Les den offisielle beskrivelsen

Den moderne verden krever personer som er kunnskapsrik, tilpasningsdyktig og fleksibel med ferdigheter som er i stadig endring. Vår unike pensum utmerker seg i denne stillingen, og tillater elevene å spesialisere seg i sin utdanning.

vellykkede karrierer

WAS instruktører er alle profesjonelle og svært vellykket i sine respektive fag. Utnytte sin kunnskap, forbereder vi våre studenter for å lykkes. Vårt fakultet vil inspirere elevene til å oppfylle sine karriere ambisjoner og lykkes i arbeidslivet.

Raske fakta

  • BLE har en splitter ny Apple sponset undervisning anlegget ligger i Funksjon Junction, Whistler.
  • VAR har et helt nytt produksjons lab, verksted og klasserom i anlegget vårt.
  • VAR kurs gi studentene reelle ferdigheter fra eksperter jobber for tiden i sine felt.
  • WAS studenter bo, arbeide og spille på fjellet, i Whistler landsbyen og oppleve det beste av vestkysten.

Oppsummering

Whistler Adventure Skole bringer studenter fra hele verden for å oppleve levende i den vakre vestkysten av British Columbia, Canada. BLE ligger få minutter fra bunnen av både Whistler og Blackcomb fjell, en verdensklasse skianlegg som vertskap for Vinter-OL 2010.

VAR er en nyåpnet anlegg som tilbyr sertifisering i et mangfoldig spekter av karrierebygging fag. Vårt fakultet er eksperter innenfor sine felt og har blitt valgt basert på deres spesialisert kunnskap og evne til å lære. Fjellbyer som Whistler og arbeidsgivere i den fartsfylte actionsport verden krever ansatte med spesialisert kompetanse, BLE støtter samfunnet og arbeidsgivere ved å åpne opp de nødvendige opplæringsmuligheter.

VAR tilbyr muligheten utenfor klasserommet med arbeid co-op muligheter og karrierebygging plasseringer. Din dannelsesreise nytes mens du spiller i fjellet og bor i den prisbelønte flerkulturelle byen Whistler.

Studentene kan fullføre enkeltkurs eller hele programmer ved å planlegge sin timeplan rundt deres Whistler livsstil.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Welcome to Whistler

Introduction to Whistler Adventure School