Les den offisielle beskrivelsen

Den katolske universitetet i Kongo er en katolsk privat universitet kjent for sin dyktighet, sin dynamikk, sin eksepsjonelle kvaliteten på utdanning som tilbys til sine studenter og relevansen av læreplanen sin. Opprettet i 1987 av bispekonferansen i Zaire, under navnet endret fra Fakultet for katolsk teologi av Kinshasa til de katolske fakulteter Kinshasa (FCK). Institusjonen dermed telles to fakulteter: Det teologiske fakultet og filosofi. I juli 1989, den faste komité Bishops besluttet å opprette et tredje alternativ, som Science and Technology Development, kjent siden 2000-2001 studieår Fakultet for økonomi og utvikling. Det er også besluttet, i samme økt i juli 1989 for å organisere innenfor teologiske fakultet, et Canon juridisk avdeling. I juni 1991, Standing Committee of Bishops besluttet å opprette et fjerde alternativ: Avdeling for sosial kommunikasjon, hvis offisielle åpningen fant sted i oktober 1993.

Ved utgangen av juni 2007 styret, den faste komité Bishops besluttet å opprette en sjette Avdeling: Avdeling for lov og statsvitenskap, som åpnet i oktober 2009. Etter fem års eksistens, vil det bli eksploderte i to, i oktober 2013, for det første, Det juridiske fakultet og for det andre, at av statsvitenskap.

Gitt vekst av katolske Fakulteter av Kinshasa, plenum i juli 2009 og ble offisielt proklamert den katolske universitetet i Kongo (UCC) som etter vedtektene ble allerede godkjent i 2003 og ordenen i 2008.

Den katolske universitetet i Kongo i dag tilbyr et variert program ved fakultetet og grad fra den første, andre og tredje syklus, preget av tverrfaglighet, verdsetting av generell kultur og kristne verdier.

Den katolske universitetet i Kongo (UCC) har to campuser, en ligger i hjertet av byen Kinshasa i Limete, den andre i den vestlige delen av byen, i byen Mont Ngafula. De to studiestedene som utgjør enten campus Limete og Mont Ngafula, passer inn i den urbane stoff av byen Kinshasa.

Campus Mont Ngafula er under bygging, ligger i den vestlige delen av byen Kinshasa, i kommunen Mont Ngafula nær sognet St. Rita, overfor City-Green-området. Det består av tre fakulteter som teologiske som holder stolen av det katolske universitetet i Kongo, filosofi, og at sosial kommunikasjon. Dens bygningen er bygget på tre nivåer, i form av et kors av Jesus at hver vinge er et sett av publikum. Campus Limete, som består av fire fakulteter, ligger på Avenue of University # 2 i sentrale Kinshasa i kommunen Limete, nær sognet Saint Raphael, like ved Pastoral Centre Lindonge. Fakultetene organisert Limete nettstedet er: Canon Law, Economy and Development, jus og statsvitenskap. Det er der dette nettstedet er basert administrasjon av universitetet, også inkludert i det store biblioteket, forskningssenteret for kontor, apotek og mange restauranter og terrasser som besøkes av studenter.

Den katolske universitetet i Kongo er direkte tilgjengelig ved hjelp av rullende transport. Et bredt felt gjør at Parker biler kommer følge elevene og de lærerne er nesten alle bygninger. UCC er urban universitet par excellence og kvalitetssikring.

Offisiell anerkjennelse av institusjonen av kongolesiske staten

Den katolske universitetet i Kongo er anerkjent av resolusjon nr 06/0106 AV 12 juni 2006 godkjenner noen private etableringer av høyere utdanning og UNIVERSITY signert av presidenten i Den demokratiske republikken Kongo Joseph Kabila i Kinshasa 12 juni 2006 .

Mont Ngafula: En moderne campus

Studenter fra den katolske universitetet i Kongo setter pris på deres moderne campus, bygget på en høyde i byen Mont Ngafula, som inkluderer en bygning som oppfyller internasjonale standarder, med publikum, administrative kontorer, bibliotek, datarom og kafeteriaer . Andre prestasjoner er pågående.

En fremragende coaching

Ryktet om den prestisjetunge katolske universitetet i Kongo er basert på engasjement, tilgjengelighet og brukervennlighet av sine lærere (lærere og assistenter) samt sine mange egendefinerte komposisjonsmuligheter. En UCC, vil du finne lærere som vil oppmuntre deg og presse deg til vitenskapelig forskning, for å gi dine meninger og som vil støtte deg i øyeblikk av tvil eller vanskeligheter.

Viktige forskningsaktiviteter

I de senere årene har UCC gjort seg bemerket som en av de beste forskningsuniversiteter i DR Kongo. Forskning er gjort i den vitenskapelige, økonomiske, sosiale, kulturelle, miljømessige eller forbedre livskvaliteten. Inkludert organisere tverrfaglig symposium, foredrag for hvert fakultet, vitenskapelige workshops etc.

Kostnaden for den samlede forskningsfinansiering på UCC noen ganger når ......... ..L'UCC gir en viktig og avgjørende sted ute i den kategorien av katolske universiteter generelle formål.

Programmer gitt i:
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

BA

L’Université Catholique Du Congo

Fakultet for statsvitenskap bygget av den nasjonale bispekonferansen Kongo i juli 2009, har som mål å fremme grundig undervisning og grundige undersøkelser i statsvitensk ... [+]

Bygget av den nasjonale bispekonferansen Kongo i juli 2009, Fakultet for statsvitenskap har til hensikt å fremme grundig undervisning og grundige undersøkelser i statsvitenskap. Det har også til hensikt å bidra til advent og utviklingspolitikk basert på erfaringer fra folk.

Fakultet for statsvitenskap er såkalte å trene statsvitere å oppmuntre og støtte ønskene til folk mot etablering av god politisk styring. Studenter utdannet i disse vitenskapene må harmonisere den faglige modning med dannelsen av moralske og religiøse prinsipper og innføring i sosiale Kirkens lære. Læreplanen og inkluderer en passende etisk dannelse og gi dem muligheten til å ta kurs i katolsk lære.... [-]

Den demokratiske republikken Kongo Kinshasa
September 2019
Fransk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

L’Université Catholique Du Congo

Baseline studier vil ta fem år, eller 3 års lisens og 2 år med Master. Studiet kan gjennomføres ved en av aggregering av videregående opplæring for høyere nivå som utdann ... [+]

Fakultet for filosofi har som hovedmål å bidra til opplæring av profesjonelle filosofer og har, som en stor interesse og refleksjon sentre, mannen generelt og afrikanske religiøse fenomen spesielt. Den filosofiske treningsprogram som mål å gi studentene bredde og kritisk ånd kraft ved en filosofisk og vitenskapelig forståelse av samfunnet, tenkte, visdom og afrikansk åndelighet.

Fakultetet og har til hensikt å hjelpe sine studenter til å gå i dialog med teologer og andre forskere. Nyter godt av slik trening er til tjeneste for Kirken og nasjonen i ulike sektorer av utdanning og alle andre nasjonale utviklingsoppgaver som den planlagte trening.

Baseline studier vil ta fem år, eller 3 års lisens og 2 år med Master. Studiet kan gjennomføres ved en av aggregering av videregående opplæring for høyere nivå som utdanner grad i filosofi undervise i videregående skole.... [-]

Den demokratiske republikken Kongo Kinshasa
September 2019
Fransk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
L’Université Catholique Du Congo

Canon Law studium kan være fullført innen ett av aggregering av videregående utdanning av høyere grad som gir rettighetshaver til å undervise i videregående skole. ... [+]

Laget av National bispekonferansen Kongo og kanonisk reist av Kongregasjonen for katolsk utdannelse, Fakultet for Canon Law har til hensikt å fremme grundig undervisning og forskning i en streng kanonisk vitenskap i harmoni med den romerske lov, moderne sivilrett afrikanske skikker.

Den danner dermed eksperter på kirkerett i en ånd av tjeneste og total troskap til embetet. Disse ekspertene vil gjelde i tillegg til inkulturasjon av de kanoniske lover i Afrika, "uten å bryte Guds lov og god disiplin i Kirken."

I dette perspektivet, Fakultet for Canon Law bidrar til å løse, først, det presserende behovet for African Church: - å gi fakultetene, ulike kirkelige overordnede institutter og seminarer Institutt for kvalifisert under kirkerett; - for å si til disposisjon for de kirkelige domstoler, en kompetent rettsvesenet; - å gi biskopene og store overordnede om Institutes of konsekrert liv og foreninger for apostolisk liv, spesialister til å hjelpe dem i deres respektive regjeringer.... [-]

Den demokratiske republikken Kongo Kinshasa
September 2019
Fransk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
L’Université Catholique Du Congo

Fakultet for sosial kommunikasjon som mål å utvikle både kommunikasjon fagfolk, vitenskapelig kompetente og utdannede menn, villig til å engasjere og integrere evangeliet ... [+]

Fakultet for sosial kommunikasjon som mål å utvikle både kommunikasjon fagfolk, vitenskapelig kompetente og utdannede menn, villig til å engasjere og integrere evangeliets budskap inn i den nye kulturen skapt ved hjelp av moderne kommunikasjon (...) med nye språk, nye teknikker og ny atferd (jf John Paul II, Redemptoris Missio, 37), for å identifisere hvilke fordeler og hvilke farer kan presentere denne kulturen til identiteten og afrikanske verdier.

For å oppnå sine mål, Fakultet gir studentene som deltar klasser, klasseromsundervisning, praktiske og menneskelige, gjennom hans rike lære, laboratorier og profesjonelle studioer, mange workshops, seminarer og konferanser; opplæring som tar sikte på å oppnå sine kandidater til følgende oppgaver:... [-]

Den demokratiske republikken Kongo Kinshasa
September 2019
Fransk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
L’Université Catholique Du Congo

Grunnleggende opplæring omfatter to sykluser: 3 års utdannet og 2 undergraduate år. Teologien studium kan gjennomføres ved en av aggregering av opplæring av høyere grad s ... [+]

I 1996, det faste utvalg for biskopene i Kongo godkjent en ny organisering av studier ved Det teologiske fakultet, som trådte i kraft i oktober samme år. Reformen tok sin avgang fra gjennomgang av teologi avdeling av programmet og humaniora som dobbel opprinnelige mål var i teologisk dannelse av religiøse og lå studenter som ikke er bestemt til prestedømmet, og inkulturasjon evangeliet gjennom integrasjon, i teologisk utdannelse, humaniora oppmerksomme på miljøet og kulturelle tradisjoner.

Uten å forlate disse to bekymringer, den faste komité Bishops bekrefter at Kirken trenger legfolk opplært i teologi, og understreket at dannelsen av disse må være den samme som for prestene (bortsett fra, selvfølgelig, forhold knyttet til prestetjenesten). Det blir ikke noe spesielt program for lay eller prester. For alle, vil det være det samme på alle nivåer: Diploma, Degree, Diploma (DEA), PhD.... [-]

Den demokratiske republikken Kongo Kinshasa
September 2019
Fransk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
L’Université Catholique Du Congo

Baseline studier er fordelt over fem år, 3 år med utdannet og 2 undergraduate år. Studiet kan gjennomføres ved en av aggregering av videregående utdanning av høyere grad ... [+]

Fakultet for økonomi og utvikling fikk CENCO oppdrag å trene ledere i stand til å fremme i en kristen ånd utviklings handlinger i landet og det vitenskapelige studiet av sosiale problemer og å gjøre de foreslåtte løsninger basert på operasjonell den sosiale Kirkens lære og de grunnleggende valg av nasjonale bispekonferansen Kongo om saken.

Baseline studier er fordelt over fem år, 3 år med utdannet og 2 undergraduate år. Studiet kan gjennomføres ved en av aggregering av videregående utdanning av høyere grad (organisert av Institutt for aggregering av videregående utdanning av høyere nivå), som autoriserer rettighetshaver til å undervise i videregående skole.

... [-]
Den demokratiske republikken Kongo Kinshasa
September 2019
Fransk
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk