Mena College of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Mena College of Management er en ung, inkluderende institusjon for høyere utdanning, som tar sikte på å produsere fremragende og strålende nyutdannede ved å tilby fire bachelorgrader. Ved å vurdere sysselsettingsmuligheter og markedsbehov dekker MCM et stort omfang av ledelses-, forretnings- og næringskrav.

MCMs nye campusbaserte i Jumeriah, ofte kjent som hjertet av Dubai, tilbyr et eksepsjonelt lærings- og utviklingsmiljø. Campus er utstyrt med mer enn 13 klasserom og laboratorier, sosiale- og verkstedplasser og har en studentkapasitet på over 1300; fra fakultet til medstudenter hver person drar nytte av mangfoldet og inkludering av høgskolen.

Nøkkelen til å låse opp karrierepotensialet ditt

Som vi alle vet, er utdanning nøkkelen til å låse opp karrierepotensialet ditt. Mange mennesker vender tilbake til høyere utdanning for å fortsette sin utdanning fordi uansett hva karrieren din er, vil det å hjelpe deg med utvikling av profesjonelle ferdigheter hjelpe deg. Du kan øke din selvtillit, oppnå karriereprogresjon og forbedre inntjeningspotensialet ditt.

Mena College of Management (MCM) er en institusjon for høyere utdanning som ligger i Jumeirah, i hjertet av Dubai, UAE. MCM tilbyr bachelorstudier akkreditert av Ministry of Education (MoE) og Dubais kunnskap og menneskelige utviklingsmyndighet (KHDA).

MCM innser markedets og bransjens behov som er ledende for næringslivet i MENA-regionen, og tilbyr på sin side fire godt designet bachelorstudier.

I tillegg til å tilby høyere utdanning av høy kvalitet, tilbyr Mena College of Management et flerkulturelt miljø og et internasjonalt, støttende fakultet.

124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Vår visjon

MCM ønsker å være et regionalt anerkjent premier College som tilbyr forskjellige akademiske programmer av høy kvalitet som understøttes av forskning og praktisk anvendelse i den virkelige verden.

Vårt oppdrag

Som en høgskole som spesialiserer seg på studentersentrisk høyere utdanning, tilbyr MCM læringserfaringer og fasiliteter som utstyrer nyutdannede til å lykkes i de valgte karrierer; oppmuntrer og støtter forskning og formidling; og adresserer samfunnets samfunnsøkonomiske behov ved å tilby etterutdanning og opplæring innen ledelsesfelt og gjennom samfunnsengasjementprosjekter.

Kjerneverdier

MCMs syv verdier underbygger måten den utfører alle sine aktiviteter og bidrar til oppnåelsen av Vision and Mission.

kollegialitet

MCM er opptatt av å utvikle og opprettholde et kollegialt læringsmiljø der alle blir behandlet med respekt.

Integritet

MCM utfører sine aktiviteter relatert til undervisning, forskning og service, driften og alle forholdene i henhold til de høyeste etiske standarder.

Smidighet

Som en liten nisje, høyere utdanningsinstitusjon, er MCM forpliktet til å være lydhøre overfor nye muligheter og fleksible når det gjelder å møte utfordringene fra endrede omstendigheter og nye globale trender innen høyere utdanning.

Fortreffelighet

MCM er opptatt av å være dyktig i alle sine bestrebelser i kjernefunksjonene undervisning og læring, forskning og samfunnsengasjement, så vel som i alle sine operasjoner og støtteaktiviteter.

Student-Centric

MCM plasserer studenten fast i sentrum for alle sine pedagogiske og tilknyttede aktiviteter.

Livslang læring

MCM erkjenner viktigheten av livslang læring og støtter den gjennom sine oppsøkende og faglige utviklingsaktiviteter.

MCM-mål

Student suksess

Vi forbereder dagens elever på morgendagens lokalsamfunn og arbeidsplasser.

Tilgang til høyere utdanning

Vi utvikler omfattende programmering, flere Pathways og støtte for studenter for å oppnå sine pedagogiske mål.

læring

Vi gir dyktighet i utdanning og ferdighetsutvikling ved å oppmuntre alle MCM-studenter og andre i samfunnet til å være livslange elever.

Anvendt forskning

Vi bidrar økonomisk og sosialt med løsningsfokuserte forskningsaktiviteter i samarbeid med bedrifter, industri, sosiale etater, andre institusjoner for høyere læring og myndighetene.

Innovasjon

Vi utvikler en kultur som oppmuntrer til innovasjon, entreprenørskap og fleksibilitet og omfavner endring til beste for organisatorisk effektivitet.

Vårt engasjement overfor mennesker

Vi skaper et dynamisk arbeids- og læringsfellesskap som verdsetter mennesker, støtter inkludering, initiativ, personlig utvikling og gjensidig velvære.

Vårt engasjement for mangfold og rettferdighet i sysselsettingen

Vi forbedrer en mangfoldig arbeidsstyrke som fremmer, reflekterer og støtter vårt mangfoldige høyskolesamfunn.

internasjonalisering

MCM-programmer er for tiden i gang for anerkjennelse i departementet for høyere utdanning (MoHE) i Jordan, Syria og Yemen.

124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Steder

Dubai

Address
Al Safa 1, Street 8B, Building 43 (Near Al Ittihad Pvt.School) Jumeirah
Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater