St. Stephen's University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Stolt den minste universitet i Canada, er Stefans Universitetet en ledende Liberal Arts universitet, bare akseptere opp til 30 studenter hvert år. Å tro at utdanning skjer bedre i en liten læringsfellesskap der alle kan bidra, professorer dele hverdagen med studenter, faktisk bli kjent med dem som venner. I denne unike settingen, kan hver og studentens medfødte evner bli anerkjent og utforsket, forberede dem for en karriere som passer hvem de er.

Studenter bor sammen i et tidligere hotell i en liten by i New Brunswick, delta i matlaging og rengjøring sammen samt studere og avslappende. Og for to hele vilkår de reise verden sammen som en klasse, Besøker mer enn et dusin land i Europa og Asia.

I kjernen av universitetet, ansatte og fakultetet er kristne, noe som gir samfunnet en omsorgs grunnlaget for aksept og inkludering. Studenter fra alle bakgrunner, er åndelige perspektiver og stadier i livets reise velkommen, uten religiøse opptakskrav eller obligatorisk praksis. SSU verdier og nyter dette mangfoldet, og ønsker å være et sted hvor unge voksne kan være hvem de egentlig er, og vokse i modenhet i sine intellektuelle, åndelige, praktiske og relasjonelle liv.

SSU tilbyr grader i humaniora, psykologi og internasjonale studier. Alle grader gi nyutdannede med fleksibilitet i sinnet, et mangfold av perspektiver og økt innovasjonsevne. SSU fokuserer på undervisning elevene hvordan de skal tenke, hvordan presentere et argument, hvordan å løse problemer og hvordan å forholde seg godt til ulike mennesker. Arbeidsgivere elsker dette! SSU erfaring åpner opp en verden av muligheter for enten videre utdanning eller en spennende karriere, forberede studentene på liv og arbeid og hjelpe dem finne ut hva de ønsker å gjøre. SSU kandidater har gått på å studere eller arbeide i et stort utvalg av områder, inkludert følgende: kunst terapi, business, katastrofehjelp, utdanning, film, kunst, journalistikk, jus, ledelse, departement, pleie, politikk, sosialt arbeid, teologi og byplanlegging.

Steder

Saint John

St Stephen's University

Address
8 Main Street St. Stephen
E3L 3E2 Saint John, New Brunswick, Canada
Telefon
+1 506-466-1781

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss