Memorial University, Grenfell Campus

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grenfell Campus, Memorial University ligger i Øst-Canada i byen Corner Brook på Newfoundlands vestkyst.

Grenfells unike beliggenhet gir internasjonale studenter et levende, vennlig og trygt læringsmiljø. På Grenfell er våre klassestørrelser små, så det er lett å bli kjent med dine professorer og klassekamerater - du vil føle deg hjemme på kort tid. Memorial University har også de laveste internasjonale kursene i landet, samtidig som du tilbyr en utdannelse som respekteres over hele verden.

Internasjonale studenter spiller en viktig rolle i studentlivet på Grenfell . Du blir en del av campus samfunnet og legger til samfunnets kulturelle mangfold.

Hvorfor Grenfell? Fordi vi er kjempebra, det er derfor.

Vi er rimelige, har en fantastisk beliggenhet, tilbyr små klasser i et trygt miljø, tilbyr garantert studentbolig til førsteårsstudenter og har toppmoderne fasiliteter.

gunstig

Som en campus av Memorial University, vil du nyte den laveste undervisningsgraden i engelsktalende Canada. Provincial Government gir høy prioritet til utdanning, og gir omfattende finansiering til Memorial University. Denne forpliktelsen tillater oss å gi en rimelig, men likevel høy kvalitet etter videregående opplæring.

Små klasser, trygt miljø

Sikkert mange universiteter har små klasser, men på Grenfell kjenner du profsene dine på fornavn. Og Corner Brook er også liten, så du vil føle deg trygge i en av de sikreste byene i Nord-Amerika. Vi tilbyr kvalitet lavere grad i kunst, næringsliv, utdanning, kunst, omsorg, ressursforvaltning og vitenskap. Mastergrader tilbys i miljøpolitikk og boreale økosystemer og landbruksvitenskap. Vårt lille campusmiljø vil hjelpe deg med å trives i dine pedagogiske utfordringer. Mange av våre studenter får også forskning med sine professorer - en mulighet som gir deg unik praktisk erfaring.

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet

Grenfell ligger i en av de vakreste innstillingene i landet: ren luft, brølende hav, majestetiske fjell. Vestkysten av Newfoundland er et nav av eventyr om sommeren, vinteren, våren og høsten. Vandringsturer krysser over området. Det er flekker å gå på ski, snowboard, fjellklatring og zipline. Marble Mountain Resort er 1700 meter topp ski og snowboard og Blow Me Down Trails Cross Country Ski Club har 42 km preparerte løyper - begge minutter fra campus. Og en kort kjøretur unna ligger Gros Morne nasjonalpark, et verdensarvsted med marine innløp, rike skog og bretteskårne fjorder. Få utendørssporet på.

Vi er også et blomstrende teaterfellesskap med flere produktioner hvert år. Våre kunstgallerier er hjemsted for utstillinger fra hele verden. Ta en spasertur i sentrum for å shoppe, natteliv og spisestue eller besøke våre andre shoppingområder, inkludert detaljhandelens store boksdistrikt. Vi er en liten by med alt du trenger.

Steder

Corner Brook

Address
20 University Drive, Corner Brook
A2H 5G4 Corner Brook, Newfoundland og Labrador, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss