University of Alberta

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fakultet for kinesiologi, sport og fritid ved University of Alberta er en av de fremste fakultetene i sitt slag. Vi er stolte av å skryte av dyktighet innen undervisning og forskning - som begge nylig ble anerkjent i QS World University Rankings by Subject der fakultetet var topp 10 i verden innen sportsrelaterte fag, for 2017, 2018 og 2019 rangeringer.

Vår styrke i forskning og undervisning er vårt mangfold på disse områdene. Vår dyktighet innen forskning og undervisning omfatter arbeid vi gjør innen sport, trening, fysisk aktivitet, helse, turisme, idrettsrehabilitering, rekreasjon, sportsledelse og mer. Mangfoldet vårt strekker seg til aspektet av områdene som studeres - biologisk, mekanisk, atferdsmessig og sosiokulturelt.

Gjennom vår forskning, undervisning og forskjellige servicearmer innen fakultetet, er vi stolte av å være dedikert til å forbedre livskvaliteten og helsen til våre samfunn gjennom fysisk aktivitet, sport og rekreasjon i mer enn 50 år.

Kollegiale og tverrfaglige

Med 37 fakultetsmedlemmer ombord, 16 atletiske trenere, over 1000 studenter- og 140 studenter og mer enn 450 student-idrettsutøvere, tilbyr KSR en kollegialt variert atmosfære, tverrfaglig forskning, fremragende undervisnings- og utdanningsmuligheter.

Fakultetets undervisnings- og forskningsinteresser berører biomekaniske, historiske, nevromotoriske, pedagogiske, filosofiske, fysiologiske, psykologiske og sosiokulturelle perspektiver på menneskelig bevegelse, fysisk aktivitet og trening.

Steder

South Central Edmonton

Address
T6G 2R3 South Central Edmonton, Alberta, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss