Manipal Academy of Higher Education Dubai

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Manipal Academy of Higher Education, Dubai Campus, er et grencampus av MAHE (Betraktet som universitet), Manipal India med over 64 år arv; 400 000+ Alumni og den største private anses å være universitet i landet som melder seg inn over 28 000+ studenter over 23 fagområder hvert studieår.

Manipal University etablerte nå MAHE sin tilstedeværelse i Dubai, UAE i år 2000. For tiden registrerer det over 1 800 studenter fra over 40 nasjoner over hele kloden og er et indisk flerfaglig universitet i regionen.

MAHE Dubai flyttet til sitt ikoniske moderne campus i september 2011. Spredt campus har over 750 000 kvadratmeter bebygd område, og har plass til over 5000 studenter. Bortsett fra moderne spesialbygde klasserom, huser det nye campus ved Dubai International Academic City (DIAC) banebrytende laboratorier innen ingeniør-, ledelses-, bioteknologi- og informasjonsteknologi, og er også hjemsted for noen av regionens beste studioer og verksteder for programmer innen media og kommunikasjon og interiørdesign.

Campus huser også et vilt bibliotek, kafeteria, rikelig innendørs og utendørs idrettsanlegg, inkludert en friidrettsbane, tennisbaner, et treningsstudio, og et treningssenter og et rekreasjonssenter for gutter og jenter. Hele campus er Wi-Fi aktivert.

Utover akademikere, studenter ved MU, Dubai får rikelig eksponering for utenomfaglige arrangementer, sportsaktiviteter og andre kulturelle begivenheter.

Årsaker til at du velger bachelorprogram på MAHE Manipal, Dubai Campus

  • Svært erfarne og utøvende fakulteter - 60+ års fremragende
  • Applikasjonsorientert og bransjejustert læreplan
  • Dedikert plasseringscell og støttetjenester
  • Beste innen klasselaboratorier og fasiliteter
  • Utvidede globale samarbeid og faglige partnerskap
  • Omfattende utendørs og innendørs sportsutstyr
  • Studenter fra 40 land

Testimonial

"Det var under mitt internasjonale akademiske besøk i Vietnam at jeg var i stand til å utforske meg selv bedre som person, og skyve mine egne grenser."
Bhavana
Alumni Manipal Academy of Higher Education - MAHE, Dubai Campus

"Det er et fint sted å møte mennesker fra forskjellige hjørner av verden."
Prashid Poonith
StudentManipal Academy of Higher Education - MAHE, Dubai Campus

"Erfaringen jeg fikk mens jeg jobbet for studentenes klubber her og prøvde å oppnå realistiske mål, er det som brakte frem det beste i meg."
Alex Anto
AlumniManipal Academy of Higher Education - MAHE, Dubai Campus

"MAHE Dubai har blitt et hjem hjemmefra. Jeg elsker klassene og hvordan professorene mine interesserer seg for hver student."
D'Atra Monroe
Student Manipal Academy of Higher Education - MAHE, Dubai Campus

Steder

Dubai

Address
G04,Dubai International Academic City (DIAC)
PO Box 345050

Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss