Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Som en ledende innovatør i internasjonal utdannelse, søker Fairleigh Dickinson University nye måter å tilby sine unike læringsmuligheter for studenter over hele verden. Universitetets nyeste campus åpnet i 2007 i Vancouver, British Columbia. Ligger i det vestlige Canada nær grensen til USA, er Vancouver en av verdens mest naturskjønne, kosmopolitiske og multikulturelle byer.

The Vancouver Campus gir studentene en av få muligheter til å tjene en amerikansk college grad mens han studerte i Canada. Alle studieprogrammene som tilbys ved Vancouver Campus har blitt godkjent av British Columbia Ministry of Advanced Education. Fairleigh Dickinson University - Vancouver tar imot studenter fra hele verden for å skape et kulturelt mangfoldig læringsmiljø. Vancouver tilbyr ressurser til elever som trenger ekstra støtte i å utvikle sine engelskkunnskaper før du starter studier.

Hvorfor Fairleigh Dickinson? Fairleigh Dickinson University er et senter for faglig dyktighet dedikert til utarbeidelsen av verdens borgere gjennom internasjonal utdannelse. Universitetet arbeider for å gi studentene den tverrfaglige, interkulturelle og etiske forståelser er nødvendige for å delta, lede og lykkes i det globale markedet for ideer, handel og kultur.

Grunnlagt i 1942, er FDU New Jersey største private universitetet, serverer nesten 12.000 høyere og lavere grads studenter, inkludert mer enn 1000 internasjonale studenter fra hele verden. Universitetets to amerikanske universiteter er i det nordlige New Jersey, i nærheten av New York City. I tillegg til Vancouver Campus, Universitetet eier og driver en campus i Wroxton, England.

The Vancouver Campus drives gjennom Fairleigh Dickinson University of British Columbia Foundation, som er en ikke-for-profit foretak i British Columbia, Canada.

Akkrediteringer og godkjenninger Universitetet er akkreditert av Middle States Commission on Higher Education og lisensiert av staten New Jersey Commission on Higher Education. FDU er Silberman College of Business Administration har prestisjetunge akkreditering av AACSB International - Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Mange av universitetets individuelle akademiske studieprogrammene er akkreditert av de riktige faglige og pedagogiske byråer.

Begrepet "universitet" er brukt under skriftlig samtykke fra British Columbia Ministry of Advanced Education effektiv 8 mai 2006, etter å ha gjennomgått en kvalitetsvurdering prosess og funnet å oppfylle kriteriene fastsatt av departementet. Fairleigh Dickinson University er den første ikke-kanadiske institusjon for å få godkjenning i henhold til strenge standarder vedtatt av British Columbia i 2003.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Vancouver-området er en av Canadas mest populære turistreisemål og som et resultat et område rikt på karrieremuligheter for personer som søker arbeid i gjestfrihet og tur ... [+]

Spesialisering i Hospitality and Tourism Management En KRAFTIG UTDANNING Et program for deg å tjene legitimasjonen må du starte eller videre i din karriere i verdens raskest voksende industri.

Vancouver-området er en av Canadas mest populære turistreisemål og som et resultat et område rikt på karrieremuligheter for personer som søker arbeid i gjestfrihet og turisme. The Bachelor of Arts i Individualisert Studies (BAIS) programmet gir en ideell mulighet for både enkeltpersoner som ønsker å forberede seg for en karriere i gjestfrihet og turisme lokalt eller internasjonalt, og for de som i dag arbeider i bransjen som ønsker å oppnå en lavere grad for fremme i sitt yrke. På FDU Vancouver, kan du tjene de pedagogiske legitimasjon som trengs for en spennende karriere i serveringsbransjen gjennom dette spesialisert program som tilbys av universitetets International School of Hospitality and Tourism Management.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engelsk
Heltid studier
120 timer
Campus
Les mer på norsk

BSc

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

The International Business konsentrasjon forbereder studentene til å forstå og effektivt delta i ledelsen av virksomheten bedrifter som opererer i et multinasjonalt miljø ... [+]

The International Business konsentrasjon forbereder studentene til å forstå og effektivt delta i ledelsen av virksomheten bedrifter som opererer i et multinasjonalt miljø. Kurs undersøke i dybden teorier og anvendt begreper som er relevante for å drive virksomheten i en konkurransedyktig global arena. Internasjonal business kurs inkluderer: International Business, International Management, International Marketing, og International Trade.

Forretnings Program Høydepunkter Praktikopphold

I løpet av sitt siste studieår har studentene mulighet til å melde seg på et internship enten for kreditt eller ikke for kreditt. Dette har mange fordeler, slik at de får verdifull arbeidserfaring, utvikler og bygger på ferdigheter, får en fot i døren på et selskap, etc.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engelsk
Heltid studier
150 timer
Campus
Les mer på norsk
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

The Bachelor of Science (BS) program i informasjonsteknologi (IT) tilbyr en tverrfaglig læreplan med fokus på informasjonsteknologi og informatikk. I tillegg er programme ... [+]

The Bachelor of Science (BS) program i informasjonsteknologi (IT) tilbyr en tverrfaglig læreplan med fokus på informasjonsteknologi og informatikk. I tillegg er programmet unikt ved at den fusjonerer tradisjonelle akademiske emner med forkanten og nåværende IT praksis og teknologi.

Det overordnede målet med programmet er å forberede studentene med bred, integrert IT-kunnskap herunder kommunikasjon, datanettverk, databaserte systemer, database management, programvareutvikling, utvikling av nettstedet, digitale medier og elektronisk publisering. Studentene lærer hvordan man skal vurdere nåværende og nye teknologier; identifisere brukerbehov; motiv brukervennlige grensesnitt; anvende, konfigurere og administrere teknologier; og vurdere effekten av teknologi på enkeltpersoner, organisasjoner og samfunn.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engelsk
Heltid studier
122 timer
Campus
Les mer på norsk
Fairleigh Dickinson University Vancouver
Address
842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada
V6B 2P6 Vancouver, British Columbia, Canada
Nettsted
Telefon
+1 604-682-8112