Les den offisielle beskrivelsen

Et unikt tilfelle i Ontario's Francophonie


Université de Hearst er det eneste universitetet i provinsen som tilbyr programmer strengt på fransk. Med oss ​​er alt mulig i en verden hvor avstanden ikke har betydning.


Alle kurs ved UdeH presenteres i tre uker.

Du vil kunne fokusere på ett kurs om gangen, og dermed legge til rette for integrering og konsolidering av din læring.


Hvorfor velge et blokkkurs?

Vel, blokkkurset:

 • Fremmer konsentrasjonen av ideer i stedet for spredning av dem.
 • Optimaliser tidsstyring, ressurser og gruppearbeid.
 • Eliminere stressende øktenes slutt. Avsluttet studiet av fem eksamener samtidig.
 • Fokus på utflukter på feltet : utflukter som kan skje en dag, en uke eller under hele blokken. Wow!


Hvordan virker det?

I motsetning til det tradisjonelle semester hvor en person gjennomfører fem kurs samtidig fra september til desember, tilbyr Block Course Formula ett kurs om gangen på tolv møter over en periode på tre påfølgende uker.

Skoleåret er fortsatt delt inn i sesjoner som består av fem blokker og en vårpause. Og ja, en uke med ledig tid å lade opp batteriene. Med andre ord, varigheten av semesterblokkene og antall timer med trening hvert kurs forblir det samme som før eller andre steder. Formelen er bare flott!


Lære av erfaring

Mangfoldet av pedagogiske tilnærminger og erfaringsinlæringsaktiviteter er integrert for å bygge opp din kunnskap. Felturer, selskapsturer, kulturopplevelser og konferanser er bare noen få muligheter til å fordype seg i regionale, nasjonale og internasjonale realiteter.

 • Tverrfaglighet ved Lake Superior Park
 • Utflukt på elven elven
 • Besøk til Petawawa Military Base
 • Besøk av selskaper fra regionen
 • Fall av nytt innlegg
 • Indisk tradisjon bad


Senter for integrering av tidligere læring

Universitets integrasjons sentre gir deg også mulighet til å utøve dine ferdigheter og ferdigheter i praktiske opplæringskurs innen oversettelse, forskning og arkivfag. økonomisk og samfunnsutvikling.


Praktik på arbeidsplassen

Dra nytte av praktisk trening og erfaring uten å forlenge studietidene takket være arbeidsplasseringer integrert i visse UdeH-programmer. Med støtte fra praktikerkoordinatoren planlegger du plassering i en blokk eller to hos et firma eller en lokal organisasjon. Legg merke til at det kreves en arbeidstillatelse for internship av den internasjonale klientellet.


Åpning på verden


Studietur

Hvert år går UdeH på et eventyr i et fremmed land som studietur. Siden 2005 har studenter fra Université de Hearst besøkt land i Europa, Maghreb, Sør-Amerika og Mellom-Amerika. Vår neste destinasjon er Thailand.


Credited tur

På studieturen er det andre muligheter for studentmobilitet. Hovedkursformelen favoriserer tilbudet av kreditterte reiser: turer hvor et språk, et samfunnsfenomen eller et menneskelig problem studeres, observeres eller analyseres. Et spanskkurs kan veldig godt foregå i Mexico, og gir dermed en ideell kulturell sammenheng for å lære språket.

Programmer gitt i:
 • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Université de Hearst

Menneskelig adferd fascinerer deg som det studeres av psykologer mer spesifikt? Temaene for moderne psykologi som nevobiologi, menneskelig utvikling, psykopatologi og eva ... [+]

Menneskelig adferd fascinerer deg som det studeres av psykologer mer spesifikt? Temaene for moderne psykologi som nevobiologi, menneskelig utvikling, psykopatologi og evaluerings- og rådgivningsteknikker vekker denne tørsten etter kunnskap? Psykologi programmet gir deg solid trening i alle disse dimensjonene.

Studentprofil

Å vite hvordan du lytter og kommuniserer med letthet. Viser nysgjerrighet om både normal og unormal menneskelig adferd. Demonstrere strenghet, kritisk tenkning og åpenhet.

Programoversikt

For å grundig undersøke dybden av menneskelig atferd, er en rekke kurs tilgjengelig for deg. Noen vil fokusere mer på de store teoriene som utdyper vår forståelse av mennesket. Andre, derimot, vil være interessert i de vitenskapelige, metodologiske og analytiske verktøyene som gir tenner til teorier. I tillegg til denne verktøykassen er ferdigheter og know-how som forbereder deg til å gripe inn bedre. Psykososial intervensjon er ikke den eneste bane som våre kandidater tar; Denne bachelorgrad kan også forberede deg til undervisning og oppgradere studier.... [-]

Canada Hearst
September 2020
Fransk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Université de Hearst

Ønsker du å bidra til utviklingen av organisasjoner her og andre steder? Sans for entreprenørskap lever i din sjel? Bli med i et ledelsesteam? Uavhengig av dine ambisjone ... [+]

Ønsker du å bidra til utviklingen av organisasjoner her og andre steder? Sans for entreprenørskap lever i din sjel? Bli med i et ledelsesteam? Uavhengig av dine ambisjoner, fokuserer disse forretningsadministrasjon og ledelse programmer på en helhetlig forståelse av organisatorisk kontekst og næringslivet. De er laget for å gjøre deg en etisk, hardt arbeidende og analytisk person.

Studentprofil

Ønske om å utvikle og utøve ledelse. Elske utfordringene. Ta en interesse i prosjektledelse Hold deg oppdatert på teknologiske innovasjoner Bli stimulert av problemløsing. Ha en sterk tilbøyelighet til samarbeid.

Programoversikt

Administrasjon og ledelse programmer vil gi deg generell kunnskap om regnskap, økonomi, ledelse, markedsføring, økonomi, og produksjon og human resource management. Din trening vil bli beriket av feltturer og konkret læring; Bedriftsbesøk, simuleringer, debatter og casestudier er blant de strategier ansatt ved fakultetet for å fremme innholdsintegrasjon.... [-]

Canada Hearst
September 2020
Fransk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Université de Hearst

Du er interessert i flere fagområder? Du vil forstå miljøet som er ditt, og som kobler deg til resten av verden? Denne bachelorgrad gir deg en opplæring som fokuserer på ... [+]

Du er interessert i flere fagområder? Du vil forstå miljøet som er ditt, og som kobler deg til resten av verden? Denne bachelorgrad gir deg en opplæring som fokuserer på tverrfaglighet i samfunnsvitenskap og humaniora. Det vil bidra til å gjøre deg en allsidig, mobil og åpent person, en ettertraktet kvaliteter i arbeidsmarkedet i en verden med rask forandring.

Studentprofil

Vis nysgjerrighet om kompleksiteten av menneskelige og sosiale interaksjoner. Å søke å forstå og forstå opprinnelsen og innflytelsen av nåværende menneskelige og sosiale problemer. Ha en generell kultur og ønsker å utvide den. Nåværende åpenhet og kritisk følelse.

Programoversikt

Bachelorstudiet i Human and Social Issues Studies presenterer en original og engasjerende formel. Den vil åpne for tverrfaglige dimensjoner for å tolke og forstå opprinnelsen og utviklingen av de menneskelige og sosiale problemene i vid forstand. Kursene i dette programmet er delt inn i tre deler: ideer, metoder og utdyping. Inspirert av arven fra humaniora vil menneskelig adferd og sosiale fenomener bli nærmet seg fra et geografisk, historisk, litterært, psykologisk og sosiologisk perspektiv. I tillegg får du en solid vitenskapelig bakgrunn som gjør at du kan utføre forskningsprosjekter, samt å analysere og utnytte data av alle slag med et kritisk øye. Imprinted eller påtrykt med generell kunnskap og konkret læring, vil du endelig lede en grundig refleksjon over et valg av ditt valg i løpet av det fjerde året av programmet.... [-]

Canada Hearst
September 2020
Fransk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk