Les den offisielle beskrivelsen

historie

På slutten av 1940-tallet, ble United Baptist Convention bekymret for unge mennesker som ble forlate Atlantic Canada for en bibelskole utdanning. Til tross for det faktum at kirkesamfunnet hadde et universitet i Wolfville, NS, det var et område av trosopplæring som ikke ble dekket. I 1949 ble United Baptist Bible Training School grunnlagt i Moncton som både en bibelskole og en videregående skole. For de neste to tiårene, unge mennesker kom fra hele Atlantic Canada for å studere i en kristen sammenheng og å leve i et kristent fellesskap.

Faglig dyktighet ble svært raskt et kjennetegn på den nye skolen, og mange folk ga sacrificially å utvide anleggene og programmer. Dr. Myron Brinton igjen en vellykket pastorate å veilede den unge institusjon for de fleste av sine første tiår. Hans sans for familie og Christian engasjement satte scenen for mye av sin tradisjon.

Av 1968, School var i overgangen som vekt endret til et innlegg high school program. Det ble en Bible College og en kristen Junior Liberal Arts College. I 1970 ble navnet endret til Atlantic Baptist College for å reflektere de nye programmene. Gjennom hele denne perioden, presidenten, Dr. Stuart E. Murray, søkt å bygge en sterk fakultet og for å gi et bredere utvalg av kurs.

I 1983 passerte New Brunswick Legislature et charter innvilgelse Atlantic Baptist College, retten til å tilby Baccalaureate grader. Over et tiår senere, i 1996, ble den opprinnelige loven fra lovgiver endret for å endre navnet til Atlantic Baptist University. Dette ble gjort for å gjenspeile den fortsatt vekst og utvikling av universitetet som dokumentert av tildeling av grader i en rekke disipliner, inkludert kunst, vitenskap, næringsliv og utdanning.

I 2008, og i 2010, små endringer i loven ble gjort, først for å utvide tilbudet av grader utover Baccalaureate nivå, og andre til å endre navnet til Crandall Universitetet i ære av Joseph Crandall, som grunnla flere baptistkirker i større Moncton området i løpet av slutten av 1800-tallet. Denne nye navnet ble også presentert som en måte å klarere tilby en invititation til kristne studenter og støttespillere som ikke var fra en baptist tradisjon.

Formålsparagraf

Oppgaven til Crandall Universitetet er at av transformere liv gjennom kvalitet universitetsutdanning godt forankret i den kristne tro. Dette oppdraget er oppnådd gjennom:

Undervisningen i liberal arts, vitenskap og profesjonsstudier som inkluderer: En student-sentrert tilnærming som fokuserer på læring snarere enn levering av informasjon bare; En satsing på helhetlig vekst på personen: åndelig, intellektuell, personlig / sosial og fysisk velvære; Teamarbeid av fremragende og dedikerte medarbeidere, lærere, administratorer og styremedlemmer; Utviklingen av en enhetlig og omsorgsfellesskap der deltakerne er følsomme for behovene til hverandre, oppmuntre hverandre i karakter formasjon, lederegenskaper og integrering av tro og læring der de er forberedt for fremtidige posisjoner innflytelse og lederskap i tjeneste Guds rike; Åpenhet til personer i hver rase, farge, kjønn og trosbekjennelse som velger å bli en del av fellesskapet av Crandall University. Forskning ved fakultetet som omfatter, men er ikke begrenset til: Utvidelse av kunnskap innenfor forskerens disiplin; En standard of excellence som bekrefter universitetets forpliktelse til faglig integritet; Fremme integrering av tro og læring gjennom stipend og publikasjon som evaluere teorier / konklusjoner i lys av et kristent verdensbilde.

Statement of Faith

Gud: Det er én Gud, evig eksisterende i tre personer: Fader, Sønn og Hellig Ånd. I guddommen disse tre personer er like og forent i essens og perfeksjon. De utfører forskjellige men harmoniske kontorer i det store arbeidet med innløsning. Gud er Far til alle mennesker i den generelle følelsen av Skaperen og opprettholderen av universet. Han har faderlige medfølelse for hele menneskeheten. Gud er Far, i en personlig forstand, til alle som bekjenner troen på sin enbårne og unike Sønn, Jesus Kristus. Jesus Kristus er Gud åpenbart i kjød; vi bekrefter hans jomfrufødsel, syndfri menneskeheten, guddommelige mirakler, stedfortredende død én gang for alle, legemlig oppstandelse og himmelfart, mediatorial arbeid før Faderen, og det salige håp om hans personlige avkastning i makt og herlighet. Den Hellige Ånd er den tredje personen i guddommen som utgår fra Faderen og Sønnen. Den Hellige Ånd overbeviser menneskeheten av synd, rettferdighet og Guds dom; kaller folk til omvendelse og tro på Jesus Kristus, indwells og gjør den troende til å leve et hellig liv; og utdanner den troende til å vitne og for å arbeide for Herren Jesus Kristus.

Skriften: De hellige skrifter i Det gamle og Det nye testamente har sin myndighet fra Gud alene og er gitt til oss av guddommelig inspirasjon. De er det eneste fullkomne, øverstkommanderende, ufeilbarlig, og tilstrekkelig standard for alle saker av tro og oppførsel. De har blitt nøye bevart ved Guds forsyn gjennom arbeidet til trofaste troende.

Humanity: Menneskeheten ble skapt uten synd. Ved ulydighet av den første mann og kvinne, synden kom inn i menneskeslekten. Gjennom denne ulydighet hele menneskeheten er født syndig, under forbannelse av fordømmelse og død, med behov for omvendelse og tilgivelse.

Frelse: Frelse fortapte og syndige menneskeheten er bare mulig gjennom Jesu Kristi fortjeneste og hans stedfortredende død på våre vegne. Frelse må være mottatt gjennom omvendelse og tro, og det er uten gjerninger. Det er preget av regenerering av Den Hellige Ånd.

Kirken: Kirken består av alle sanne troende i Herren Jesus Kristus. Bibelen identifiserer også den lokale kirken som en forsamling av døpte troende organisert for tilbedelse, disippel, oppsøkende, og tjenesten til andre for Gud.

Oppstandelsen og dommen: Det vil være en generell oppstandelse av kroppene til de rettferdige og urettferdige. Gud vil dømme hele menneskeheten. De som er frelst vil leve evig i Guds nærvær. De som går tapt i synd vil motta evig fordømmelse.

Denne skolen tilbyr også:

BA

Crandall University

En Bachelor of Arts grad fra Crandall Universitetet utstyrer deg med de analytiske verktøy og skriveferdigheter som trengs for å lykkes i videre studier eller en yrkeskar ... [+]

En liberal arts utdanning Fit for dagens utfordringer

En Bachelor of Arts grad fra Crandall Universitetet utstyrer deg med de analytiske verktøy og skriveferdigheter som trengs for å lykkes i videre studier eller en yrkeskarriere. En Crandall Bachelor of Arts grad også gir deg mye mer. Du vil også tilegne seg åndelig kunnskap som vil støtte og styrke din tro og forberede deg godt til å møte livets utfordringer.

Ta deg tid til å se over vårt utvalg av Bachelor of Arts fagretninger. Se hvorfor våre studenter vurdere en Crandall Universitetet utdanning for å være en enestående verdi i høyere utdanning. Det er fire år som forbereder deg for hva livet bringer deg.... [-]

Canada Moncton
September 2020
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

BBA

Crandall University

Crandall sin Business School tilbyr også BBA Cooperative Education grad som gjennom on-the-job erfaring, gir studentene mulighet til å sette læring i praksis samtidig utv ... [+]

Forbered deg på en utfordrende karriere i Business ved Crandall sin Business School

Studerer Business Administration forbereder deg for et vell av karrieremuligheter. På Crandall Business School, økonomistudenter har en mulighet til å konsentrere sine business studier i regnskap, markedsføring eller Business Management. Gjennom programmet vil du lære å kommunisere tydelig, analysere organisatoriske spørsmål, løse forretningsmessige utfordringer og identifisere beste forretningspraksis.

Virksomhet i dag er utrolig kompleks. Verktøy og ferdigheter du få ved Crandall sin Business School vil utstyre deg å lykkes i et krevende karriere eller å forfølge en mastergrad i Business Administration.... [-]

Canada Moncton
September 2020
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

BSc

Crandall University

En grad i biologi fra Crandall University vil hjelpe deg å få de analyse, tolkning og kommunikasjon ferdigheter som trengs for å starte din karriere i vitenskap eller for ... [+]

Studere verdens Amazing Livsformer

Biologi utforsker verden av levende organismer. Funn i dette området er avgjørende for fremskritt innen landbruk, medisin, bioteknologi og økologi. En grad i biologi fra Crandall University vil hjelpe deg å få de analyse, tolkning og kommunikasjon ferdigheter som trengs for å starte din karriere i vitenskap eller forfølge avanserte pedagogiske studier.

Sammen med professorer og klassekamerater, vil du studere funksjoner og interaksjoner av levende organismer ved å undersøke deres struktur, atferd og livsprosesser. I tillegg vil du ha muligheten til å utvikle ferdigheter som forbedrer din forståelse av verden ved å fullføre universitetets helhetlig liberal arts læreplanen.... [-]

Canada Moncton
September 2020
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Crandall University

Vår Bachelor of Technical Education nyutdannede holde et sterkt rykte rundt om i verden. Ofte de er spesifikt bedt for internship plassering på steder som Kina og Austral ... [+]

Teknisk utdanning på Crandall

The Bachelor of Technical Education Degree (BTEd.) Er et nyskapende program designet for å kombinere dine tidligere tekniske ferdigheter og trening med 21. læreren århundre trening. Hvis du har en bakgrunn i områder som Business Technology, IKT, Culinary Arts, Interiørdesign, Kjøp og salg, eller gjestfrihet og ønsker å jobbe i en skole innstilling, så er dette programmet for deg.

Etter vellykket gjennomføring av Bachelor of teknisk utdanning grad, vil du være kvalifisert til å søke om en Level 4 Undervisning sertifikat fra New Brunswick Department of Education.

Spesial Program Høydepunkter for en Bachelor of teknisk utdanning... [-]

Canada Moncton
September 2020
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Crandall University

Denne unike partnerskapet gir Crandall studentene mulighet til å ta en grad fra Acadia University (gjennom Acadia Divinity College) samtidig med deres Crandall grad. ... [+]

Den Crandall-Acadia Bachelor of Theology Samarbeid

Denne unike partnerskapet gir Crandall studentene mulighet til å ta en grad fra Acadia University (gjennom Acadia Divinity College) samtidig med deres Crandall grad. I Acadia Bachelor of Theology program, skal studentene ta spesialiserte kurs som fokuserer på personlig disippel, kristen tjeneste i kirke og samfunn, samt kurs i bibelske studier og teologi. Praktiske elementene i programmet vil gi studentene mulighet til å tjene og lede lokalt og internasjonalt.

Denne graden er utformet spesielt for de studentene som har en lidenskap for å tjene Gud og å utvikle et sterkere forhold til Ham. Det gir et solid grunnlag for ledende i kirke og samfunn departementer.... [-]

Canada Moncton
September 2020
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Crandall University

The Bachelor of Education program ved Crandall University er en av de mest respekterte læreren forberedelse programmer i Øst-Canada. En Crandall Education grad forbereder ... [+]

Utdanning At Crandall

The Bachelor of Education program ved Crandall University er en av de mest respekterte læreren forberedelse programmer i Øst-Canada. En Crandall Education grad forbereder deg til å undervise i nesten alle klasserom, hvor som helst.

Målet med vår Bachelor of Education programmet er å uteksaminere lærere som vil bli student-sentrert pedagogiske ledere med en forpliktelse til det viktige oppdraget med å utdanne generationsto komme.

Etter vellykket gjennomføring av Bachelor of Education grad, vil du være godt forberedt til å ta utfordringer undervisning i et bredt spekter av klasserommet innstillinger. Du vil også være kvalifisert til å søke om en New Brunswick Nivå 5 Undervisning Certificate, som utstyrer deg til å undervise i grunnskolen eller videregående skole klasserommet.... [-]

Canada Moncton
September 2020
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk