

Canada Winnipeg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Canadian Mennonite University

Hvordan kan mennesker bruke symboler, bilder og lyder for å skape mening som kan deles mellom grupper og enkeltpersoner? Når er det at bevisende publikasjoner blir propag ... [+]

Hvordan kan mennesker bruke symboler, bilder og lyder for å skape mening som kan deles mellom grupper og enkeltpersoner? Når er det at bevisende publikasjoner blir propaganda? Hvordan blir nye sosiale medier påvirker familiedynamikken i Nord-Amerika? Hvorfor vil folk dele sine private liv med fremmede, på betingelse av at den fremmede har en mikrofon?

I kommunikasjon og medievitenskap, skal studentene gis en bakgrunn i kommunikasjon teori, samt de praktiske ferdighetene de trenger for å være effektive på arbeidsplassen. Gjennom denne prosessen, vil studentene bli oppfordret til å konfrontere feltets store spørsmål om mening, spre informasjon og ideer, kraften i stemmen, og interaksjoner mellom tro og yrkesutøvelse.... [-]

Canada Winnipeg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Canadian Mennonite University

Kan du forestille deg hvordan musikk kan tilby en visjon av skjønnhet i en ødelagt verden, hjelp oss å høre stemmene til de som er annerledes enn oss selv, forvandle oss, ... [+]

Kan du forestille deg hvordan musikk kan tilby en visjon av skjønnhet i en ødelagt verden, hjelp oss å høre stemmene til de som er annerledes enn oss selv, forvandle oss, og bli sett på som en gave fra Gud? Musikkstudier balanse streng disiplin sammen med kreative fantasi, og trangen for kunstnerisk dyktighet og lidenskap sammen med medfølelse og følsomhet for menneskelig behov. Konsentrasjoner omfatter ytelse, musikkpedagogikk, musikkvitenskap, musikktjeneste, og omfattende studier.

The Bachelor of Music er et profesjonelt program som tilbyr følgende konsentrasjoner: musikk utdanning, musikk departement, musikkvitenskap, ytelse, og omfattende. Studentene er i stand til å fullføre en eller flere konsentrasjoner for sine grader. Nyutdannede fra disse konsentrasjonene ofte forfølge diplomstudium før du tar fatt på en profesjonell karriere innen musikk. Mens disse konsentrasjonene er identifisert som karriere spor, disse grader er også verdifull som generelle arts grader. B.Mus. akademikere ofte er anerkjent som godt disiplinert, godt utdannet, og fantasifulle personer, med kompetanse til å tjene samfunnet godt i en lang rekke områder.... [-]

Canada Winnipeg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
8 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
Canadian Mennonite University

Kan synge "This Little Light of Mine" virkelig hjelpe noen lære på nytt å si, etter å ha blitt skutt i hodet gjennom Brocas område? Hvordan kan musikkbaserte intervensjon ... [+]

Kan synge "This Little Light of Mine" virkelig hjelpe noen lære på nytt å si, etter å ha blitt skutt i hodet gjennom Brocas område? Hvordan kan musikkbaserte intervensjoner forbedre Alzheimers pasienter 'funksjon og livskvalitet? Kan musikk være et levedyktig alternativ til narkotika eller andre typer terapi i behandling av stemningslidelser? Hvordan musikk påvirker utviklingen hos barn?

Hvis noen av disse spørsmålene interesserer deg, bør du vurdere å melde deg på CMU musikk terapi program, akkreditert av Canadian Association for Music Therapy (CAMT).

Dette programmet er beregnet for studenter interessert i en karriere i musikkterapi. Musikkterapeuter bruke musikk i en dyktig og systematisk måte for å fremme positive endringer i psykisk, fysisk, følelsesmessig eller åndelig funksjon av enkeltpersoner og grupper. Jobbmuligheter for musikkterapeuter eksisterer i mental helse, sykehjem, sykehus, skoler, gruppe boliger, og mange andre innstillinger. I tillegg, mange musikkterapeuter utvikle sine egne private praksis. Musikkterapeuter er forventet å være dyktig og allsidig musikere med en solid forankring i studiet av normale og unormale menneskelig utvikling i tillegg til sine musikk terapi ferdigheter. Utover de ferdigheter og teknikker for musikkterapi, studenter ved CMU få en forståelse av spiritualitet, etikk og rådgiving, uvurderlig for en karriere i en hvilken som helst vare yrke.... [-]

Canada Winnipeg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

About CMU

Why I chose CMU

Residence Life at CMU

Community Life at CMU

Business