Keystone logo
Le Cordon Bleu University Ottawa

Le Cordon Bleu University Ottawa

Le Cordon Bleu University Ottawa

Introduksjon

Vårt oppdrag

Le Cordon Bleu-nettverket bygger på over et århundre med tradisjon og fortreffelighet, og er forpliktet til innovasjon og beste praksis innen gastronomi, gjestfrihet og ledelse og respekterer sine forpliktelser gjennom et voksende internasjonalt nettverk av undervisning, læring og forskning utført i forbindelse med utvikling av produkter og tjenester. Mens det er en uavhengig enhet, jobber Le Cordon Bleu-nettverket også sammen med industri-, opplærings- og universitetspartnere for å sikre strenghet, relevans og eksemplarisk virksomhet.

1. Omgi deg med tradisjoner for fortreffelighet

Le Cordon Bleu regnes av mange for å være verdens fremste institutt for matlagingskunst.

Med over 120 års lærerfaring har Le Cordon Bleu-nettverket fortsatt forpliktet seg til å gi et solid fundament i beste praksis innen gastronomi, gjestfrihet og ledelse.

Nyutdannede blir en del av en god tradisjon for fortreffelighet, med legitimasjon som skiller dem fra konkurransen i et krevende og skiftende miljø.

2. Lær av vårt fremragende fakultet

Over 80 Le Cordon Bleu-kokker fra de fineste kjøkkenene og restaurantene med Michelin-stjerne viderefører kunnskapen og opplevelsen daglig til studentene sine. Ikke bare instruktører, de er mentorer som gir livslang inspirasjon og støtte til kandidater.

Fakultetet ved Le Cordon Bleu inkluderer universitetsprofessorer, internasjonale personligheter og spesialister innen turisme og gjestfrihet.

3. Motta utdannelse i verdensklasse

Le Cordon Bleu tilbyr også den mest komplette og omfattende opplæringen i klassiske franske kulinariske teknikker som er tilgjengelige i dag, med mange praktiske timer i undervisningskjøkken under veiledning av kokker i verdensklasse.

4. Tjen en god karriere

Hver kandidat forlater Le Cordon Bleu med ferdighetene til å starte en spennende karriere ikke bare i verdens ledende restauranter, hoteller eller alpinanlegg, men også som journalist, forfatter, instruktør, konsulent eller gründer.

5. Vær en del av vårt alumni-nettverk

Le Cordon Bleu-programmene starter studentene på en reise som inspirerer fortreffelighet, kreativitet, innovasjon og personlig berikelse, slik at de kan begynne på vellykkede karrierer eller personlige sysler.

I løpet av de siste 100 årene har Le Cordon Bleu produsert mange kjente kandidater, inkludert Dione Lucas, Julia Child, Nancy Silverton, Nathalie Dupree, Eric og Bruce Bromberg, Allen Susser, James Peterson, Lydia Shire, Giada De Laurentiis, Virgilio Martínez Véliz, Gaston Acurio, og Ming Tsai bare for å nevne noen.

6. Oppfyller behovene til morgendagens kulinariske og gjestfrihetsindustri

Le Cordon Bleu kurs er oppdatert og bransjerelevant. Med innovasjon og ny teknologi tilpasser Le Cordon Bleu kontinuerlig sine akademiske programmer til fremtidige behov innen kulinarisk, turisme og gjestfrihet.

Hvorfor studere i Ottawa?

Canada blir respektert som en av de mest fredelige nasjonene i verden og med den pittoreske hovedstaden i Ottawa stemplet som den tryggeste byen i landet. Ottawas rike historie innen gastronomi, en stil for fransk arkitektur og en rekke nasjonale historiske steder gjør det til det perfekte stedet å investere i en førsteklasses utdanning innen matkunst.

Steder

  • Ottawa

    Laurier Avenue East,453, K1N 6R4, Ottawa

    Spørsmål