Les den offisielle beskrivelsen

VIA University College er Danmarks største og mest internasjonale høyskole - også kjent som et universitet for anvendt vitenskap - med totalt 18 500 studenter, hvorav 2.500 er internasjonale studenter fra hele verden.

Vårt fokus på innovasjon og entreprenørskap har tildelt oss prisen som Danmarks ledende gründer institusjon for høyere utdanning i både 2014 og 2018.

Våre utdanningsprogrammer imøtekommer både nye og gamle yrker, og våre programmer tilhører en lang tradisjon for høyutdanning i Danmark. Noen av våre programmer er over 100 år og har derfor vært en medvirkende faktor i å forme og utvikle det velkjente danske velferdssamfunnet.

Vi dekker Region Midtjylland med totalt åtte moderne campuser, som alle er preget av et dynamisk og tverrfaglig miljø hvor studentene møtes på tvers av programmer og fakulteter.

VIA tilbyr 40 studieprogrammer - nesten halvparten på engelsk - på følgende områder:
animasjon
Skapt miljø
Virksomhet
Design
Ingeniør
Film

Styrken til våre programmer fortsetter å være kombinasjonen av forskningsbasert teoretisk undervisning med praktiske plasseringer og klinisk opplæring. Vårt mål er å bidra til å utvikle faglig praksis for å finne løsninger på utfordringene samfunnet står overfor - i Danmark og internasjonalt.

14355_6.760_Billeder_studieportal_Billedudvalg_19.jpg

akkreditering

VIA er en sertifisert innehaver av et ERASMUS-charter. Vi er medlem av European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA) og har et kvalifikasjonsbevis fra Folkerepublikken Kina. VIA er også Danmarks eneste akkreditert institusjon av Chartered Institute of Architectural Technologists (CIAT).

En annen form for undervisning

Den skandinaviske tilnærmingen til høyere utdanning er dypt forankret i de yrkene som vi trener våre kandidater til.

Studentene lærer de siste teoriene og metodene, deltar i forsknings- og innovasjonsaktiviteter og får praktisk erfaring gjennom praktisk opplæring.

Vi oppfordrer elevene til å engasjere og bytte ideer med enkel tilgang til forelesere og ansatte. Vi tilbyr små klasser, simuleringsbasert opplæring og e-læring.

14350_6.760_Billeder_studieportal_Billedudvalg_14.jpg

R

Forskning, utvikling og entreprenørskap er integrerte deler av våre programmer. I flere år har VIA blitt utnevnt som den mest entreprenørinstitusjonelle institusjonen i Danmark med 25% av studentene som deltar i innovasjonsaktiviteter.

Våre 21 forskningsmiljøer utfører prosjekter som er praksisledet, tverrfaglig og stadig mer internasjonalt. Vi deltar og leder nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter og streber etter å være en foretrukket partner i vårt felt.

14349_6.760_Billeder_studieportal_Billedudvalg_4.jpg

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

VIA University College

3½-årig bachelorprogram utdannet på engelsk med fokus på design, planlegging og implementering av byggeprosjekter. ... [+]

Kort introduksjon

Bachelorprogrammet i arkitektonisk teknologi og byggeledelse er et 3½-års heltidsprogram undervist på engelsk. Du vil få omfattende kunnskap innen design, planlegging og implementering av byggeprosjekter. Programmet gir deg også muligheten til å spesialisere seg i ett eller flere fagområder. Bærekraft og energieffektiv design og konstruksjon spiller en svært viktig rolle i programmet. Programmet finner sted på Campus Horsens eller ved VIA avdeling i Århus. Studenter med en AP-grad eller tilsvarende diplom kan fullføre en bachelorgrad på to år.

Innhold og struktur

Programmet er organisert i syv semestre, hvor hvert semester dekker et tema som fører til forståelse av alle involverte elementer, som design, planlegging og implementering av byggeprosjekter. Læringsprosessen dekker teori i kombinasjon med en rekke tverrfaglige prosjekter som skal gjennomføres både individuelt og i grupper. Teoriundervisning og klasser vil ha høyere intensitet i begynnelsen av hvert semester, mens de senere har en tendens til å være mer prosjektorientert. På 5. semester av dette programmet må du velge en spesialisering, mens 6. semester gir mulighet for praktisk erfaring i en arbeidsplassperiode. I det siste syvende semesteret vil du skrive deg endelige bachelorprosjekt.... [-]

Danmark Horsens Aarhus
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3.5 år
Campus
Les mer på norsk
VIA University College

4½-årig bachelorprogram utdannet på engelsk som forbereder studentene for karriere i næringslivet og næringen. ... [+]

Kort introduksjon

Kombinere ingeniør og næringsliv for å forbedre dine internasjonale karrieremuligheter! Global Business Engineering er en 4½-årig full grad profesjonell Bachelor of Engineering program undervist på engelsk og satt i en levende miljø av danske og internasjonale studenter. Som kandidat vil du kunne kombinere kunnskap om tekniske og forretningsmessige problemer og ha de globale ferdighetene i språk og kommunikasjon som er nødvendig for å jobbe over hele verden. Denne kombinasjonen gjør Global Business Engineer virkelig unik. I løpet av studiene lærer du hvordan du designer og implementerer tekniske løsninger, og hvordan du markedsfører og selger produkter. Gjennom markedsanalyser, produktutvikling, etc., vil du også lære om kulturelle faktorer som kan påvirke kjøpernes oppførsel. Programmet er undervist på engelsk på Campus Horsens og på Campus Aarhus C.... [-]

Danmark Aarhus Horsens
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4.5 år
Campus
Les mer på norsk
VIA University College

3½-årig bachelorprogram undervist på engelsk med fokus på teknisk kompetanse og ledelse i det byggede miljøet. ... [+]

Kort introduksjon

Bachelorprogrammet Civilingeniør er et 3½-års heltidsstudium på engelsk, som gir deg de ferdigheter og kunnskaper som trengs for å håndtere strukturelle beregninger, tegninger, jordmekanikk, lastberegninger etc.

Fleksibiliteten i programmet og mangfoldet av valgfag gir deg mulighet til å lage en individuell grad som vil forberede deg til en ønskelig karriere.

Civil Engineering er et internasjonalt yrke som involverer design, konstruksjon, drift og forbedring av det byggede miljøet. Sivilingeniører gir teknisk kompetanse og ledelsesferdigheter til å planlegge, designe, bygge og vedlikeholde slike anlegg som bygninger, luft- og sjøhavner, vannforsyningssystemer, avfallssystemer, vei- og jernbanenettverk og broer - på en bærekraftig måte for å redusere virkningen på miljøet. Dette programmet finner sted på Campus Horsens.... [-]

Danmark Horsens
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3.5 år
Campus
Les mer på norsk
VIA University College

3½-årig bachelorprogram utdannet på engelsk forbereder studentene for jobber i salg og markedsføring over hele verden. ... [+]

Kort introduksjon

Bachelor Programmet Internasjonal Salg og Markedsføring Management er et syv-semester program undervist på engelsk. Programmet er basert på anvendt vitenskap og gir deg en kombinasjon av fag innen økonomi, organisasjon og ledelse, kommunikasjon, kultur og forretningslov med stort fokus på internasjonal markedsføring og salg. Programmet kombinerer teori med praksis gjennom prosjektarbeid og casestudier fra et bredt spekter av selskaper. Videre inkluderer programmet 2 separate forretningsprosessperioder på 12 uker hver. Målet med plasseringsperioder er å utstyre deg med erfaring fra arbeid i et næringsliv og gi deg muligheten til å fokusere på dybde på virkelige forretnings problemer og problemer. Programmet finner sted på Campus Horsens.... [-]

Danmark Horsens
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3.5 år
Campus
Les mer på norsk
VIA University College

Bachelorprogrammet i Klima ... [+]

Kort introduksjon

Bachelorprogrammet i Klima

Som kandidatleverandør kan du jobbe i verktøyselskaper, konsulentfirmaer, entreprenørfirmaer eller i offentlig sektor.

Du vil få mange muligheter til å jobbe i utlandet, hvor mangel på rent vann og avløpsvannbehandling er en voksende global utfordring som krever dyktige ingeniører.

Programmet finner sted på Campus Horsens.

Innhold og struktur

Programmet er organisert i syv semestre, og i alle semestre skal du arbeide for et tverrfaglig prosjekt som kombinerer de ulike fagene som læres i løpet av semesteret i et sluttprosjekt. Du vil oppleve at prosjektarbeidets ferdigheter forbedres fra ett semester til det neste.... [-]

Danmark Horsens
September 2019
Engelsk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk
VIA University College

3½-årig bachelorprogram utdannet på engelsk med fokus på å skape ideer, utvikle og designe nye produkter. ... [+]

Kort introduksjon

Det 3½-årige heltutdanningsprogrammet er undervist på engelsk. Den mekaniske ingeniør skaper ideer, utvikler og designer nye produkter - en prosess som krever både kreative ferdigheter og tekniske ferdigheter. Kunnskap om sosiale og økonomiske forhold, samt arbeidsrelaterte og miljømessige forhold er også viktig. Dette programmet finner sted på Campus Horsens.

Innhold og struktur

Mekanikk er et syv semestersprogram som er faglig orientert og strukturert slik at du i løpet av programmet vil jobbe med prosjekttemaer i nært samarbeid med bedrifter innen industri, automasjon, energi og miljø.

I løpet av det femte semesteret av dette programmet får du også mulighet til å få praktisk erfaring gjennom en arbeidsplassperiode, som innebærer å jobbe for et internasjonalt selskap i Danmark eller i utlandet.... [-]

Danmark Horsens
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3.5 år
Campus
Les mer på norsk
VIA University College

Bachelorstudiet i Material Science Engineering er et 3½-års heltidsstudium på engelsk, som gjør at du kan jobbe med materialer og produksjonsprosesser i mote- og møbelbra ... [+]

Kort introduksjon

Bachelorstudiet i Material Science Engineering er et 3½-års heltidsstudium på engelsk, som gjør at du kan jobbe med materialer og produksjonsprosesser i mote- og møbelbransjen. Du får ekspertkunnskaper om nye og innovative materialer og innsikt i moderne prosesseringsteknologi.

Bortsett fra det får du innsikt i moderne prosesseringsteknologi, slik at du kan være en del av optimaliseringsaspekter når det gjelder teknikker, produktdesign, produktutvikling, økonomi og produksjon i produksjonsbedrifter.

Programmet finner sted i Herning i samarbeid med ingeniører på VIA og Aarhus Universitet i Herning (AU Herning).

Innhold og struktur

Studiene er basert på teori og prosjekter. Gjennom ulike prosjekter utvikler du evnen til å samarbeide samt utvikle og administrere prosjekter. Våre verksteder og laboratorier gir mulighet til å teste dine teoretiske kompetanser på en praktisk måte.... [-]

Danmark Herning
September 2019
Engelsk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk
VIA University College

Bachelorprogrammet i Branding og Markedsføringsledelse innen Mote og Møbler er et 3½-års heltidsstudium undervist i engelsk strukturert som en AP-grad og en BA-oppgraderi ... [+]

Kort introduksjon

Bachelorprogrammet i Branding og Markedsføringsledelse innen Mote og Møbler er et 3½-års heltidsstudium undervist i engelsk strukturert som en AP-grad og en BA-oppgradering.

Du vil lære om markedets skiftende natur, og hvordan å gi et merke en kommersiell dimensjon og sørge for at målgruppen ikke kan unngå å høre om det. Du lærer å benytte forskjellige markedsføringskanaler - fra hjemmesider til utendørs reklame - og hvordan de respektive kanalene hjelper merkevaren til å oppnå riktig posisjon i markedet.

Læringen inkluderer en kombinasjon av saker og sanne liv i forhold til mote og livsstilsbedrifter.

Du vil også skaffe kompetanse for å overvåke og utvikle merkevarer på en uavhengig måte. Å utarbeide foreslåtte løsninger og implementere dem i praksis, både visuelt og kommunikativt, vil også være en av dine store kvalifikasjoner. Du vil kunne etablere riktig posisjon for merkevaren og sørge for at nye konsepter faller i tråd med merkevarens verdier.... [-]

Danmark Herning
September 2019
Engelsk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk
VIA University College

Bachelorstudiet i Fashion Design er et 3½-års heltidsstudium undervist i engelsk strukturert som en AP-grad og en BA-oppgradering. Fashion Design programmet vil kvalifise ... [+]

Kort introduksjon

Bachelorprogrammet i Fashion Design er et 3½-års heltidsstudium undervist i engelsk strukturert som en AP-grad og en BA-oppgradering.

Fashion Design programmet vil kvalifisere deg til å håndtere de-sign prosesser og å velge materialer med tillit. Du lærer å jobbe med trendforskning og analyse for å skape innovative design for moteindustrien. Selvfølgelig vil programmet også utstyre deg for å huske identiteten til det firmaet du jobber for, og hjelpe deg med å være tro mot deres syn. Du vil skaffe kompetanse i å jobbe kreativt og visuelt med idegenerering og i å lage grafisk presentasjonsmateriale. Alt på et høyt nivå.

Du vil også få kompetanse i å jobbe mot et bestemt mål og ta ansvar for å påvirke fremtidens design. Du vil utvikle din egen designidentitet. Og du får de ferdighetene som er nødvendige for å håndtere nye utfordringer, slik at du føler deg hjemme på den globale motescenen.... [-]

Danmark Herning
September 2019
Engelsk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk
VIA University College

3½-årig bachelorprogram undervist på engelsk gir studentene de ferdigheter og kunnskaper som trengs for å administrere informasjonssystemer. ... [+]

Kort introduksjon

Programmet Programvare Teknologi er et 3½-årig full-grad program undervist på engelsk. Det er fremtidens utdanning, og gir studentene de ferdigheter og kunnskaper som kreves for å administrere informasjonssystemer i selskapene i dag og i morgen. Dette programmet gir deg kunnskap om informasjonsteknologi, mikroprosessorer og webteknologi, samt hvordan bedrifter i dag jobber med IT. Programmet finner sted på Campus Horsens.

Innhold og struktur

Programmet er en kombinasjon av teoriforelesninger og prosjektarbeid innen Software Development generelt, programmering av elektronikk enheter, sanntids programmering, datanettverk, Internett-til-ting, spilldesign, webdesign, forstørret og virtuell realitet, databaseteknologi, stor data og cloud computing.... [-]

Danmark Horsens
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3.5 år
Campus
Les mer på norsk
VIA University College

3½-årig bachelorprogram undervist på engelsk med fokus på hvordan å analysere, forbedre og innovere verdikjeder i globale forretningsmiljøer. ... [+]

Kort introduksjon

Det 3½-årige fullgradsprogrammet i verdikjeden ledes på engelsk og forbereder studentene på karriere i næringslivet. Du vil få ferdigheter og kunnskaper som trengs for å håndtere måten bedriftene mottar råmaterialer på som input, verdiskapning til råvarene gjennom ulike prosesser, og i tillegg selge ferdige produkter til kunder. Dette oppnås gjennom analyser, forbedringer og innovasjon av verdikjeder i globale forretningsmiljøer. Programmet finner sted på Campus Horsens og på Campus Aarhus C.

Innhold og struktur

Målet med verdikjeden styringsprogrammet er å gi deg oversikt over nettverket av prosesser som fører til produksjon og markedsføring av varer. Du vil lære å se på disse prosessene fra et overordnet perspektiv.... [-]

Danmark Horsens Aarhus
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3.5 år
Campus
Les mer på norsk

VIA - The movie (English)

Address
VIA University College Campus Herning Birk Centerpark 5 DK-7400 Herning Denmark
7400 Herning, Danmark
VIA University College - Campus Aarhus C
Address
VIA University College Campus Horsens Chr. M. Oestergaards Vej 4 DK-8700 Horsens Denmark
8700 Horsens, Danmark
Nettsted
Telefon
+45 87 55 00 10
Address
VIA University College Campus Aarhus C Ceresbyen nr. 24 DK-8000 Aarhus C
8000 Aarhus, Danmark