Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) tilbyr en unik designutdanning, i form av en fire-årig Bachelor of Design Degree (BDes). Den første i sitt slag i regionen, DIDIs læreplan er laget i samarbeid med Massachusetts Institute of Technology (MIT), og Parsons School of Design, og tilbyr et særegent program som er godt innebygd i designtenking og kreativ problemløsing.

DIDI åpnet dørene høsten 2018, og er et privat, ideelt institutt for design.

58560_DSC_9866_2-min.jpg

Dubai Institute of Design and Innovation mener at fremtiden for designutdanning er eksperimentell, transformativ, forstyrrende og tverrfaglig. Vi har til hensikt å bli den valgte skolen for den neste generasjonen endringsskapere som vil tenke og lage bærekraftige designløsninger for dagens problemer til fordel for morgendagens samfunn.

DIDI forbereder studentene til å reagere effektivt på en raskt skiftende verden med overførbare ferdigheter som er tverrfaglige og problemløsende ved design. Vi vil ruste neste generasjons endringsskapere til å bruke design som et verktøy for å skape positive endringer. Studentene våre lærer visuell literacy og teknologiske evner til å lage, forme og skape en bærekraftig fremtid. DIDI støtter nye designtalenter over hele regionen gjennom en åpen kildekode og samarbeidende tilnærming som verdsetter samarbeid og partnerskap. Vi investeres i integrert læreplaninnovasjon og teknologisk eksperimentering.

  • DIDI skaper ledere og påvirkere fra det 21. århundre.
  • DIDI leverer en verdensklasseplan og global forskning for å skape en ny generasjon dyktige individer i regionen.
  • DIDI gir et nytt økosystem for læringsopplevelser.
  • DIDI gir studenter mentorskap og tilgang til støtte for inkubasjon.
  • DIDI bruker design som det nye språk for endring.

137175_Studio.jpg

DIDI'S KAMPUS TILBYR RUM FOR KREATIVE MINDER SOM SKAL INSPIRERT.

DIDI-campus gir interaktive og moderne arbeidsområder for unge designere i UAE, i hjertet av designkvarteret på d3.

Campus er designet av Foster + Partners og skaper et unikt læringsmiljø for studentene å pleie og vise frem innovasjon og kreativitet.

Plass er lagt ut i en "mega" studio setting , sammen med fasiliteter i verdensklasse, som muliggjør tverrsamarbeid mellom designdisipliner, og bringer studenter og fakultet sammen i et dynamisk miljø.

FRA STUDIOEN

Studenter som bor i Dubai vil ha misunnelsesverdig tilgang til en utrolig kalender med designbegivenheter som inkluderer Dubai Design Week, Dubai Design Days, Fashion-Forward og Sole DXB. Den futuristiske byen Dubai kan skilte med gylne strender, ørkenene og en voksende kunst- og gatekulturscene, som ligger mot den betagende skyline i Dubai.

Futuristisk, flerkulturelt og trygt, Dubai er en innovasjonsby som ønsker morgendagens endringsskapere velkommen.

Steder

Dubai

http://didi.ae/

Address
Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor
Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
Telefon
+971 3434 392

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss