Université de Hearst

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Et unikt tilfelle i Ontario's Francophonie


Université de Hearst er det eneste universitetet i provinsen som tilbyr programmer strengt på fransk. Med oss ​​er alt mulig i en verden hvor avstanden ikke har betydning.


Alle kurs ved UdeH presenteres i tre uker.

Du vil kunne fokusere på ett kurs om gangen, og dermed legge til rette for integrering og konsolidering av din læring.


Hvorfor velge et blokkkurs?

Vel, blokkkurset:

  • Fremmer konsentrasjonen av ideer i stedet for spredning av dem.
  • Optimaliser tidsstyring, ressurser og gruppearbeid.
  • Eliminere stressende øktenes slutt. Avsluttet studiet av fem eksamener samtidig.
  • Fokus på utflukter på feltet : utflukter som kan skje en dag, en uke eller under hele blokken. Wow!


Hvordan virker det?

I motsetning til det tradisjonelle semester hvor en person gjennomfører fem kurs samtidig fra september til desember, tilbyr Block Course Formula ett kurs om gangen på tolv møter over en periode på tre påfølgende uker.

Skoleåret er fortsatt delt inn i sesjoner som består av fem blokker og en vårpause. Og ja, en uke med ledig tid å lade opp batteriene. Med andre ord, varigheten av semesterblokkene og antall timer med trening hvert kurs forblir det samme som før eller andre steder. Formelen er bare flott!


Lære av erfaring

Mangfoldet av pedagogiske tilnærminger og erfaringsinlæringsaktiviteter er integrert for å bygge opp din kunnskap. Felturer, selskapsturer, kulturopplevelser og konferanser er bare noen få muligheter til å fordype seg i regionale, nasjonale og internasjonale realiteter.

  • Tverrfaglighet ved Lake Superior Park
  • Utflukt på elven elven
  • Besøk til Petawawa Military Base
  • Besøk av selskaper fra regionen
  • Fall av nytt innlegg
  • Indisk tradisjon bad


Senter for integrering av tidligere læring

Universitets integrasjons sentre gir deg også mulighet til å utøve dine ferdigheter og ferdigheter i praktiske opplæringskurs innen oversettelse, forskning og arkivfag. økonomisk og samfunnsutvikling.


Praktik på arbeidsplassen

Dra nytte av praktisk trening og erfaring uten å forlenge studietidene takket være arbeidsplasseringer integrert i visse UdeH-programmer. Med støtte fra praktikerkoordinatoren planlegger du plassering i en blokk eller to hos et firma eller en lokal organisasjon. Legg merke til at det kreves en arbeidstillatelse for internship av den internasjonale klientellet.


Åpning på verden


Studietur

Hvert år går UdeH på et eventyr i et fremmed land som studietur. Siden 2005 har studenter fra Université de Hearst besøkt land i Europa, Maghreb, Sør-Amerika og Mellom-Amerika. Vår neste destinasjon er Thailand.


Credited tur

På studieturen er det andre muligheter for studentmobilitet. Hovedkursformelen favoriserer tilbudet av kreditterte reiser: turer hvor et språk, et samfunnsfenomen eller et menneskelig problem studeres, observeres eller analyseres. Et spanskkurs kan veldig godt foregå i Mexico, og gir dermed en ideell kulturell sammenheng for å lære språket.

Steder

Hearst

Address
60, 9e Rue
P0L 1N0 Hearst, Ontario, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss