Carleton University Undergraduate

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Carleton University, Canadas Capital University!

Carleton University, Canadas Capital University, er et dynamisk og innovativt universitet med et sterkt engasjement for undervisning, forskning og læring. Våre akademiske programmer, campus samfunn, hovedstad og globale muligheter gir utallige muligheter for å lære å skje både i og utenfor klasserommet.

Carleton University ligger i Ottawa, en G7-hovedstad, som tilbyr muligheter du ikke finner andre steder. Ottawa er først og fremst kjent som sete for Canadas føderale regjering, og så mye mer. Det er hjemmet til over 130 ambassader og høye oppdrag fra hele verden, samt mange nasjonale organisasjoner og museer. En stor andel av Canadas største forskningssentre for medisinsk, klinisk og biovitenskap ligger i Ottawa-området, samt en teknologiindustri bestående av over 1 900 selskaper.

Ottawa er også en av de vakreste hovedstedene i verden, med et stort antall nabolagsparker og rolige grønne områder, vannveier som snor seg gjennom byen, og historiske og arkitektoniske landemerker. Den praktfulle Gatineau Park, som har 165 km turstier, ligger i National Capital Region.

view from above campus with downtown in background

Carleton ligger på en vakker campus bare få minutter fra sentrum, og har fått et rykte som et av de fremste universitetene innen internasjonale forhold, handel, journalistikk og høyteknologi. Det brede spekteret av nasjonalt og internasjonalt anerkjente programmer gir fleksibilitet til å velge graden som passer dine interesser.

Med over 100 hovedfag og spesialiseringer å velge mellom, tilbyr Carleton 22 lavere studieprogrammer på tvers av fakultetene for kunst og samfunnsvitenskap, næringsliv, ingeniørfag og design, vitenskap og offentlige anliggender. Over 30 000 studenter liker våre små og interaktive klasser, toppmoderne forskning, laboratorium og atletiske fasiliteter.

students

De beste læringsmiljøene forener teori og praksis. Forskning viser at erfaringsmessig læring bidrar til studentengasjement, dypere læring, forbedrede faglige resultater og forbedrede arbeids- og livsferdigheter. Hos Carleton prøver vi å gi alt = "-studenter erfaringer fra virkeligheten som bringer klasserommet til verden og verden til klasserommet. Vi legger vekt på praktisk forskning, samfunnsengasjement, arbeidserfaring og oppslukende læring.

Mange av programmene våre har samarbeids- eller praksisalternativer, slik at alt = "studenter kan utvikle ferdighetene sine i et arbeidsmiljø. Vi oppmuntrer også til grunnforskning, entreprenørskapstiltak og samfunnstjenestelæring. Å ha den betalte" virkelige "opplevelsen tjener utfylle alt som undervises i klasserommet og åpner mulighetsdører etter fullføring av lavere grad.

Carleton har en lang historie med å tiltrekke internasjonale alt = "studenter til vår innbydende og inkluderende campus. I dag har universitetet omtrent 4500 internasjonale alt =" studenter fra 150 land, og skaper et mangfoldig og støttende akademisk fellesskap. Vi er forpliktet til å gi tilbake gjennom utdanning mens vi arbeider med bidrag til det felles beste. Disse grunnleggende verdiene er kjernen i universitetets fokus på forskning, fellesskapspartnerskap og fremragende undervisning.

Steder

Ottawa

Address
315 Robertson Hall
1125 Colonel By Drive

K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss