Les den offisielle beskrivelsen

Laurentian universitet ligger godt plassert i en uberørt 765-acre halvøya i Sudbury - mindre enn fire timer nord for Toronto.

Vi er en av de raskest voksende universiteter i Canada i det siste tiåret, som nå tjener nær 9.500 studenter. Vår viktigste campus er i Sudbury, og vi tilbyr nå et økende antall programmer i Barrie til 1000 studenter som studerer på at campus. Vi har den høyeste etter konfirmasjonen sysselsetting i Ontario etter 6 måneder ved 93% og 95% etter to år. Vi mottar høy anerkjennelse for våre misunnelsesverdig klasse størrelser, har en av de laveste gjennomsnittlige klassestørrelser i Canada.

Våre to hjemme byer er like på mange viktige måter: de er både levende, trygg, rimelig mellomstore byer med alle urbane fasiliteter, hver med en ekte følelse av fellesskap, og begge ligger innenfor det berømte naturomgivelser i Muskoka regionen . Utover det travle livet på campus, vil du finne mye å gjøre og nyte i begge våre Laurentian vertsbyene. Begge miljøer har effektiv og økonomisk kollektivtransport og er relativt lett å navigere med bil eller til fots.

DET MANAGEMENT

Den DET MANAGEMENT omfatter programmer som forbereder studentene for dynamiske yrker i bedriftsøkonomi og idrett administrasjon. Våre kandidater er ansatt på tvers av alle økonomiske sektorer. Studentene utvikle inngående kunnskap om alle sider av virksomheten, inkludert regnskap, økonomi, markedsføring, human resource management og strategisk planlegging. Utallige internship og co-op plassering muligheter venter studenter som ønsker å satse på en karriere i næringslivet.

Hva våre studenter sier: "MBA-grad gitt meg med kunnskap og ferdigheter som kreves for å starte min karriere. Med flere jobbtilbud, var jeg i stand til å velge en som var rett plass for meg. »Anthony Ward, MBA Graduate, Fall 2014.

Laurentian TODAY

I dag teller universitetet mer enn 52.000 studenter med mange internasjonale alumni kapitler inkludert de nylig stiftet i Kina. Sterk i sine tospråklige og tricultural tradisjoner og med et globalt perspektiv, fortsetter Laurentian University for å utvide sitt program tilbud, forskningsaktiviteter og partnerskap i Canada og i utlandet.

Tall og fakta

Etableringsår: 1960 PÅMELDING: 9500 PROGRAMMER

Undergraduate: 94 Attester og vitnemål: 22 Masters: 18 Doktorgrads: 6 Professional Degree (medisin): 1

GRADUATE plassering rate: 92,6% DET: 355 heltidsstudiesteder: Sudbury & Barrie

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BBA

Faculty of Management - Laurentian University

Dette nyskapende samarbeidsprogrammet gir studentene mulighet til å skaffe seg en fireårig grad i virksomheten på vår campus i Sudbury. Laurentian sin Bachelor of Busines ... [+]

PROGRAMVERSIKT

Dette nyskapende samarbeidsprogrammet gir studentene mulighet til å skaffe seg en fireårig grad i virksomheten på vår campus i Sudbury. Laurentian's Bachelor of Business Administration grad betyr at studentene kan møte arbeidsgivere krav til kandidater som er godt diversifisert og fleksibel. BBA-programmet har blitt unnfanget på premisset om at eksponering for andre enn business disipliner er ønskelig for karrierer i ledelse og for balansert utvikling av den enkelte. Kurs i denne graden kan brukes mot Chartered Professional Accountant (CPA) og Certified Human Resource Professional (HRP) betegnelser.

KARRIEREMULIGHETER

Bank, innleid regnskap, regjeringen, investeringer, økonomisk planlegging, private foretak ...... [-]

Canada Sudbury
September 2020
Engelsk,Fransk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Laurentian University Bookstore
Address
Sudbury Campus 935 Ramsey Lake Road
P3E 2C6 Sudbury, Ontario, Canada
Nettsted
Telefon
+1 705-675-1151