International Horizons College (IHC)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til IHC

International Horizons College er lisensiert og akkreditert av UAE departementet for høyere utdanning og forskning (MOHESR). Skolen er en uavhengig og internasjonal lavere institusjon forpliktet til å oppfylle høye krav til faglig dyktighet og relevans til det 21. århundre.

Institusjonen gir høy faglig utøvende studenter fra MENASA regionen med en amerikansk stil høyskole utdanning i kunst, vitenskap og pre-profesjonelle studier, og fungerer som en vei for overføring til eliteuniversiteter i USA så vel som regionale institusjoner. International Horizons College balanserer spesialisert og generell utdanning for at våre studenter oppnår et sterkt fundament for vidt forskjellige karrierer i næringslivet, yrker, offentlig service, undervisning, og kunstfag.

Hva er den IHC 2 +2 modell

IHC forbereder studentene i løpet av to år med studier i Dubai for overføring til universiteter i USA. Forberedelse starter i Freshman året på IHC, når studentene arbeider med faglige rådgivere for å utvikle en tydelig faglig plan. The Academic planen bygger på elevenes naturlige evner og interesser. The Academic planen inneholder den ideelle universiteter og deres spesifikke krav til hver elev.

Våre 2 +2- modellen tillater elevene å spare penger, få mer faglig forberedelse og være nærmere hjemme ved å fullføre de to første årene av bachelorgraden i Dubai og deretter går videre til de to siste årene på eliteuniversiteter i USA eller andre regioner .

Visjon

IHC vil bli kjent over hele MENASA regionen for vår progressiv amerikansk pensum høyskole utdanning og overlegen priser av student suksess.

Strategiske Mål og målsettinger: 1. Øke tilgangen til høyere utdanning på under-servert grupper i MENESA regionen.

  1. Foster innovasjon i undervisning og læring for å forbedre elevenes suksess - å etablere Global Klasserom og Anytime Anywhere Læring tre. Fremme college-wide interaksjon med, og aksept av, ulike folkeslag, kulturer, kunst og perspektiver.

  2. Engasjere alle medlemmer av college samfunnet i et pågående program for miljømessig bærekraft og ressurssparing.

Mission

IHC er en selektiv uavhengig og internasjonal lavere institusjon forpliktet til å oppfylle høye standarder for intellektuelle fortreffelighet relevant for det 21. århundre. Institusjonen gir høy faglig utøvende studenter innenfor Midtøsten, Nord-Afrika og Sør-Asia (MENASA) region med en amerikansk pensum høyskole utdanning i kunst, vitenskap og pre-profesjonelle studier, og fungerer som en bro for overføring tilgang til eliteuniversiteter i USA stater og regionale institusjoner. På IHC balansere vi spesialisert og generell utdanning for å sikre at våre studenter oppnår et sterkt fundament for vidt forskjellige karrierer i næringslivet, yrker, offentlig service, undervisning og kunst.

Steder

Dubai

Address
International Horizons College,
42nd Floor, U-Bora Tower,
Business Bay

Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss