Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) tilbyr en unik designutdanning, i form av en fireårig Bachelor of Design Degree (BDes) . Den første av sitt slag i regionen har DIDIs læreplan blitt laget i samarbeid med Massachusetts Institute of Technology (MIT) og Parsons School of Design , og tilbyr et særegent program som er fast innebygd i design-tenkning og kreativ problemløsning.

DIDI åpner sine dører i høsten 2018, og er et privat, ikke-profitt Institutt for design.

58560_DSC_9866_2-min.jpg

Dubai Institutt for design og innovasjon mener at fremtiden for designutdanning er eksperimentell, transformativ, forstyrrende og tverrfaglig. Vi har til hensikt å bli den valgfrie skolen til neste generasjons endringsprodusenter som vil tenke og skape bærekraftige designløsninger for dagens problemer til fordel for morgendagens samfunn.

DIDI forbereder studentene til å reagere effektivt på en raskt skiftende verden med overførbare ferdigheter som er tverrfaglig og problemløsende ved design. Vi vil utstyre den neste generasjonen av endringsmakere til å bruke design som et verktøy for å skape positiv forandring. Våre studenter vil lære visuell leseferdighet og teknologiske evner til å lage, danne og skape en bærekraftig fremtid. DIDI vil støtte nye design talent over hele regionen gjennom en åpen kildekode og samarbeidstilnærming som verdsetter samarbeid og partnerskap. Vi er investert i integrert pensuminnovasjon og teknologisk eksperimentering.

  • DIDI vil skape ledere og innflytelse fra det 21. århundre.
  • DIDI vil levere en verdenskurs pensum og global forskning for å skape en ny generasjon dyktige personer i regionen.
  • DIDI vil gi et nytt økosystem for læringsopplevelser.
  • DIDI vil gi studentene mentorskap og tilgang til inkubasjonsstøtte.
  • DIDI vil bruke design som det nye språk for endring.

58555_16123_104_Aerial_View_01-min.jpg

DIDI'S CAMPUS TILBYGER RUM FOR CREATIVE MINDS Å INSPIRERE.

DIDI-campuset vil gi interaktive og moderne arbeidsområder for unge designere i UAE, i hjertet av Creative Community på d3.

Designet av Foster + Partners, skaper campus et unikt læringsmiljø for studenter å oppdra og vise frem sin innovasjon og kreativitet.

En "sosial" trapp i hjertet av bygningen forbinder alle seks etasjer, og skaper uformelle rom for samhandling, debatt og visning, og tilkobling av studioer sammen. Ulike gulvplater på hvert nivå skaper dynamiske interne terrasser som vender ut mot et sentralt atrium.

Plassen er lagt ut i en 'mega' studio-innstilling , sammen med fasiliteter i verdensklasse, som muliggjør krysssamarbeid mellom designfag, som bringer studenter og fakultet sammen i et dynamisk miljø. Campus er spredt over 100.000 kvadratmeter i Creative Community på d3 og vil ha kapasitet til å huse 550 studenter.

BEN STUDIO

Studenter som bor i Dubai, vil ha en misunnelsesverdig tilgang til en utrolig kalender med designarrangementer som inkluderer Dubai Design Week, Dubai Design Days Fashion Forward og Abwab. Den futuristiske byen Dubai har gylne strender, ørkener og en voksende kunst og gata kultur scene, satt mot den pustende Dubai skyline.

Futuristisk, multikulturelt og trygt, Dubai er en innovasjonsby som tar imot morgendagens forandringsmakere.

Steder

Dubai

http://didi.ae/

Address
Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor
Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
Telefon
+971 3434 392