VIA University College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VIA University College er Danmarks største og mest internasjonale høgskole - også kjent som et universitet for anvendte vitenskaper - med totalt 19 000 studenter, hvorav 3 , 500 er internasjonale studenter fra hele verden.

Vårt fokus på innovasjon og entreprenørskap har tildelt oss prisen som Danmarks ledende gründer institusjon for høyere utdanning i 2014, 2018 og 2019.

Vi dekker Region Midtjylland med totalt åtte moderne campuser, som alle er preget av et dynamisk og tverrfaglig miljø hvor studentene møtes på tvers av programmer og fakulteter.

VIA tilbyr en rekke engelske gradsstudier innen virksomhet, konstruksjon, design og ingeniørfag.

akkreditering

VIA er en sertifisert innehaver av et ERASMUS-charter. Vi er medlem av European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA) og har et kvalifikasjonsbevis fra Folkerepublikken Kina. VIA er også Danmarks eneste akkreditert institusjon av Chartered Institute of Architectural Technologists (CIAT).

En annen form for undervisning

Den skandinaviske tilnærmingen til høyere utdanning er dypt forankret i de yrkene som vi trener våre kandidater til.

Studentene lærer de siste teoriene og metodene, deltar i forsknings- og innovasjonsaktiviteter og får praktisk erfaring gjennom praktisk opplæring.

Vi oppfordrer elevene til å engasjere og bytte ideer med enkel tilgang til forelesere og ansatte. Vi tilbyr små klasser, simuleringsbasert opplæring og e-læring.

Bli med i vårt virtuelle åpne hus

To ganger i året bringer VIA University College åpent husopplevelsen til deg, da vi inviterer deg til å møte studenter, ansatte og institusjon praktisk talt.
Her kan du lære mer om VIA , programmene våre og stille spørsmål du måtte ha om studiemulighetene, økonomien eller livet i Danmark.
Besøk en. VIA .dk / virtual-open-houseSteder

Herning

Address
VIA University College
Campus Herning
Birk Centerpark 5
DK-7400 Herning
Denmark

7400 Herning, Danmark

Horsens

VIA University College - Campus Aarhus C

Address
VIA University College
Campus Horsens
Chr. M. Oestergaards Vej 4
DK-8700 Horsens
Denmark

8700 Horsens, Danmark
Telefon
+45 87 55 00 10

Aarhus

Address
VIA University College
Campus Aarhus C
Ceresbyen nr. 24
DK-8000 Aarhus C

8000 Aarhus, Danmark

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss