Carleton University Undergraduate

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Carleton University, Canadas Capital University!

Carleton University gir høy kvalitet utdanning til mer enn 24000 full- og deltidsstudenter på lavere og høyere nivå. Vi trekker studenter fra mer enn 140 land til vår mangfoldige og inkluderende campus, og har over 153 000 alumni som bor i over 160 land rundt om i verden.

Våre 22 bachelorstudier - med over 100 hovedfag, konsentrasjoner og spesialiseringer - gir kompetanse og kunnskap for å løse virkelige problemer.

Carleton s 875 akademiske ansatte er anerkjent internasjonalt for sitt stipend og nyskapende forskning i mer enn 50 disipliner. Carleton-studentene drar nytte av tverrfaglig, aktiv og praktisk tilnærming til undervisning og forskning praktisert av fakultetets medlemmer og fra de mange partnerskapene universitetet har med føderale regjeringen, andre universiteter og private partnere.

Vår campus og by gir et vakkert og innbydende miljø for å leve og studere. Campus ligger like sør for Ottawas sentrum, og grenser til Rideau-elven, den historiske Rideau-kanalen og hyggelige boligområder. Vår beliggenhet i nasjonens hovedstad gir deg tilgang til utrolige off-campus ressurser som statlige fasiliteter, museer og arkiver, utenlandske ambassader, medisinske og biovitenskapelige laboratorier og en blomstrende høyteknologisk industri.

Kom og vær en del av dette ekstraordinære universitetet!

110034_109890_Riverbuilding.jpg

Hva definerer Carleton?

 • Vi streber etter innovasjon innen forskning, undervisning og læring.
 • Vår beliggenhet i Ottawa, nasjonens hovedstad, forbinder oss med verden.
 • Vi oppfordrer til praktisk erfaring i klasserommet.
 • Vi tilbyr eksepsjonell studentstøtte.

Hva definerer våre kandidater?

 • De har en entreprenørånd.
 • De er forberedt på karriere i vårt raskt skiftende arbeidsmarked.
 • De er drevet av et ønske om å forandre verden.
 • De er 153.000 sterke.

110035_109891_Carleton1.jpg

Ottawa, Canadas nasjonale hovedstad

Carleton nærhet til offentlige institusjoner, biblioteker, medier og en blomstrende kunnskapsøkonomi gjør Carleton til et flott sted å lære og leve.

Studenter, ansatte, fakultet og besøkende til Carleton University kan dra nytte av hva Ottawa har å tilby hele året: kunst, utendørs, profesjonell sport, og et spennende, livlig natteliv og en sterk følelse av fellesskap.

Carleton University ligger i nærheten av Canadas majestetiske parlamentbygninger, det travle Byward Market og den vakre Gatineau Park.

Godt å vite:

 • Majoriteten av Carletons bachelorprogrammer inkluderer arbeidsmuligheter. Carleton co-op-studenter har jobbet med mange arbeidsgivere, blant annet: Blackberry, Bombardier Aerospace, Canada Revenue Agency, Miljø og klimaendring Canada, Ericsson, Hydro Ottawa, IBM Canada, Nasjonalt forskningsråd, Nokia, Ross Video, Scotiabank og mer.
 • Etter uteksaminering fra et studieprogram kan internasjonale studenter søke om arbeidstillatelse for å forbli i Canada i opptil tre år for å få arbeidserfaring.
 • Carleton er hjem for et omfattende nettverk av mer enn 200 aktive klubber og samfunn - en fin måte å møte nye mennesker, få verdifulle ferdigheter og forfølge dine interesser utenfor klasserommet.

Steder

Ottawa

Address
315 Robertson Hall
1125 Colonel By Drive

K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Canada