Les den offisielle beskrivelsen

om EIBFS

Emirates Institutt for bank- og finansstudier (EIBFS) etablert i 1983, og tilbyr verdensklasse utdanningsprogram, treninger og allierte tjenester i området av bank og finans på sine tre toppmoderne studie strategisk plassert i Sharjah, Abu Dhabi og Dubai . Forpliktet til Emiratisation initiativ, støtter EIBFS UAE statsborgere ved å gi top-notch treningsfasiliteter og oppmuntrende karriere vekst i bank- og finanssektoren.

EIBFS har blitt globalt integrert med ulike ledende institutter og universiteter i verden for å bringe og tilby de beste programmene og kurs innen bank og finans til UAE.

EIBFS har gjort betydelige bidrag til liv og karrierer av tusenvis av studenter og arbeider fagfolk i domeneområdet bank og finans støttet av sine høyt kvalifiserte, dyktige og erfarne akademikere og corporate trenere.

EIBFS har vært vitne til en betydelig vekst i løpet av årene, særlig i antall studenter og lærlinger, faglige og treningsprogrammer, studiesteder områder, lærere og ansatte, studenter og diverse andre dimensjoner.

Hvert år, ønsker instituttet tusenvis av elever og lærlinger fra hele UAE å utdanne, trene og tilbyr et bredt spekter av bank- og finanslæringsmuligheter støttet av beste i klassen forskning, kompetanse, programmer og fasiliteter.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Mission Mål ... [+]

Mission

Mål [-]
De forente arabiske emirater Dubai Abu Dhabi Sharjah
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Eierstyring og selskapsledelse Islamsk Regnskap Forskningsmetodikk År 4 ... [+]

Eierstyring og selskapsledelse Islamsk Regnskap Forskningsmetodikk

År 4

[-]
De forente arabiske emirater Dubai Abu Dhabi Sharjah
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Welcome to the Emirates Institute for Banking and Financial Studies