University College of Northern Denmark

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetskolen i Nord-Danmark (UCN) er en dansk høyere utdanningsinstitusjon som arbeider innen utdanning, utvikling, anvendt forskning og innovasjon. UCN er aktiv i helse og velvære, samfunnsfag og utdanning, teknologi og næringsliv, opplæring og livslang læring. Vi har over 10 000 studenter i full grad, og over 8 000 deltidsstudenter gjennomgår høyere og videreutdanning. Å være en regional institusjon, serverer vi den nordlige delen av Danmark.

UCN har langvarige forbindelser med næringsliv, industri, offentlig sektor og profesjonelle organisasjoner, og vårt engasjement for å være Danmarks ledende universitet innen profesjonell høyere utdanning betyr at du får glede av vår satsing på å sikre at du, våre kandidater er første valg av arbeidsgivere.School

Uansett hva du vil gjøre - eller hvis du ikke er helt sikker ennå - vil vi gjøre alt for å øke mulighetene dine og hjelpe deg på vei til en lykkelig og vellykket fremtidig karriere.

Fra Business til Hospitality, IT og Construction Management, er hver av våre programmer designet for å utvikle de ferdighetene arbeidsgiverne leter etter. Vi fokuserer på anvendte ledelsesevner, noe som betyr at vi ikke bare lærer teorier, men også at du vet hvordan du bruker dem i praksis på virkelige utfordringer som oppstår i virkelige selskaper. UCN jobber tett med erfarne forretningsfolk for å organisere våre lærerprogrammer.
School - indoor

Praktisk erfaring i næringsliv eller industri gir deg en reell fordel når du begynner å søke jobb. Vi tilbyr arbeidsrelasjoner og obligatoriske praktikplasser på alle våre programmer, og gir deg muligheten til å utvikle ferdighetene du trenger for din karriere, og dermed øke employability og entreprenørskap.

UCN tilbyr faglige akademiske programmer til studenter som trenger rask tilgang til en forretnings karriere. Vi nå våre mål gjennom en moderne undervisningstilnærming , høykvalitets læringsfasiliteter og engasjerte medarbeidere og studenter.

UCNs dører er åpne for danske og internasjonale studenter fra hele verden. Vi tilbyr 19 programmer, som er helt undervist på engelsk.
Students

UCN er der for deg og din karriere!

Steder

Aalborg

Address
University College of Northern Denmark, Sofiendalsvej 60, Aalborg SV
9200 Aalborg, Danmark

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss