Les den offisielle beskrivelsen

Fordeler samfunnet på en global skala

For nesten to århundrer DTU, Danmarks Tekniske Universitet, har vært dedikert til å oppfylle visjonen om HC Ørsted-far elektromagnetisme-som grunnla universitetet i 1829 for å utvikle og skape verdier ved hjelp av naturvitenskap og tekniske vitenskaper til beste for samfunnet.

I dag er DTU rangert som en av de fremste tekniske universiteter i Europa, fortsetter å sette nye rekorder i antall publikasjoner og vedvarende øke og utvikle vårt samarbeid med industrien, og oppdrag oppnås ved DTU vitenskapelige råd.

Antallet student påmelding er høyere enn noensinne, og for ellevte år på rad, har vi fått en rekord antall søknader fra studenter som ønsker å forfølge en grad fra et teknisk eliteuniversitet med et globalt fokus.

Den internasjonale dimensjonen er av avgjørende betydning for DTU. I 2015, vi ønsket velkommen i løpet 600international elevene i våre MSc-programmer, er halvparten av våre doktorgradsstudenter rekruttert fra utlandet, og mer enn en tredjedel av våre vitenskapelig ansatte er høyt kvalifiserte forskere av internasjonal bakgrunn. I tillegg omfanget og intensiteten av våre samarbeid med andre ledende tekniske universiteter rundt om i verden fortsetter å vokse.

DTU har internasjonale programmer pedagogisk utvekslingsavtaler med over 200 universiteter rundt om i verden, og har nære forskningssamarbeid med våre partnere i tillegg til å bygge forsknings- og utdanningsprogrammer med Nordic Five Tech Alliance, Euro Tech universiteter Alliance, KAIST i Sør-Korea, Sino kabel dansk Center i Beijing, Rensselaer i USA, og Nanyang i Singapore.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Technical University of Denmark - DTU

Bachelorprogrammet (BSc) i General Engineering er en ny internasjonal BSc program ved DTU. Programmet gir deg bred teknisk kompetanse, et solid teknisk-vitenskapelig fund ... [+]

Bachelorprogrammet (BSc) i General Engineering er en ny internasjonal BSc program ved DTU. Programmet gir deg bred teknisk kompetanse, et solid teknisk-vitenskapelig fundament, og en sterk internasjonal profil som forbereder deg for en utfordrende karriere i et globalt arbeidsmarked. Programmet tilbys for første gang i 2016.

Internasjonal profil

Programmet gir deg bred teknisk kompetanse, et solid teknisk-vitenskapelig fundament, og en sterk internasjonal profil som forbereder deg for en utfordrende karriere i et globalt arbeidsmarked.

Den BSc undervises utelukkende på engelsk, og du vil være en del av et internasjonalt studiemiljø med studenter fra hele verden.

Design / nybyggprosjekter ... [-]
Danmark Lyngby
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk

Study at DTU – Raj from India

Study at DTU – Hugo from Spain

Study at DTU – Amy from Ireland

Study in Denmark - Wei Han from China (Environmental Engineering)